Přejít na obsah

matesTDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil matesTDI

  1. Našel jsem na netu jenom tlumič na výměnu.

    http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ac-octavia.html

    Jo je to ono - já to taky před 14dny zjistil - že je vytečený a cosi cvrliká za studena po nastartování - hned jsem pátra po prodejnách - samotný neměli - prej to nejde ani objednat - jen celý kus za 1850 - 2000 kč. na netu jsem našel také tohoto prodejce - tuším z bohumína, hned jsem objednal ale nebyl na skladě - volali a včera byl doma s PPL :-).

    o víkendu montuji :palec2:

  2. Přidám trochu inspirace, foto nájezdové rampy zespodu. :D

    post-5941-1208361135_thumb.jpg

    ...tak pánové - za takovou rampu by se nemusel stydět ani malý autoservis - ale halu nemám, venku takovou rampu budovat nebudu - zůstanu u svých 3m dřevěných fošen a špalků - sloužily u feldy - poslouží i u kokty :-) ;)

  3. tak jsem taky mafiozo - na Oktu kobmi mne to vyšlo za 3650,- ze známosti - ostatním prej za 3990,-+dph a kde - na zlínsku www.tass.cz homologované i předpisově označeno a podloženo doklady, materiál SunTec

    až ji vyblejsknu tak ji sem pověsím

    jinak na Feldě jsem měl fólie deset let - luminary - bohužel nepředpisově i ve předu tmavé jak noc - dvě kila na technické mě to vždycky stálo bokem :-), kk úrazu přišla jen fólie na řidičových dveřích - nějak rychle mi navíjel pás a přeska ťukla o sklo.

    takže okta musela taky do fólií i když má klimu - pocit soukromí je vyšší, děcka na zadních sedácích se nemusí šklebit a můžou pěkně chrnět za jízdy :palec2::palec2:

    moooooc spokojen

  4. ..tak jsem konečně taky ten náš rodinný klenot přezul na léto

    Dezent F, 15palečků /jezdím po horších cestách/ titanový lesk, přišly mi nejlepší v poměru cena/vzled

    K jaru ještě patří úklid interiéru - ale do těch zadrobených sedaček a koberečků plných odrobinek od rohlíků a oplatků se mi nechce - asi až o víkendu - bude-li hezky

    ....jo ...plýs nemáte někdo hladové slepice nebo holoubky/jak popelka/ které by to vyzobaly :-)

    post-15146-1207911497_thumb.jpg

  5. to jasná páka - přebíjí ti altík - pokud nemáš voltmetr tak si nechej změřit dobíjení - a pak uslyšíš ortel - repase altíku :-). já jich na feldě spáli min 5 než mi to docvaklo :-)

  6. .....neblbněte, živí mne dvě zdravé ruce a manželka na mateřské :-) - přídavky nám sebrali :-( - ale na oktávečku nám našetřila plyněnka felinka - ketrá šla loni už z domu. jinak jsem kategorie zaměstnanci /ne osvč/ 10-17 :-)

  7. taky to zitra zkusim, jen jestli mi to nepřimrzne :-) :palec2: když se vrací zima

    ...já vám říkal neolizujte to zábradlí když mrzne :-)

    mají pravdu pane Bouše - nástřik a pročištění vodítek pásů funguje /málem mi letící přeska rozbila boční okno - nezvyk krotit pás/ ;):palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...