Přejít na obsah

Dusik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Dusik

  1. a jak se to vypina?

    Nejrychlejší je vlítnout do pořádné škarpy. Sice se tím vypne cely auto, ale to máš jedno jestli ho vypneš hned nebo za týden bez ABS.

  2. Já si myslím, že je to totální kravina. Jezdit na zimních v létě. Já mám na zimních spotřebu o půl litru vyšší. Ve čtyřech lidech, plně naloženým autě a navíc v létě, když je guma ještě měkčí a po silnici skoro teče(tudíž vyšší odpor), bych si tipnul zvýšení i o více než litr.

    Tak si spočítej o kolik více projedeš a odhadni si kolik "stojí" si koupit letní o pár měsíců dříve.

  3. Já klimatizaci mám, používám. Jezdím pohodově a nepozoruji žádné problémy s výkonem. Chladím s rozumem tak, aby nebylo horko a ne na 16 stupňů.

    Dušík

    ZN: Bez klimy nikdy více.

  4. Ak mas na 1. mieste bezpecnost, pozri si porovnavacie testy a zariad sa podla toho. Ja som vyberal podla toho tiez- sice som kupoval 16- ky, ale rozhodol som sa pre Bridgestone Turanza. Pozri aj sem- mozno ti to pomoze pri rozhodovani... A este k matadorkam- cena dobra, jazdne vlastnosti o nicom- su ovela horsie ako pneu poprednych vyrobcov- pri brzdeni na suchu maju dokonca o niekolko metrov dlhsiu brzdnu drahu ako pneu poprednych svetovych vyrobcov. A opotrebovanim sa to este zhorsuje...

    Z textu se mi zdá, že jsi tam chtěl vložit nějaké odkazy, ale ty bohužel chybí.

  5. platební karta v kombinaci s nastartováním auta a větrákem na okno na maximální výkon.

    Někde jsem četl, že nechat auto v zimě nastartované nedělá motoru vůbec dobře. Nejšetrnější je nastartovat a hned jet. Pro nafťáky je to ještě horší než pro benziňáky.

  6. ne musíš mít správnej typ komfortky (433E) a taky čidlo pohybový a sirénu.

    Nebo je možnost dokutit bez čidla a sirény, kdy by ti to tůtalo na klakson. Ale musel by jsi si to přelouskat z ang. nebo deutsch. stránek. Někde jsme to tu řešili, tak pohledej.

    Díky pohledám.

  7. Tak to je tedy nářez. Nejhorší na tom je, že se v autě moc nevyznám, takže mi asi nezbývá nic jiného než doufat, že aspoň něco zkontrolovali.

    Příště se nanutím, abych u prohlídky byl přítomný. To zase určitě nebudou chtít dovolit oni.

    Dušík

  8. Ahoj,

    dnes jsem měnil letní kola za zimní. Na tom by nebylo nic zajímavého. Ale zarazilo mě, že jsou kola přirezlá, a ty na pravé straně jsem málem nesundal. Přitom auto bylo ve středu na roční prohlídce. Na faktuže mám naúčtované práce "46362099 - Třecí segmenty přední upravit" a "46231999 - Brzdové čelisti zadní očistit".

    Takže bych tipnul, že kola museli mít sundaná, ale potom my nejde na rozum, jaktože za tři dny, zarezla tak, že jsem je skoro nesundal. Ledaže by si vyúčtovali práci, kterou neudělali.

    Diky za názory

    Dušík

×
×
  • Vytvořit nový...