Přejít na obsah

Martin Obšivač

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin Obšivač

  1. Mám Octavii III rok 2017 1.8Tsi se střešním oknem. Koupena jako ojetá. V době koupě najeto necelých 9tis.km. Bohužel mě čím dál víc znepokojují zvuky které auto vydává při přejezdu nějakých nerovností (nemyslím průjezd dírou). Nejsou to zvuky od podvozku ale tak nějak z celého vozu. Hodně to bylo slyšet když bylo auto namrzlé (ješte při jízdě pokryté námrazou). Tehdy jsem ty zvuky slyšel dost výrazně a taky od toho elektrického střešního okna. Myslím si,že je to vlivem kroucení karoserie při průjezdu přes nerovný povrch. V práci jezdívám různými typy oktávek (různé generace, různý nájezd kilometrů,různé stáří ale 99% je kombi a vždy nafta) ale nikdy jsem tohle nepozoroval. Myslím,že ani moje předchozí octavia II 1.6Mpi rok 2004 tyhle zvuky nevydávala. Ale to může být jen můj dojem protože současná octavia je cenově daleko výš než ta předchozí a tím pádem mě více znepokojuje každý detail. Je možné,že se karoserie u auta s el.střešním oknem víc kroutí? Nebo bylo auto bourané? (kupoval jsem to u autorizovaného prodejce Škoda tak nečekám nějaký podvod) Nějaká rada/doporučení/zkušenost? Díky a přeji hodně kilometrů bez nehody.
  2. Mám O III FL a moje LED světla svítili nízko. Byl jsem u seřízení na dílně. Na regloskopu to dodělalo tak 2-3mm pod čáru (technik říkal,že světlo by mělo být na té čáře). Takže mi to přizvedl. Dokonce lehce nad čáru (tipuji 1-2mm) a rozdíl je velkej! Opravdu velkej! Potkávací svítí o poznání dál. Moje předchozí auto byla Octavia II FL s klasickýma halogenama a LED jsou proti tomu boží! Tyhle světla prostě svítí! Neřeším jestli mají nějaké AFS protože to svítí dobře.
  3. Ahoj. Potřebuji poradit s parkovacími senzory na Octavia II rok 2004. Senzory přední + zadní. Popis závady: Nefunguje zvuková signalizace. Jediný chraplavý zvuk slyším ze sloupku u hlavy řidiče. Na rádiu zobrazení funguje. Dotaz: Je v autě ještě nějaký další reproduktor? Kde,jak se k němu dostanu? Pokud je někdo schopen opravit budu rád. Někdo v okolí Šternberk (Olomouc) případně Hranice. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...