Přejít na obsah

JardaNet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JardaNet

  1. všude pišou ,že je dobrý zkusit odpojit teplotní čidlo.tak jsem to chtěl na oktě udělat,ale ouha kde to čidlo najdu.Toť otázka.Dík za odpověď.
  2. JardaNet

    Převodovka

    mám jinej problém u octy tdi ,když ji odpálím na jedničku tak dvojka tam nějak nechce, při klidné jízdě vše v cajku.nevím co to způsobuje.
  3. mám universální automat rozsvícení světel a nevím kde lze připojit kontakt k signalizaci dobíjení(do které svorkovnice a kde ji najdu)mám octu TDi81kw 6/99.Dík za případnou radu.
  4. JardaNet

    Ruční brzda

    mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík.
  5. mám taky problém prasknul mi plast na pojezdu stahovačky předního levého okna na octě 6/99 dá se sehnat nebo budu muset koupit celou stahovačku? v zadu jsem měnil jen ten plast a držák.Dík za radu.
  6. z Plzně do Prahy jsem to pustil s Octou 81kw na doraz ať se ukáže 210 a to mám natočeno 217tisíc a nějaký drobný.A to jsem nejel prázdnej.
  7. hadičky OK klapka se zasekává při podtlaku na ventilu rozhejbal jsem to už se nelepí.snad to nějakou dobu vydrží.Dá se to nějak rozmontovat ? Prej tam je usazenej karbon.Dík
  8. občas se mi stáne že mi nejde octa nastarovat jen točí jak zběsilá.přišel jsem na to že mi zůstane vyset klapka na přívodu vzduchu při pohledu na motor vlevo je na ni nějakej podtlak.při ručním překlopení nastartuje na první otočení.nevíte náhodou někdo co to je za klapku a jestli se to dá nějak opravit,promazat nebo vyčistit.Dík za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...