Přejít na obsah

dc98

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil dc98

  1. Podařilo se ti je někde sehnat ? Přední masku a spodek jsem dokázal koupit za pár kaček na internetu, ale ty boční lišty okolo oken, jsem nikde nenašel a v servisu mi řekli, že mi je za 20tis vyměněj :) To mě rozesmálo... Díky za info...

  2. Proč nefachaj konfiguratory na Fabii a Rapid ? Hledal jsem na foru jestli to tu neprobíráte a nikde jsem nic nenašel. Mě to prostě hodí místo na konf. jen na seznam aut, kde fabka není. Něco mi asi uniklo.... :-o)

  3. Cauec, nemate nekdo problem s vyssim aero hlukem od dveri / okna ridice? Me se zda, jakoby nebylo dovrene okno, jaky to produkuje hluk, spolujezdec urcite nizsi...diky

    Měl jsem to ze začátku taky od cca 180km/h vejš to dak divně "profukovalo" jako bych měl v pravých dvěřích někde díru. Nakonec se to srovnalo / sedlo samo okolo 4tis km. Podle mě nějaka deformace těsnění...

  4. No já mám model 03/2009 také 1.4TSI a teda řeknu ti, najel jsem s tím 26 tisíc a nikdy jsem nezaznamenal, že by si při startu motor něco testoval natož aby se nějak podivně klepal vibroval a lupal...takže buď jsem hluchej a zároveň nevnímám vibrace, nebo je něco špatně v tvém motoru..ale nejsem mechanik, jen říkám, že u mě se tohle nikdy neprojevilo. (tedy nevím o tom)

  5. díky za komenty, já nad tím také uvažuji, ale těch diskuzí ohledně chiptuningu je tolik a pořád se to haní, že to je blbost, a že tahla či ona firma jsou podvodníci apod. Takže mě zajímají názory lidí, co to už maj a jak jsou s tou či onou firmou spokojeni. Někdo říká, že pouze Cimbu, někdo že Sportmotor, někdo že PowerTec apod. a mě jde z toho hlava kolem :)

  6. Ahoj všem,

    chci se opat, jestli už je tu někdo ze Supem II a s chipem. Je mi teď vcelku jedno o jakou motorizaci se jedná, spíš mě zajímají zkušenosti, postřehy, nedostatky a celkově názory lidí, kteřá už mají na SII provedený chiptuning. Díky předem za reakce a komentáře

  7. To ti řeknu naprosto přesně, už to delší dobu sleduju :) Liberec - Praha ... testováno jen s jednou osobou - myšleno řidiče :) .... zkoušel jsem to jet převážně na tempomat .... (sem tam nutno přidat na předjíždění)

    1.test: léto, slunečno, rychlost 120Km/h = spotřeba 6.8 l.

    2.test: zima, sněží, rychlost 120Km/h = spotřeba 7.3l

    3.test: léto, slunečno, rychlost 150km/h = spotřeba 7.8l

    4.test: zima, padaj sračky, rychlost 150km/h = spotřeba 8.3l

    5.test: podzim, pod mrakem, rychlost 160-190km/h = spotřeba 9.2l

    pokud je auto plné, resp. 4 osoby, vypozoroval jsem přírustek sptřeby cca 0.75 až 1.5litru (dle počasí)

    hodně záleží i na profilu cesty....když to jedu obráceně mám vždy o 0.3-0.7 litru více.

    Na počátku mého sledování mělo auto najeto cca 8 tisíc a teď má 22 tisíc

    1.4TSI je hodně citlivá na styl jízdy, ve městě není problém jezdit pod 8 litru (vetšinou tak 7.6 - 7.8 litru), ale když to vytáčím, tak taky jezdím někde okolo 8.5 - 9 litru.

    Celkově si na spotřebu rozhodně ale nestěžuju :) Samo sebou diesel to není, ale i tak, na takto velké auto je to podle mě hezký.

×
×
  • Vytvořit nový...