Přejít na obsah

DeDe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem DeDe

  1. DeDe

    Dodací lhůta

    Ja to taky dnes slysel, tudiz se to opravdu uz hybe. Offtopic: mel jsme za to, ze vin se dava primo ve fabrice pri vyrobe.. (rovnou se tam razi)
  2. Tak s tou rezervou tomu dali korunu, runflat to asi mit nebude:)
  3. DeDe

    Dodací lhůta

    no já spíš čekal- čekám, že nějaká zasvěcená osoba tady by nám mohla podat bližší info:)
  4. To zní vše hezky, jen by mě fakt zajímal datum, jestli to bude polovina 08, nebo až 09 nebo, až nepůjde tak dobře na odbyt? Vidí někdo do jejich filozofie?
  5. DeDe

    Spojka

    Je někdeš udávaná nějaká hodnota, popř. tolerance, kterou unesou určité převodovky? Např 1.9 TDI 74kw a 96kw?
  6. No chlope něco na tom bude!! Je prostě nechci vyměnit půl auta jen kvůli toho, abych si hrál na to že mám rsko.. Magor nejsem abych to nakládal tak moc.. No když už jsi tady, v ponděli ti volal manolo ohledně loketky do fabky, ono to bylo pro mně.. Myslíš že by teda příští týden mohla být?
  7. hah Děkuji za odpověd, ač jsi se určitě při tom rozčílil:) Tak jsi mi odpověděl na co jsem se ptal, stejně jako ostatní a Tobě a všem ostatním děkuji. No, té poloosy se opravdu bojím, údajně i ta spojka má menší průměr než na FRS, takže se na nějaký "chiptuning" vykašlu, nemíním odpápit spojku a nebo měnit něco co funguje.. No a s tím předjížděním je to fakt tak, ta sedmdesatčtverka prostě jede a hodně aut se zapotí, mám ji krátkou na 195/50/15 a nic mi neodskakuje narozdíl od octavie(195/65/15)kde do každé druhé zatáčky odlíta zadek někam "do pryč". Sice to není tak pohodlná jízda, ale za to, to auto jede kam chci.. A co se týče toho města, to nebudu komentovat, každý jezdí jak umí
  8. ja sa chcem spytat na co to ma zmysel ked to vyuzijes jedine na dialnici, podla mna su to vyhodene peniaze, pri tvojom style jazdenia No rád protáhnu káru v horách v zatáčkách, nebo v městkém provozu. No a ta trojka a čtverka když lépe zatáhne, tak se zapotí pasaty, superby a pod.. A pak mám radost z toho, jak chce chlap urvat volant, když nemůže ujet fabii:)) Prostě zábava.. za málo peněz.. Ale jak to tak poslouchám, tak když chip, tak prvně 6-ti kvalt. Co vše je třeba vyměnit, abych to tam mohl nacpat???
  9. Zdravím, chci se optat když zvýším výkon ze 74 na cca 90-96kw a nebudu snižovat hranici zátahu turba, posunovat omezovač otáček a honit studený co mě bude čekat po 50tis km na výměnu? S tím že na dálnici to budu nakládat jako prase, ale nikdy ne do omezovače, však to určitě všichni znáte.. Auto má najeto 50tis km. Co od toho můžu čekat a na co se mám připravit? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...