Přejít na obsah

medvidek13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem medvidek13

  1. Zdravím, dnes jsem vyměnil halogeny za xenony (1 varianta), ve VCDS jsem změnil z halogen na xenon. Po přepsání a uložení nového kódu hlásí diagnostika chybu U1121 00 [9]. Po nastartování auta xenony mírně blikají. Nevíte co v VCDS ještě nakódovat. Předem všem díky za rady.
  2. Vážený zákazníku, pro zadané číslo VIN TMBAB6NH5G4022000 je výrobcem vyhlášena svolávací akce. Kontaktujte prosím co nejdříve servisního partnera ŠKODA, který Vám poskytne všechny nezbytné informace a podporu pro zajištění bezpečnosti a provozuschopnosti Vašeho vozu. V případě potřeby další podpory, kontaktujte prosím „ŠKODA zákaznickou linku“.
  3. Přesně tak, už mi volali, že auto je připravené.
  4. Zdravím, na můj Rapid MR2016 je nyní svolávací akce. Před chvíli jsem vůz dal do AS, kde mi to potvrdili a následně vzali do reklamace. V zakázce je psáno: 58D2 - dětská pojistka. Prý je to prkotina, normálně by to udělali až při servisní prohlídce, ale já vozím denně vzadu malé děti a dětské pojistky využívám.
  5. Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tabletama do benzínu. Údajně by se měl zvednou výkon motoru a snížit spotřeba o 7 až 15%. Mám Fabii 1,4 44 kW, tak nevím jestli to tam dát. http://www.uspora.myffi.biz/en/
×
×
  • Vytvořit nový...