Přejít na obsah

Roblon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Roblon

  1. No treba zistit, odkial Ti unika a podla toho menit diely. Moze to byt jeden O-kruzok, moze to byt klimatrubka, chladic, ...

    Treba zabehnut k fachmanom a preverit, co je zle.

    Prosímtě dneska jsem stál delší dobu na jednom místě. Teplota 20 C + docela vlhko a najednou se koukám a auto udělalo loužičku. Po bližším proskoumání jsem zjistil že to kape od spolujezdce od motoru (asi tam by mněl být někde vyparník). Ale za 30 min. mi tam nakapalo 0,5l vody !!!! Je to normální ?

  2. No z OII 1.9TDi s ní určitě závodit nebudu.........Ten Auris jede fakt dost dobře a i na to že zas tak malý auto to rozhodně neni jak jsem si myslel.....je celkem mohutný na svojí třídu.

    Ale co musí být nálož je v tom ten 2.0D-4D 93kw/125k .....to i ten prodejce řikal že to je v tom Aurisu nehorázná raketa,zrovna to tam neměl jinak řikal že by mě nechal se svést.....ale i ta 1.4 v tom jede až nadprůměrně.......hlavně se s tim jezdí vážně moc dobře myslim z autem jako takovym,krásně padne do ruky že si člověk ani moc nemusí zvykat,i to že to je na 16"kolech to ten podvozek krásně zvládá...žádný drncání,poskakování apod..........to je po tátově Mazdě 6 druhá zkušenost z japoncem a teda klobouk dolu.......když vemu do jaký kategorie spadá ten Auris tak zpracováním a kvalitou bych řekl že předčí mnohé auta ve vyšších třídách........fakt těm Japončíkům začínám přicházet na chuť...něco maj do sebe.

    NE NE NE Dělám v autoprumyslu ale auto od JAPONCU bych ssem si nekoupil , je to lego !!! Nedoporučuji a vím o čem mluvím sám se tí živím. OKTA je OKTA

  3. Každopádne sa tu takéto otázky chceli riešiť ale ... nikto ti nepovie kde čo má a preto sa tie témy rušili.

    je to forum jsme mezy svejma . Taky hledem co kde jak jsi někde ukutit ale furt nic tak sem stím planky a náčrty sem.

  4. ve své podstatě máš pravdu, ale na druhou stranu si přiznejme... Climatronic je prostě LEPŠÍ jak Climatic... :p

    je lepší ! pohodlnější ! Ale má žena to nechápe a pak mi v tom hrabe a nadává že je stejně na HO_NO

  5. :aggressive: Mám dotaz , Možná znáte tyto divná auta . Můj švára koupil jedno toto fáro , má ho pár měsícu a najednou telefon a pls odtáhni mně :help: ok odtahnul jsem ho !!! Ale automechanik na to ! Ty voe to je rozvodovojej řemen :feve: .No a teď nasleduje otázka kolik ho to bude stát ? Nejel v daném okamžiku moc rychle , otáčky nic moc , žadná rán a , na jejich foru jsem četl že to nemusí bejt až tak hrozný ale já se radeji optám vás. Znáte, víte , nebo máte nějaké zkušenosti ?
  6. Na ironech jsem vyrustal a i par jejich koncertu mam za sebou, ale kdyz jdu na stodolni ulici v ostrave a chci se bavit, tak musim i na tuc tuc...Mlada moc na Iron maiden neni ;)

    Jo to zname ,když jedu na stodolu sám tak tvrdá hudba , a když jedu z mojí páni mámou tak jen tuc tuc , ještě že tam nejezdí muj synátor to by jsme poslouchaly jenom včelí medvidky. :palec2:

  7. No tak to je dobrá inspirace . Já poslouchám všeho chuť ale občas si pustím Iron Maiden. Ted jsi jdu poslechnout tu jak ty píšež jednu z těch mladších Iced Earth , doufám že někde na netu seženu . Tak sehnal a je to docela dobrej tip už to sosám a hned stím do auta . Ty voe SONATA ARCTIKA to je tlačenka- už se vidím jak si to smažím po D1

    "Vrahu" při této hudbě se nedá jezdit !! Spotřeba jde až na 7 litrů jinak jezdim na cca 5l tato hudba dělá z mé 1,9TDI GRIPENA . Pánové mohu jen doporučit :palec2:

  8. ...tak rádio pro mě nemusí existovat lol nechci poslouchat ten humus z éteru :p ale mám pár věcí, které si rád poslechnu.Já jsem vyrostl na Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest.

    Z těch mladších Iced Earth, Sonata Arctika, Hammer Fall...no ale toto asi není nic pro většinu z vás... ;)

    No tak to je dobrá inspirace . Já poslouchám všeho chuť ale občas si pustím Iron Maiden. Ted jsi jdu poslechnout tu jak ty píšež jednu z těch mladších Iced Earth , doufám že někde na netu seženu . Tak sehnal a je to docela dobrej tip už to sosám a hned stím do auta . Ty voe SONATA ARCTIKA to je tlačenka- už se vidím jak si to smažím po D1

  9. mrkni na toto http://www.carlifedirect.cz/files/File/Cen...ty%20200803.pdf, tady to mas popsany, je to produkt konkretni pojistovny, ale nabizi to snad kazda pojistovna..

    vztahuje se to na kradez a totalku, akorat teda me ted napadlo, ze asi to auto nemas nove koupeny :x

    o tom gps/gsm lokatoru sme se bavili o stranku vedle, odkaz na produkt zde http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery-gsm/ts-gps.html

    ten gps/gsm lokator prý funguje na 1 . Kámoš tak přišel na nevjeru své ženy

  10. Já to řikám pořád...radiové vyhledávání...je to drahé ale máte jistotu že se Vám to auto vráti.Kolegovi ukradli jedničkovou octávii ve které měl pasivniho Sherloga.Při zjištění,že auto je pryč zavolal na operační a během tři hodin měl auto zpátky.Ted se krade trochu jinak než předtim...zloděj to auto odstaví o pár kilometrů od mista odcizení...a čeká co se bude dít.Po dvou dnech se tam vráti a frči dál.Je to smutny ale je to tak.

    nejde to udělat tak že do auta se někde píchne mobil z navigačkou ktarý bude napájen z autobaterie a bude odesílat signál o své poloze? Nevím možná to nejde možná jde , jeto otázka k zamyšlení.

  11. Jestli jsem to dobře pochopil, tak není problém se tam dostat s jakýmkoliv kličem za pár vteřin? Takže je to úplně k ničemu? :aggressive:

    Pánove taky se bojím o auto ale po shlednutí tohoto videa a pak chvilka brouzdání na netu a narazil jsem na tohle http://shop.locksmith.cz/ .No nic beru spacák a jdu spát do auta :aggressive:

×
×
  • Vytvořit nový...