Přejít na obsah

Twenty-six

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Twenty-six

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Záleží také na telefonu, ne každý telefon umí vyexportovat kontakty i s fotkami.
  2. Po odpojení napájení k zablokování nedojde, ale při přendání do jiného auta je potřeba online odkodovani. Leda že by to někdo ukradl i s motorovou jednotkou a kombipřístrojem, protože rádio/navigace (informační elektronika) je vázané na VIN číslo.
  3. Motor 01 - Přizpůsobení - Aktivace/Deaktivace systému START/STOP A nebo překodovat jednotky které se kódují dle Start/Stop. Je to to BCM, Clima a motor.
  4. Někdy se stane, že kontrolka zůstane svítit i po výměně žárovky, pomůže potom odpojení autobaterie asi na 30 sekund. Jinak zkontroluj jestli Ti opravdu všechno svítí a jestli jsi při výměně žárovky použil správnou wattáž žárovky, protože kontrola prasklé žárovky funguje na principu protékajícího proudu (Jiné zatížení = jiný průtok proudu). Když nepomůže nic, tak potom ta diagnostika - ta ti přiblíží aspoň jestli se jedná o LP, PP, LZ nebo PZ světlo.
  5. Kdyby to motorek neutáhl, tak se to vůbec nehne. To že ti to dělá to co dělá může být buď tím, že sklo do něčeho naráží a tím reverzuje (sjíždí dolů) a nebo je ve špatném stavu základní nastavení (po odpojení akumulátoru a pod.) - je potřeba udělat základní nastavení znovu .... držet tlačítko pro vyjetí okna nahoru dokud nevyjede až nahoru .... když je nahoře, tak ještě jednou stisknout tlačítko nahoru - nakonec stisknout tlačítko směrem dolů a držet ho dokud nedojede až dolů... Tím by mělo být uděláno základní nastavení a mělo by to být v pořádku. Pokud to nepomůže, tak zkontrolovat, zda sklo do něčeho nevráží.
  6. Potřeba jsou k tomu mlhovky, jiný otočný vypínač na zapínání světel, který obsahuje přední mlhovky a BCM, ve kterém půjdou mlhovky nakódovat, potom samozřejmě příslušné konektory a dráty. Cenově tyto díly vyjdou cirka na 9 tisíc. Ale samozřejmě lze všechno sehnat levněji. Jen se porozhlédnout. Nejdražší je BCM, vyjde na nějakých 5-6 tisíc.
  7. Tak teoreticky by to tak jít mělo. Otázkou je jak na zvýšenou zátěž bude reagovat BCM (předpokládám, že je to zapojené přes BCM. Takhle z hlavy nevím.).
  8. Zdravim, když už se tu řeší login na ABS, nemáte někdo loginy i na další jednotky? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...