Přejít na obsah

řidič Lukyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    133
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem řidič Lukyn

  1. Kluci tak jsem si nechal dodělat orig.HF do scouta a vše je zapojeno jak má,ale chce to nakodovat aby to komunikovalo s autem.Což nemám Může mi někdo poradit prosím???????Ve škodovce to neumí Je někdo kolem Zlína???????díííky
  2. http://www.hifiauto.eu/product.php?id_product=118 kluci a co tohle??????
  3. Ok super teda až na to TDI
  4. No s tím šetřením máš pravdu.Já si taky nemůžu stěžovat na FSI.Spotřeba dle stylu jízdy tzn.7,2-9,5l/100km.A hlavně ten klid pod kapotou že Vorlajz
  5. Jo tak to jo.Ještě záleží V1 vs. RX65 Euro (ne dovoz) potom já můžu zase říct z vlastní zkušenosti že V1 není špatná ale Rx65e je na to lépe.V1 spousty fal.poplachů.(u V1 ještě záleží na verzi )
  6. Můžu se zeptat proč si to myslíš?????? a mluvíš o přenosném nebo Remote.
  7. Tak co se týká antiradarů atd tak nej je Beltronics 975 Euro.Tam není co řešit.Co se týká fotek v Mělníku tak se jedná o tzv. indukční smyčky a na to je každý antiradar krátký.Bohužel.
  8. Tak já budu dávat 205/55/16 a tady jsou nějaké fotky.
  9. Ajjjjjj A moc to bylo???????Co se stalo ty divočáku jeden
  10. No to máš pravdu ale nějak mne tlačil hooooodně čas.Konečně jsem to ,,musel"pořádně protáhnout.Na víkend jedu znova tak to už doufám že to bude předpisově Uvidíme co bude.
  11. Tak absolvoval jsem dálnici D1 ze Zlína do Prahy a musel jsem být hodně rychlo v Praze.Tak jsem tomu dal a při rychlé jízdě 180-200km/h až do Prahy prům.spotř.byla 10,4l/100km.
  12. Mám takový pocit že to jezdí čím dál víc je to paráda opravdu jsem rád že jsem šel do FSI
  13. Tak já se taky přidám.Po okrskách cca7,5l a potom jsem najel na D1 a spotřeba se pohybovala cca9,1l.Potom po Praze 9,3l. (4 lidé v autě) Ten 6 rychl.stupeň mohl být delší.
  14. No tak tedy ano dejte prosím téma Scout dojmy a zkušenosti ne?????to nezní špatně
  15. No uvidíš mně se to zdálo být opravdu lepší.Nehledě k tomu že já mám asi tankování trošku vyřešeno.
  16. Tak průzkum trhu s benzínem v okolí a Agip má 98 (35,20Kč) ale drahou tak to vidím na Benzinu 100oktan (34,90 Kč)
  17. Od Zlína tady totiš je problém natankovat 98. 95 a nebo 100.Ještě se musím podívat na Agip ale mám pocit že tam není.Moc možností nebude.Jo a mám pocit že je u Makra (98) ale zaslechl jsem že údajně je tam špatná kvalita.Hlavně nafty.Tak nevím nevím.
  18. Tak já jsem to udělal jenom jednou jinak jezdím úplně v normě.Střídavě ekonomicky a potom trošku rychleji.Jo jinak takový jeden pocit z 100otanu z Benziny.Zdá se mi že to jede daleko lehčeji a krásně to reaguje na plyn.Před tím jsem tankoval 98 Jet.Nevím co vy ale zdá se mi to opravdu lepší. ;)No a včera jak jsem tankoval tak jsem se díval na víčko a tam je napsané min.95 oktanů.Zkoušel někdo 95??????
  19. Tak motor se mi zdá být velmi ,velmi dobrý.Krásně to táhne (zatím jsem jenom zkoušel) do 6500 otáček.No nádhera krásný zátah od začátku až do červeného .Je to prostě úplně zase něco jinačí než nafta.
  20. Včera prvních cca 140 km a vypadá to velmi slušně.Motor krásně táhne od spodu.Dá se krásně řadit při 2000 otáčkách anení vůbec problém.Uvidíme jak se to trošku zajede co bude říkat spotřeba atd.Jinak mám s toho velmi dobrý pocit.
  21. Tak kluci právě jsem to dovezl. Prvních 40km bylo docela pozitivních.Spotřeby se ale začínám bát prům.9,3l ale doufám že na delší cestě to pude níže.Jak dlouho se zajíždí FSI motor????
  22. Jo to nemúžu vůbec spát.Jsem docela natěšenej. Vorlajz:kde se dají koupit ty čepičky???????někde jsem to četl a nemůžu to najít
  23. Tak 7.7.v pondělí jdu přebírat auto.Nemůžu se dočkat. Měl jsem možnost krátké jízdy a byl jsem úplně nadšenej.Ten zvuk o proti TDI no nádhera prostě žádný traktor.(nechci se dotknout TDíčkařů byl jsem dosud taky)ale to prvotní nastartování a jenom šepot květin.No prostě už aby bylo pondělí
×
×
  • Vytvořit nový...