Přejít na obsah

Kuba86

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kuba86

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, nemáte někdo prosím odkaz na stažení nějakých log úvodní obrazovky? Zkoušel jsem zde zmiňovaný web netdata ale stažení nefunguje.. Díky ?
  2. Kuba86

    Převodovka DSG

    Hele vibruje to víc než normálně.. Já když na manuálu zařídím rychlost nebo mám neutral tak se nic neklepe.. Tady je to jako když by nebyla na 100% rozpojena spojka. Takže tobě to taky dělá to lehké vibrování když třeba zastavis na červené?
  3. Kuba86

    Převodovka DSG

    Ahoj. Mám dotaz.. Koupil jsem první auto s DSG a jedna věc mě vrtá hlavou jestli je to normální.. Jedná se o Octavii 2 RS TDI 2012. Když zařídím D nebo S a stojím na brzdění tak auto lehce vibruje.. Dám nohu z brzdy a vibrace zmizí.. Za studeného motoru to dělá trošku víc by jsem řekl.. Je to normální? Díky.
  4. Tak aby jsem to nějak ukončil... Nechtěli jsme riskovat takže jsme dali novej kompresor, expanzní ventil, chladič (kvůli vysoušeči), celej systém se proplachnul a zatím vše šlape..
  5. Tak uvidíme na začátku příštího týdne.. To má mechanik čas, vyndáme se ten kompresor a třeba půjde zase z lehka.. Valeo pak vzít můžu, to nebude problém.. Jinak ten co tam mám teď mě dali v Kelly a prej by měl být pro tenhle motor. Uvidíme, díky za tipy.
  6. Ahoj, na 90% je tam teď Hella. Ten co jsme vydali z auta se normálně točil když se vezme za tu jeho osu ale ta je odtržená od řemenice (jak říkáš ta pojistka při zadření) Motor je tdi v RS tak nevím jestli je chyba v tomto.. Každopádně mám DSG a je pravda že tam se ten motor vytáčí hodně.. Třeba je opravdu pouze vadný kus ale přijde mě to zvláštní.. Po dvou dnech aby odešel..
  7. Ahoj. Prosím o radu. Před měsícem jsem koupil Octavii 2 rs tdi 2012. Po 14 dnech odešel klimakompresor(je v háji na té remenici, vypadá utrzena od středu.) V dokladech od auta je napsaná výměna kompresoru před 8mesici. Tak mě teď dal mechanik novej kompresor (už 3 na autě) a ten po dvou dnech opět nejde.. Tvrdí že špony to nemohly způsobit protože je při doplňování média vysaje přístroj na doplňování.. Že závada bude nejspíš v nějaké napínací kladce řemenu. Co si o tom myslíte?
×
×
  • Vytvořit nový...