Přejít na obsah

axter

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení axter

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Všichni mistři, prosím ozvěte se :-) SPĚCHÁ. Potřebuji dodatečně do Scaly dodat Smartlink, ale jiným způsobem než, že vytáhnu 5 klacků ve Škodovce :-) Ozvěte se, pokud to nějakým způsobem lze.
  2. 1) V tomto případě u toho financování se mi to zdá celkem výhodné, když se podíval do podmínek Škofinu. Uvedu příklad: Zaplatím hotově 70% a vemu 150 000 Kč na 1 rok. V případě předčasného splácení mi dají to 1%, což je 1 500 Kč. Na druhou stranu mi ale odečtou 20 000 Kč z ceny vozu, takže je to maximálně výhodné :-) 2) U toho protiúčtu jsem to myslel tak, že si seženu kupce na svůj vůz já a samozřejmě určím prodejní cenu, jen to půjde přes Škodovku ať dostanu slevu 20 000 Kč, tím pádem mě nemají o co odrbat. Jen nevím, u kolika dealeru takhle pochodím :-)
  3. Nemá někdo aktuální informace a zkušenost, jak je to u Škofinu momentálně s tím předčasným splácením při pořizování nového auta? A zda pak není problém s tím Bonusem 20 000 Kč od dealera?
  4. axter

    Slevy, bonusy

    Máte někdo prosím zkušenosti s níže uvedenými praktikami, které lze využít při nákupu nového vozu ? 1) Škodovka nabízí 20 000 Kč dolů z ceny při protiúčtu za staré auto - údajně to lze udělat tak, že si já sám seženu kupce na moje staré auto a jen to papírově protáhnu přes Škodovku. Tím pádem by toto pro mne bylo výhodné, protože si určím hodnotu starého vozu já sám a navíc získám bonus těch 20 000 Kč za odečet. Už to někdo tak prosím udělal a Škodovka to akceptuje??? 2) Škodovka nabízí 20 000 Kč dolů z ceny při využití jejich financování při splácení nového vozu - lze to udělat údajně tak, že si vůz koupím přes jejich financování, dejme tomu na 1 rok splácení, ale zaplatím zbývající částku třeba po měsíci. Výsledek je ten, že získám další bonus těch 20 000 Kč z ceny vozu a pokud splatím celou částku rychle, tak se vyhnu jejich nastřeleným částkám za havarijní + zákonné pojištění. Nevím ale, zda toto lze reálně provést, zda to náhodou není ve smlouvě o financování zakotveno, že splátky nejdou splatit dříve než po 1 roce. Nemáte náhodou s tímto zkušenost???
  5. Máte někdo prosím zkušenosti s níže uvedenými praktikami, které lze využít při nákupu nového vozu ? 1) Škodovka nabízí 20 000 Kč dolů z ceny při protiúčtu za staré auto - údajně to lze udělat tak, že si já sám seženu kupce na moje staré auto a jen to papírově protáhnu přes Škodovku. Tím pádem by toto pro mne bylo výhodné, protože si určím hodnotu starého vozu já sám a navíc získám bonus těch 20 000 Kč za odečet. Už to někdo tak prosím udělal a Škodovka to akceptuje??? 2) Škodovka nabízí 20 000 Kč dolů z ceny při využití jejich financování při splácení nového vozu - lze to udělat údajně tak, že si vůz koupím přes jejich financování, dejme tomu na 1 rok splácení, ale zaplatím zbývající částku třeba po měsíci. Výsledek je ten, že získám další bonus těch 20 000 Kč z ceny vozu a pokud splatím celou částku rychle, tak se vyhnu jejich nastřeleným částkám za havarijní + zákonné pojištění. Nevím ale, zda toto lze reálně provést, zda to náhodou není ve smlouvě o financování zakotveno, že splátky nejdou splatit dříve než po 1 roce. Nemáte náhodou s tímto zkušenost???
×
×
  • Vytvořit nový...