Přejít na obsah

alesel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil alesel

  1. nálepku mám už x let ;) nevzal si někdo nálepku tu velkou???jak jí má olin na čelním skle???a jestli si jí tam někdo nalepil...

    I já mám nalepeno i tu velkou. Malá je 1x na haupně vlevo nad světlem a druhá málá je vzadu vlevo vedle brzdového světla. No a velká je nalepená na čelním skle dole jako Olin.

  2. Michle - právě začalo a pokračuje to na Jižňák. :feve:

    V Měcholupech to teď vypadá jakeš takeš (po dešti). Ale vidim od sebe na Čerňák a vypadá to, že je to tam bez deště - viz aktuální foto (horizont za betonárkou).

    post-11613-1207475960_thumb.jpg

  3. Tý vole, tak to je masakrální :o

    Když bude chcát (jako teď) tak by jsme se mohli jet schovat ke kinu do garáží ;)

    Můj souhlas, chtělo by to ňákou velkou garáž. Zatim teda počasí na ho.no :angry: . Případná další alternace úkrytu - garáže v Ikea

  4. Ahoj kucí, mám FRS kola a jelikož předešlý majitel byl asi necita, tak na dvou místech jsou trochu rejplá a potřeboval bych je opravit - láknout. Ale nevím, jaký odstín střibrné použít. Našel jsem doma origo škodováckej střibrnej lak s číslem 9103/L910 a zdá se mi o odstín tmavší. Nemáte náhodou někdo tucha, jaký kód střibrné barvy je ten správný.

  5. A nevypina autoradio napajeni USB? pokud se tedy zadny dat. prenos nedeje?

    Radio napájení nevypíná, protože i při datovém přenosu to stále navigaci napájí. Navigace je vybavena SD kartou a mám ten pocit, že USB na rádiu to bere jako další externí audio vstup a očekává, že se bude něco posílat. Další věc mě napadá, zda-li při jízdě alternátor není přičinou zakolísání napětí v baterce a následně v rádiu. To by navigace pohasla a znovu se zapla, ale už do datového přenosu. Jenomže mě se nevypne, ale rovnou přepne do dat.provozu. Chtěl bych to vyřešit, protože navigaci mám na přísavce na čelním skle a USB kabel mi k rádiu stačí cca 30 cm - samonavíjecí.

  6. Já mám USB včetně integrované SD čtečky přímo v panelu rádia . Mám ale jiný dotaz, z USB tahám nápájení na GPS navigaci. Problém je v tom, že z nějakého důvodu po cca 15 minutách dojte na USB ke změně stavu na přenos dat a navigace ukončí mapové aplikace. Na USB konektoru jsem zaizoloval prostřední dva piny (ďatový provoz) a zachoval jsem pouze napájení, ale i po této úpravě je stav stejný. Nemáte někdo radu, jak USB použit pouze jako zdroj 5V . Jedná se klasické USB A . Předpokládám, že z USBčka leze trvale 5V, které nekolísají. Jediné co mě napadá je, že při zhoupnutí napětí si navigace myslí, že byla odpojena a znovu připojena a tímto okčekává datový provoz .

  7. to 2 panove nahore: Treba meli zlodeji zajem o ty vase krasne ramecky okolo radicek. ...mate stejne, asi je to pritahuje :)

    No i to mě napadlo :) , rámeček je demontovanej. Ne kvůli čorkám, ale už mi tam prostě nějak neseděl ;)

  8. Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky.

    :skoda:

    Oline, mrkni pak na mail (poplatek, kartička, samolepka). Doufám, že nějaké samolepky zbydou i na mě :help:

  9. Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina

    No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci.

  10. No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru.

  11. Zdravím Vás,

    chcel by som sa Vás opýtať, či predávajú rotetky na okná do Fabie 1 a ako to vyzerá.

    Je to kvoli dieťaťu. Neviem sa rozhodnúť, či folie alebo roletky.

    ďakujem.

    roletky jsem na Fábii nikdy neviděl, jenom clony. Jako nejpřesnější a nejlépe držící - ne přísavka jsou dle mého od Milotecu (http://www.milotec.net/vetrne-clony-38/). Sám je vozim a můžu doporučit. Jediná nevýhoda je hrozná cena.

  12. No, tak to samé mě potkalo minulý týden. Taky v podstatě nic nezmizelo. Dle PČR byl důvodem držák navigace na skle. Rádia už nejsou v kurzu, zato prej frčej navigace. Ta ale byla doma - naštěstí. Sere to teda pořádně, hlavně ty starosti okolo. Chytit toho hajzla, tak se neudržim.

    post-11613-1206645629_thumb.jpg

    post-11613-1206645642_thumb.jpg

    post-11613-1206645653_thumb.jpg

    post-11613-1206645665_thumb.jpg

    post-11613-1206645679_thumb.jpg

  13. No já když jsem hledal tady na fóru info o podložkách, tak jsem nenarazil na nikoho, kdo by vozil ty "statické". Klasika mi přijde jednodužší i pro připadné sundání, např. STK.

    Akorát dbát na to, aby měly vystřeďovací osazení a byly z kvalitního materiálu a kvalitně - přesně vyrobeny jo a použít kvalitní dlouhé šrouby. Pro podložky šíře 15mm jsem dal šrouby 42mm dlouhé včetně bezpečáků. Ta délka je přesně o 15 mm delší oproti standartním šroubům. Já jsem šel do klasickejch podložek. No a co se týká pružin, tak jsem koukal do technického listu od Eibachu (TUV homologace), co byl v přibalu a rozdíl jsem pro Hatch vs Combi a benzin vs nafta defacto nenašel žádný - pouze rozdíl vah na nápravu (rozsah 875 - 900Kg). Když budeš měnit pružiny a je jedno od jakého výrobce, je dobrý na předku vyměnit axiální ložiska (dle stavu auta - kolik má najeto a v jakém jsou stavu, stejně musej dolu při demontáži montáži pružin).

  14. Ahoj Losky, já mám pod koly klasické podložky (předek a zadek) 15mm. Ty máš namysli asi ty "statické podložky" od X1. Jinak co se týká pružin, tak já mám Eibach Pro Kit (označení E10-79-001-01-22), ale mám 1,4Mpi, ale dělaj i na ropáky.

    post-11613-1205263566_thumb.jpg

  15. Tak auto je přesklený a spokojenost veliká. Jednání příjemné nic upjatého a domluva OK. Navíc jsem byl v péči jednoho místního člena FabiaClubu, který v AutoskloExpressu pracuje a taky vlastí kombajna. Hotovo bylo za necelé 3 hodinky a cena taky OK. Takže DOPORUČUJI !!!!

    No a máš to za sebou Alpako, jenom znovu nalepit clonu a bude to jako předtím :palec2:

  16. Dle mého se dá jezdit klidně bez ní, ale myslím si, že je tobrá ochrana spodku nárazníku před obrubníky - jiný účel v tom nevidím. Tohle je připad předfaceliftové fábie. Faceliftová fábie již tento díl nemá samostatný, ale je pevnou součástí nárazníku. Např. OCT I dost trpěly právě vyhnutým a prasklým spodkem předního nárazníku při najetí na obrubník.

×
×
  • Vytvořit nový...