Přejít na obsah

klíma jan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem klíma jan

  1. Ve finále to byla prokousnutá podtlaková hadička k turbu okem neviditelná dirka. Při akceleraci šlo pouze občas k turbu málo vzduchu proto auto točilo do otáček ale nemělo vÿkon (sílu).
  2. Dal jsem Jelínek Přečín do google a nic jsem nenašel.
  3. Děkuji všem za odpovědi a názory, Nějaký vynikající odborník na převodovky ,který by se na to podíval? Jižní popř. Západní Čechy ? Díky
  4. Děkuji, aspoň vím na co se zaměřit. Už jsem chtěl měnit celou spojku, tak ještě počkám a nechám překontrolovat současti a kterých píšete.
  5. Všechny rychlosti jdou řadit normálně před i po problému s jízdou na 2 stupeň. Je pravda, že občas ale fakt velice zřídka jde spojka ztuha. Ale vrací se normálně. Jednou za 20 tis km jsem musel vyvinout velikou sílu na spojku abych jí sešlápnoul až na podlahu.
  6. Dobrý den, upřesním, možná jsem to napsal zmatečně. Rozjezd na 1 auto se normálně rozjede, zmáčknu spojku dám 2 pustím spojku přidávám plyn otáčky jdou nahoru skoro jako na neutrál auto skoro nezrychluje max 20 km za hodinu( ("našeptávač" jaký rychlostní stupeň mít ideálně zařazen na přístrojové desce píše, přeřaď na 1 rychlostní stupeň.) Dám zpět 1 rychlostní stupeň ,pak hned 2 rychlostní stupeň a vše funguje jak má 3,,4 5,6 bez problémů, dělá to prostě pouze rychlostní stupeň 2 za 1000 km pouzec1x cca.
  7. Vážně nikdo netušíte? Byl jsem s tím i autorizovaném servisu a žádnou závadu servis nenašel. S pozdravem Petr
  8. Dobrý den prosím o radu Vlastním Octavii Scout 4x4 TDI 110KW R.V 2017.manuální 6st.najeto 130 tis km. Cca každých 1000 km se stane následující.. Při rozjezdu a po zařazení 2stupně přidám plyn motor jde do otáček, ale skoro netáhne, musím přeřadit na 1 stupeň a pak je vše zase v pořádku auto se chytne i na 2 stupeň a jede zase normálně. Může to být prokluz spojky, když se to stane jen jednou za cca 1000 km? Nebo mám hledat závadu i jinde. Diagnostika neukazuje žádnou závadu. Najezdím cca 25 tis km za rok. Děkuji všem předem za vaše odpovědi. Petr Král.
  9. Ahoj, Mám problém s el. otvíráním 5 dveří, když dlouze zmáčknu na dálkovém ovládání otevření kufru tak se stane pouze to že auto se tlačítkem na otevření kufru na dálkovém ovládání zase celé zamkne. Kufr jde otevřít pouze rukou tlačítkem nad SPZ. El vzpěry fungují normálně. Tlačítko otevírání kufru vedle řadící páky také funguje bez problémů. Děkuji předem za vaše odpovědi. H.
  10. Jsem vyčetl, že se musí upravit elektronika a že je to dost složité. Mám světlomety s funkcí corner a v noci už raději nejezdím vidím před sebe tak 10 metrů . Jízda v noci je pokus o sebevraždu. Když už musím jet v noci jezdím na "dálkové" světla je to o něco lepší,protijedoucí řidiči to ani nepoznají ještě mě nikdo "neproblikal"
  11. Vyfotil jsem jak světla svítí na " krátké" a Dlouhé a oba světlomety.
  12. Máte pravdu, opravdu to vypadá ,že prodávající prodává pouze světlomety s čočkou ,mě tam zmátlo ,jak prodávající píše v inzerátu o těch natáčecích motůrkách. Ale dávat 10 tis za originální světla ,to je tedy masakr 5 tis bych dal ale 10 tis? asi hodím funkci corner za hlavu ,stejně to je k ničemu. Asi by nebyl tam dát světlomety pouze s čočkou co vy na to ? děkuji
  13. https://www.sbazar.cz/dacars/detail/97897313-originalni-nova-svetla-fabia-2-roomster-hella to jsou zmíněné světlomety cena za oba kusy je 5 tis.
  14. Děkuji , počítám ,že koupím značku světel Hella ,jen mám obavu aby výměna světel za nové za něco stála,protože jsem tady na fóru vyčetl, že světla stála za houby už z výroby a že by, toho, kdo ten světlomet vynalezl měli vyhodit. :)
  15. Zdravím vás, Vlastním Roomstera rv 2007. Natáčecí projektorové světlomety H7 + mlhovky s funkcí comer light. Na poslední STK jsem dostal zápis ,že světlomety špatně svítí doporučují výměnu. Našel jsem na internetu značku Hella za 5 tis oba světlomety. Vyplatí se světlomety vyměnit ? Pomůže to ? Roomstra mám z druhé ruky a svítil vždycky hrozně ,úplná katastrofa už jsem nechal přeleštit světlomety koupil jsem ty nejlepší žárovky a nechal vyměnit kabeláže ke světlům . Nic nepomohlo.
  16. Zdravím Vás. Mám Roomstra rv 2007. Natáčecí projektorové světlomety H7 + mlhovky s funkcí comer light. Světlomety jsou přeleštěné a jako nové. Zásadní problém je ten, že účinnost světlometů je hrozná. Na dálkové světla v pohodě, ale ty při dnešním hustotě provozu skoro nejde používat. Ptám se tedy, jak zlepšit účinnost světlometů. ? Děkuji předem za odpovědi.
  17. Když já chci pouze originální okno s originální folií:)
  18. Zdravím poraďte, kde seženu černé pravé okno boční do kufru tzv. Třetí okno lepené. Roomster. Je možno okno sehnat i na vrakovišti ?V obchodech mají pouze čirá nebo zatmavená zelená. Díky za odpovědi.
  19. Zdravím, potřebuji poradit v modro-šedým drátku nemám proud už na přívodu do autorádia a tím pádem nejde ani do napájení antény osazeno na pinu č.5 . tím pádem nemám signál na rádio. vyzkoušeny dvě autorádia závada trvá. Nevíte někdo co s tím díky. F1 2002
  20. Ahoj .potřebuji poradit. u Fabie 1 rv 2002 přestala fungovat dálka central funguje zamykám zámkem u řidiče. vyměnil jsem baterku v DO ale dálka fungovala pouze 3 dny. kontrolka na klíči DO nesvítí,vzal jsem tedy náhradní klíč a nastal ten samý problém dálka fungovala jenom chvílu. baterky v ovladačich dálky jsou nové. pojistka dálky taky ok. nevíte kde je problém ? předem díky za informaci.
  21. Na 100 procent jsou to piny .Měl jsem taky tu samou závadu.Jen škoda že místo opravy za 500(přepájení pinů) mě to stálo 3500 výměna všeho možného zbytečná .
  22. Díky za vyčerpávající informaci.Dnes jedu naposled do servisu, už tedy počvrté ale zadarmo budou měnit zase plovák ) na moje tedy vaše rady nedají, že prej to není možné a že výměnu nebo opravu budíků budou řešit až jako poslední možnost Stejně to vypadá že si udělám 220km výlet do Domažlic a že ty 4000kč budu muset oželet no(
  23. Díky za info.a nějaký tip na člověka který by byl schopen to udělat ve Středočeském nebo Jihočeském kraji ?
  24. fa 1 2002 1,4 44kw Já za poslední týden řeším podobnou story. už mě to stálo 4000kč a závada je po ujetí 10 km zpět. Začne svítit voda, palivoměr klesne na nulu a teploměr venkovní ukazuje -45c. Ještě než jsem jel do servisu, četl jsem tady na foru, že je třeba vyměnit budíky.
  25. Servis tvrdí že to budíky nejsou a tak mě to stálo dalších 800 kč .(výměna některých kabelů)zatím se závada neukázala.22.6 závada ja zpět.
×
×
  • Vytvořit nový...