Přejít na obsah

Jaroslava Hűbnerová

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jaroslava Hűbnerová

  1. Vypadá to, že nás čeká další větší aktualizace - 1969. Některým uživatelům Golfů a Seatů už dorazila jako OTA a jeden uživatel ji má v O4 vyrobené 2/2024. Neví někdo bližší informace ohledně uvolnění pro starší auta?
  2. Cross: Přihlašte se do beta testu aplikace a můžete posílat připomínky a nápady. Vývojáři odpovídají.
  3. Kdyby někdo potřeboval, tak mám doma dva tyto USB-C - USB-C kabely, které fungují s O4 a Viofo A139. https://www.amazon.de/-/cs/dp/B08HPVP1GY?pd_rd_w=IVjAE&content-id=amzn1.sym.6a985e9e-92ee-4610-844d-feb18aa20830&pf_rd_p=6a985e9e-92ee-4610-844d-feb18aa20830&pf_rd_r=MERM4XYBQF9HMDRZH7X5&pd_rd_wg=RyOr1&pd_rd_r=ed523ddf-3127-4913-a4da-1abb6dc1eb43&pd_rd_i=B08HPVP1GY&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_ec_t&th=1
  4. Viofo A139Pro s kabelem AAOTOKK (https://www.amazon.de/-/cs/dp/B08HPVP1GY?pd_rd_w=IVjAE&content-id=amzn1.sym.6a985e9e-92ee-4610-844d-feb18aa20830&pf_rd_p=6a985e9e-92ee-4610-844d-feb18aa20830&pf_rd_r=MERM4XYBQF9HMDRZH7X5&pd_rd_wg=RyOr1&pd_rd_r=ed523ddf-3127-4913-a4da-1abb6dc1eb43&pd_rd_i=B08HPVP1GY&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_ec_t&th=1) Vyzkoušel jsem asi 6 různých kabelů a fungovaly pouze dva. Je to o jejich zapojení. Přišlo mi, že čím dražší kabel s lepšími specifikacemi, tím byla větší pravděpodobnst toho, že to nebude fungovat.
  5. Ano, u e-tec se vypne motor a auto živí baterka pod sedadlem spolujezdce.
  6. A kterou používáte aplikaci? Essentials nebo My Škoda? Já mám My Škoda a funguje bez problémů.
  7. Máte také v Columbusu u trasy Benešov - Tábor 150 metrů silnice s mýtným? Že tam je silnice s vinětou je jasné (D3), ale proč mi to ukazuje 150 metrů silnice s mýtným, je záhadou. Mapy 23.8.
  8. Pokud se přihlásíte do beta testu aplikace MyŠkoda, tak je možné přidat i Octavii IV. Fungují tam i nové věci jako Pay to Park.
  9. Ahoj, před týdnem update na sw 1941 a od té doby ani jeden restart. Občas se přeruší bezdrátové spojení AA, ale okmažitě zase samo naskočí. Zatím spokojenost.
  10. A máte tam po aktivaci všechny aplikace? Já tam mám jen Traffication a Kalendář.
  11. Jediné, co mě napadá je to, že nestačí mít zaškrtnuté známky, ale musí být zaškrtnuto i to políčko vedle ozubeného kola. Nemám zas O4 u sebe, ale jestli se k ní dostanu, tak to vyfotím.
  12. ladik1983: Teď jsem se dostal k O4 a po zadání Praha - Bologna s AT, CZ známkami a vyhnout se mýtnému, mě Columbus naviguje správně po D5 a mimo Brenner a dálnice v IT. Zzzzz: Zajímavé. Trasu Opava - Bologna mi Waze vypočítá také, ale u trasy Praha - Bologna skončí s chybou.
  13. ZZZ: Mohu poprosit o screen Opava - Bologna? Mně to už dva dny nechce Waze vypočítat (z Prahy). Nastaveno CZ a AT známky a vyhýbat se mýtnému.
  14. ladik1983: Do Bologny z Prahy mi to cestu ani nevypočítá, protože to je na Waze už příliš. Ale pokud cestu rozdělím třeba v Innsbrucku, tak funguje správně. Ostatně je to tak popsáno i na fóru k Waze, kde je doporučeno cestu dělit na menší úseky, protože Waze při delší cestě silně preferuje dálnice a zároveň je omezen počtem segmentů, které při výpočtu bere do úvahy. A těch je při jízdě mimo dálnice postatně více, takže pak cestu nevypočítá a vrátí chybu. Nemám teď O4 u sebe, ale až se k ní dostanu, tak to vyzkouším na Columbusu (což je vlastně HERE).
  15. Waze: trasa Praha - Vipiteno, mám nastaveno "vyhnout se mýtu" a doplněny dálniční známky CZ a AT. Vede mě to po D5, A6, A93, A12 a v Innsbrucku mě to srazí z dálnice a jedu po staré silnici přes Matrei am Brenner abych se vyhnul mýtnému na Brennerském mostě. V Itálii pak mimo dálnice až do Vipitena.
  16. Pokud posílám do zapnutého auta, tak se bod objeví okamžitě. Pokud ho posílám do vypnutého auta, tak se někdy objeví hned po nastartování (to se děje poslední dobou) a někdy až třeba po hodině jízdy (to se dělo ze začátku).
  17. Možná by stačilo udělat k updatům takovouhle stránku a byl by klid: https://www.skoda-auto.com/emobility/me-3-2-software-update Uvidíme, co přijde s v1941.
  18. Tohle je docela zajímavé: MIB3 Software - ORU (Online Remote Update): - 16xx = remote update not possible (only small OTA updates for Shop and OCU) - 17xx = possible, but not used by VW (1788 --> 1803 test phase for Skoda with many bricked MIB3) - 18xx = possible, but not much used by VW (1803 --> 1890 and 1896 --> 1899 for some people) - 19xx = possible... we'll see if for all and not just some people Uvidíme, jestli bude OTA na 1941, protože soubor ke stažení má 9,7 GB.
  19. Včera mi zapnout větrání nešlo, ale dnes již jde. Takže za mě OK. Spíš mi vadí to absolutní informační vakuum ohledně změn v digitálních službách. My Škoda už je Essentials, rozdíl mezi Škoda Connect L a M jsem nikde nenašel, Pay to Park má fungovat v Německu, Švýcarsku, atd, ale pokud máte český Connect účet, tak máte i v tom Německu smůlu, atd.
  20. Rád bych napsal do Škodovky, zda by šly udělat následující úpravy. Nedělám si iluze, že by se něco mohlo změnit, ale zkusím to. Myslíte, že by vám uvedené úpravy také vyhovovaly? 1. Kulaté tlačítko přepínání mezi rádiem a připojeným telefonem skáče nahoru a dolů. Pokud jsem na obrazovce rádia, tak je níže, pokud se zmáčkne, tak se na obrazovce médií objeví výš 2. Kulaté tlačítko přepínání v případě odpojení telefonu připojení přes Android Auto zmizí a na obrazovce je jen nápis žádné aktivní zařízení. Proč tam to tlačítko nemůže být, aby se dalo jednoduše přepnout na rádio? 3. Pouze jeden zástupce na všech obrazovkách - nejde mít ikonu telefonu (1x1) na všech hlavních obrazovkách. Pokaždé může být jen na jedné. Proč? Rád bych měl rychlý přístup k telefonu na všech obrazovkách. 4. Umístění tlačítka ukončit navigaci hned pod tlačítkem přepínání času dojezdu - umístění je nepraktické, protože občas se v provozu člověk uklikne a místo přepnutí zobrazení informace o dojezdu, si ukončí navigování. 5. Zobrazení informace o čase příjmu dopravních informací. Aktuálně se nedá poznat, kdy byly naposledy aktualizovány dopravní informace. Stává se, že ačkoli je ikonka zeměkoule bílá, tak dopravní informace se nepřijmou, ale není to nijak poznat a navigace vesele naviguje do zácpy nebo do uzavřených silnic. 6. Chybějící tlačítko zpět - pokud se dostanu do aplikací, například do Trafficattion, tak se nelze vrátit zpět. Musí se zmáčknout tlačítko Menu, ale to mě vždy hodí na první stránku i když jsem do Trafficattion šel z druhé obrazovky, kam se chci vrátit.
  21. V Columbusu je navigace od HERE, který poskytuje dopravní informace na své vlastní bázi. Počítám, že je Škoda bere také od HERE. Takže by navigace měla ukazovat aktuální situaci, která je nezávislá od počtu vestavěných navigací v koloně. Jo, tak by měla Traffication fungovat. Včetně upozornění na začátek kolony. Ale zrovna v onu inkriminovanou dobu mlčela. Nešla ani spustit. Takže k ničemu. Je zajímavé, že se to stává pravidelně, když je nějaký problém na silnici. Už několikrát jsem chtěl nahlásit kolonu a ani jednou to nešlo spustit. Škoda, že se přes infolinku nedá dostat k týmům, které ty aplikace mají na starosti...
  22. To je fakt na houby. Včera večer cesta z Pardubic, na dálnici před Prahou je dle Google zdržení 38 minut. Columbus mlčí - podle něj je cesta volná. Chci nahlásit začátek kolony přes Traffication, ale nejde to. Nespustí se a na obrazovce se jen donekonečna točí kolečko. Dá se někde zjistit, kdy byly naposledy přijaty dopravní informace? Celou dobu, co jsme v té koloně stáli, tak se cesta na mapě ukazovala jako volná bez jakéhokoli zdržení. Zeměkoule byla bílá...
  23. Mohu se zeptat na rozměry přihrádky? Mám jen klasickou bez bezdrátového nabíjení a přemýšlím, že bych si tam koupil něco takového (https://www.mironet.cz/qoltec-51844-bezdratova-nabijecka-cerna-qualcomm-quickcharge-30-10w+dp521684/). Je pravděpodobné, že to bude fungovat lépe než originál od Škody.
  24. Traffication se konečně aktualizovala, ale verze zůstala stejná (4.2.2). Kalendář pořád nejde. Tento týden dorazily 3 aktualizace...
×
×
  • Vytvořit nový...