Přejít na obsah

aha

Bronzový uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil aha

  1. Od poslední výměny oleje jsem ujel asi 700km a interval výměny se mi zkrátil o 6000km. Je to možné?? Jezdím kratší trasy (15km) a přes . víkend i delší 100km a více. Už když jsem vyjížděl ze servisu ukazoval palubní počítač interval 26000km místo 30000km. Myslel jsem, že se musí "zkalibrovat" čidlo kvality oleje. Ale teď mi ukazuje interval výměny oleje 20300km. Opravdu za tím můžou být kratší trasy přes týden, jak tvrdí servis? Před touto výměnou oleje mi to nedělalo a jezdím stejně.

  2. Škoda connect mám a když funguje, tak je to super věc. Ale mě to víc nefunguje. Jde mi hlavně o ovládání topení. Řeším to již od října loňského roku a bez výsledku. Posílám informace, screeny telefonu a dělám, co mi řeknou a nic.  Naposledy mě přehráli SW v jednotce a stále bez úspěchu. Někdy funguje, někdy ne. Dnes mi přišlo info o zdravotní kartě 4x v jeden čas. Takže Škoda connect je dobrá myšlenka, ale tím, že nefunguje, tak je to bohužel k ničemu.

  3. Mám stejný motor a stalo se mě to samé. Na displeji "Závada SS", kontrolka EPC a auto do nouzáku. Několikrát jsem vypnul motor a znovu nastartoval a závada zmizela. Volal jsem do servisu a tam mi řekli, že to může být slabá baterka. Jel jsem trochu delší trasu, kde jsem víc brzdil motorem a od doby žádný problém. Auto je v provozu od prosince 2012, takže baterka už začíná mít nárok na výměnu.

  4. Baterku mám originál z výroby, což je prosinec 2012. Od podzimu do jara používám téměř denně přídavné topení. Přes týden jezdím převážně kratší trasy do cca 30km o víkendu delší (cca 100km). Do dnes baterka O.K. Mám OIII 1.4. TSi, stop/start mám trvale vypnutý.

    • Pozitivní 1
  5. Ono neodešlo doslova, jen z něj začala kapat chladící kapalina. Nejlepší na tom je to, že závada se projevila po ujetí asi 500km od návštěvy servisu, kde jsem byl na pravidelné prohlídce. Přečti si vlákno o 1.6 a 2.0 TDi. Tam čerpadla odcházejí celkem často. Takže výměna čerpadla okolo 100000 km je asi normální jev. Holt kvalita dnešních aut jde čím dál víc do p....

  6. Zajeď s tím do servisu na diagnostiku. Mě se stalo něco podobného u OII, kdy mě na straně spolujezdce stále foukal příliš studený vzduch. Na diagnostice bylo zjištěno, že je vadné jedno čidlo. U tebe to bude nejspíš taky nějaké čidlo.

×
×
  • Vytvořit nový...