Přejít na obsah

cumla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    95
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil cumla

  1. Více jak deset let jsem jezdil Barum Polaris, byl jsem s nima spokojen a jezdil bych je i nadále. Na sněhu nic moc, ale tiché a komfortní. Navíc na tom sněhu i když jsem z Krkonoš najezdím vzhledem k údržbě vozovek tak 5 % ze zimních km, tak jsem dával přednost těm ostatním parametrům. Letos jsem jezdil se služebním vozem, mám ho i pro soukromé použití, vyfasoval jsem na něj tebou uvedené Nokiany. Trakce ve sněhu je o něco lepší, sněhovou břečku jsem s nima letos nezažil, nějak se mi vyhla. Ale jsou oproti Polaris o něco hlučnější. Ale jde to, první týdny jsem měl na tomto voze nějaký Dunlop Winter Sport a to byla hrůza.

    No co se tech nokianu WRG2 tyka tak jsem je letos taky obul a musim rict ze nadmiru spokojen kam se to auto vyskarabe na snehu je uctihodne, a to mam jen dvoukolku, Hluk nejaky je ale nemyslim si ze by to bylo nejak o moc vic nez u tech barumu.Barum polaris jsou na snih naprosto nevhodne pneu to radsi zadyn nez barum polaris. Jinak jsem taky z Krkonos takźe vim co je to zima.

  2. Zdar, máte někdo zlušenosti s výměnou vnějšího kloubu na octě? Spidan je dost drahý ale co vydrží druhovýroba nebo čína??

    Tak ja bych cinu osobne neriskoval , protoze by se ti mohlo stat ze se budes chtit prudceji rozjet a ono kolo bude stat a motor bude tocit jen kloubem vevnitr.(nadsazka) ale na homokloubech bych nesetril. A CINU URCITE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  3. Řekl bych že bez problému. Průměr bude přibližně stejnej.

    Tak prumer kola 205/55/16 bude 631,9 mm

    a 195/65/15 bude 634,5 mm

    takze rozdil je opravdu minimalni bych se toho asi nebal.

  4. Dnes jsem namontoval xenony a zjistil jsem že se oba mlží, nevíte někdo co udělat pro to, aby se nemlžili? Díky moc

    Jestli mas origo xenony zkontroluj to tesneni zezadu na krycim plastu (tam jak je prisroubovanej menic) , a jestli mas prestavbovou sadu tak svetla vysus a poradne to utesni , hlavne kolem tech kabliku co vedou k vybojce (treba silikonem).

  5. Já mam 8x18 ET35 zepředu nemam foto ale tak nějak jako ty ... plánuji ještě dodat sportovní pružiny .. chtěl jsem podvozek, ale bylo mi to rozmluveno kvůli tvrdosti.

    No ja uvidim jak se to bude chovat se standart pruzinama a pak bych kdyztak dal sport. A jaky a jakou znacku budes davat?? Ja mam teda Naftu nevim co ty??Ale je pravda ze sport podvozek uz by byl asi maso protoze uz jen s tema 18 to bude tvrdsi.Na kolik te vysli kola a na kolik gumy? Tam mas Nankang ultra sport2??

  6. No já to nakupoval dle doporučení konfigurátoru na elektrony.cz, ale je fakt že mi lehounce vylejzají ven ... sice dle fotek zas tolik nevypada ale vystupují přes lemi nepatrně.

    A jak to vypada zepredu?? me to taky trosku leze?? JAky mas ET?? JA mam ET35 a sirka disku je 8palcu.

    post-20225-1237319343_thumb.jpg

  7. Tak to jsme na tom stejně .. výkonově, akorat ja tam mam 225/40/18

    No ja bych to zybtecne nemaximalizoval ono tech 215 uplne staci. Zalezi akorat pak na profilu aby guma nepalvalna vysce. Protoze zimni 195/65/15 je des bes na tom se neda skoro jezdit , a tady tohle bude sedet jak pristreleny. A to mas taky TDííí???

  8. No jelikoz u nas este snih tak nemam zkusenost. ale kdyz sem to testoval na snehu tak asi vis co to delalo,letni a snich nejsou kamaradi. Ale Mam na tom 215/40/18 tak myslim ze neco udrzi. pod kapotou 140-150 koniku.

  9. Na té cerné se mi líbí víc ;) ... původně jsem chtěl taky tyhle kvůli těm roztečím, který jdou i na dvojkovy octy ... ale pak jsem je viděl tady u nás na dvou autech jezdit tak jsem chtěl něco co nikdo nemá :plol

    No jelikoz amateri tady u nas ve spindlu se velkych kol boji a vsichni na oktavce vozi 16SPIDER maximalne 17ctky tak sem rikal ze kdyz si koupim tyhle alaA8 v 18ctce tak je tady nikdo urco mit nebude.

  10. kola sou krásný ale nesedí mi to černý cosi na tý oktě..... mi neřikej že to je bláto, si to vzal černym sprejem ne ?

    hele nebojte se ten znak seatu uz je davno pryc, a ta cerna octa je cerna od bahna a od sracek na silnici. asi tak 3 mesice jsem ju neumyval ale ted aktual uz je cista jak lilium.to sem rad ze se libi.

×
×
  • Vytvořit nový...