Přejít na obsah

D_S

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem D_S

  1. Osobně spíše doporučuji, někdy používám - je to příjemná funkce. Dan
  2. Díky, jasně - nechce se mi ale zasahovat do sw služebního vozu...
  3. Jen dotaz na zkušenější: to, že si auto nepamatuje poslední nastavený režim DCC je "vlasnost, nikoliv vada", ano? (Stejně jako si nepamatuje poslední rozložení "budíků" na digitální přístrojové desce) Díky za odpověď.
  4. Hezký den, oficiální objednávka k dealerovi odeslána 14.01.2019, k dealerovi doručeno auto 06.03.2019, předání domluveno na 13.03.2019. (Superb, 2.0 140Kw, L/K, + asi vše co šlo doobjednat krom tažného zařízení a vnějšího chromování). Dan
  5. Hezký den, jen osobní zkušenost: při výběru aut jsem nikdy neměl problém domluvit zapůjčení vozidla na víkend. Jediná automobilka, která to údajně nedovoluje "systémově a zásadně" je prý Audi. Jinak všechna auta která mne zajímala (VW Passat, VW Aerton, Š Superb, MB-E, Jaguar XF, BMW 5, Volvo S90) nakonec domluvena byla. Všichni prodejci měli nějaká omezení v kilometrech (250-600), všichni požadovali dotankování "do plné". Některé automobilky (VW, Škoda, Jaguar) měly zákaz jízd mimo územi ČR. Zálohu jsem nikde neskládal.
  6. Fleetová sleva (odběry v jednotkách ks. / rok, nikoliv desítky či stovky): Fabia/Rapid - 18%, Octavia, Karoq, Kodiaq - 23%, Superb 26% edit: omlouvám se, pokud to sem nepatří a ano, je to na operativní leasing...
  7. Hezký den, dovolím si (jako první příspěvek zde na fóru) potvrdit informaci o ovládání křesla spolujezdce ze zadních sedadel (tedy z boku sedadla). Není to v public konfigurátou, ale tuto položku je třeba separé zvolit v konfigurátoru prodejce. Položka stojí 1 900 Kč (a prý je to jediná "neviditelná" položka resp. rozdíl mezi konfigurátorem na stránkách a konfigurátorem dealera).
×
×
  • Vytvořit nový...