Přejít na obsah

dubman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    82
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dubman

  1. No tak jasně kvalita bude asi hodně podobná, ale když už tam byl rozdíl tří korun na litru tak oproti zbytku tak se nedalo odolat. Jednou za čas ale to kvalitnější palivo fakt dám protože jezdit pořád na tu vodu by se autu asi moc nelíbilo. Co se týče aditiv tak v tom se nevyznám.
  2. PH u hypernovy ? tak to jsi odvážný já po dvou nádržích šuntu z unicornu včera dal Shell a po pár kilometrech je ten rozdíl hodně znatelný.
  3. Tak záleží na termínu, ale stejně asi bych nepřijel bych se tam se svojí feldinou styděl :-). Jinak milotice fajn ale myslím že v Lednici je pěknějš. :-D
  4. Dělalo my to taky. Poprvé pomohlo vyměnit regulátor napětí, ale pak po měsíci znovu a měnil se celý diodový oblouk, teď to zatím nedělá, ale ještě jednou to bude svítit a alternáto poletí hodně daleko.
  5. Tak řídící jednotka od centrálu bívá většinou za budíkama obrázek je v příloze. Jinak v kastlíku u spolujezdce bívá většinou řídící jednotka od dálkového ovládání, taky sem ji někde viděl i v místě poradie no prostě záleží jak se s tím kdo dělá.
  6. dubman

    Znak škodovky

    Volant mám starý ale tak mě napadá ten znak by měl být na každé krytce volantu i po bouchnutém bagu a nebo i když je volant bez něj tak to taky je jako díl ne ?
  7. dubman

    Znak škodovky

    SUPER jaké je číslo airbagu ?
  8. dubman

    Znak škodovky

    Nevím jestly tu nejde o omyl ale nemám přímo origo kola škodovky. Mám nějkaý alutec nebo tak a tam se právě krytka na středu kola záhadným způsobem odlepila. A tak když to teď vypadá tak humusově tak sjem tam chtěl nealepit na každé kolo znak škodovky a roměrově vyhovuje právě jen ten z volantu.
  9. dubman

    Znak škodovky

    ) Dík moc za snahu a ten znak k sacímu potrubí to je který?? (může být i rovný to by snad nebyl problem) není to ten co je na krytu motoru ? Na karoserii ne ten je opravdu k ničemu ten je bohužel moc velký. Ještě jednou děkuju
  10. dubman

    Znak škodovky

    ahoj Chtěl jsem se zeptat jestly se dá koupit a případně ajké je číslo toho zanku škodovky na volantu. Na liťácích se mi totiž odlepily nějak ty středové znaky co tam byly tak jsem si říkal že tam nalepím znak škodovky a rozměrově odpovídá jen tan co je právě na volantu. Za odpovědi díky.
  11. Jo přesně jak říkáš je to o věci vkusu, jedněmu se líbi tohle jinému tohle. Ale rozhodně bych se asi nepouštěl do přelakovávání. Na autě je moc věcí co se dá předělat a dělat něco poněkolíkáté mě nějak nebaví :-)
  12. Zajímavé mám neorigo vzpěru a je na ní 600 Nm ale neletí to vůbec nějak nahoru takže doufám, že žádný problem nenastane.
  13. Plasty okolo radia se dají koupit určitě po jedno já třeba dokupoval jen tu lištičku nad radio a v pohodě ale chtějí za to nehorázné prachy. Stačí si opsat přímo to číslo z toho kousku a ve škodovce není problem to sehnat. Jinak nechápu jak se to mohlo zvlnit mě se to nestalo ani na jednom platu co jsem stříkal a to jsem stříkal i celý tunel okolo řadičky a ručky. Posralo se mi to jen na jednom ofuku ale to bylo tím že jsem neodstranil tu pogumovanou vrstu. Po tom úpně v pohodě. Jinak v barvě nevím to bych asi nestříkal je to věc názoru na modré jsem to viděl v modré barvě ale nějak mě to neoslovilo.
  14. V elektrice jsem to právě hledal ale asi hledám špatné heslo, protože mi to nenašlo uspokojivou odpověď . N nic zkusím to nějak zapojit i takhle a maximálně to nebude fungovat :-D Zatím dík za rady.
  15. Tento biely kablik nad svorkovnicou opatrne odizolujes napajkujes a zaizolujes. Osvetlenie schranky tym padom regulujes zaroven s osvetlenim pristrojovky. Díky za názorný obrázek. Takže tímto se to bude ovládat tím kolečkem jak se reguluje osvětlení tacháčů. Takže když to svítí málo tak to svítí málo i skříňka? No a nešlo by to napájet, aby to svítilo prostě jen na plné pecky ? Pokud ne tak nevadí a šupnu to i na tohle však je to stejně jen orientační světlo abych nemusel zapínat stropní světlo.
  16. No tak koukám že se tak pohraju z ledkama a spínačem a udělám to HOME edition ale jen bych optřeboval poradit na jaký kabel to napíchnout když vytáhnu ten svazek drátů co se spojuje u ventilátoru po vymontování skříňky. Na dvou drátech jsem tam naměřil 12V, nejlepší by bylo to asinapojit na dráty vedoucí k ventilátoru, tam bude určtitě 12V, ale nenapadá mě jak to tam napojit jestly to musím nějak nechad odpinovat něbo to jde taky udělat nějak svépomocí ?
  17. jo a ještě poslední příspěvek a můžeme tohle 100x omílané téma uzavřít tady si pročti tohle klik a nebo použij hledat a zadej lakování plastů a najdeš tam hromadu odkazů stačí jen číst možná je to sice z jiných aut ale základ je stejný.
  18. Tak mezipolohou třeba myslí v otevřené horní poloze a úplně dole.
  19. No značku ti přesně neřeknu jedině až bych se kouknul doma. Ale to před stříkáním se jmenuje základ na plasty a jeden jsem měl přímo se znakem škodovky a druhý ani nevím co to bylo jestly motip nebo něco tak ... no a brava normální myslím že je to univerzál na všechno ale jak říkám kouknu se doma. Jinak ještě je tu další problem pokud chceš aby jsi to měl po stříkání lesklé tak by bylo asi ještě potřeba použít plnič. Je to taky ve spreji je to taková bílá sranda kterou to nastříkáš a pak musí zabrousit pod vodou nejjemnějším smyrkovím papírem aby jsi po nastříkání dosáhnul ideální rovné plochy. Pokud to budeš stříkat bez něj tak ti barva i lak okopírují přesně povrch plastu který není ideálně rovný.
  20. Jo a laku minimálně tři vrstvy to je to hlavní co chrání samotnou barvu já ho spotřeboval skoro dvakrát tolik co barvy a vyplatilo se. Jo a stříkat jen rámečky to je lepší pak je tam kombinace černé a barvy takže to vynikne. Ale bacha na to já že stříknu jen ofuky, pak pokracoval na kličky, středový tunel ale naštěstí jsem se už sklidnil protože na tunelu je to vzadu děsně okopané alenaštěstí je tam tma a je to dole tak to nejde tak vidět. :-)
  21. NO tak já to stříkal normálním stříbrným sprejem nějak za 110Kč piksla, a pak to přestříkal bezbarvým matným lakem, protože jsem chtěl aby to mělo vzhled trošku jako hliník. Na výdechech se to celkem povedlo ale na kliščkách se to uhladilo takže je to lesklé ale je to v pohodě. že by puchýře nebo se to loupalo tak to vůbec ani když to stálo na slunci a nebo když do toho někdo rýpnul tak je tam spíš rýha ale že by se to louplo tak to nehrozí. Chce to jen použít základ na plasty a teprve pak to stříkat. A navíc co se týče výdechů tak tam byla nějaká pogumovaná vrstva tak tu jsem musel ošmirglovat, protože po nastříkání základem na plasty stejně částečně odejde sama. Co se týče vyndání výdechů je to přesně jako v servisním manuálu. Mě se osvědčily rozebrané plastové kolíčky na prádlo. Plast o plast se nedře a když jo tak jen málo takže v pohodě. stačí to podebrat a pak zastrčit kolíček až dovnitř v místě jak je v manuálu a tam zmáčknout takovou kovovou pojistku a pak to jde. jediný problem my dělal výdech u spolujezdce kde jsem to musel dvěma kolíkama podebrat nechat je tam a pak pomalu opatrně vykyvlat ven. Myslím že stačí trošku pohledat na foru a návadů tu bylo milion. Jinam mám stříbrnou barvu a v létě je pravda že se to trošku odráží ve sklech, ale nedokážu si tam představit něco jiného než stříbrnou. Teď když vidím fabii která to nemá tak je to jak bez ruky prostě si na to člověk zvykne. Jinak je zajímavé že v nové fabii a roomsteru to dělají od víroby takže na tom něco bude.
  22. Tak to já dneska taky koupil něco v naší mototechně nevím co to přesně je je tam napsáno fabia ale stály 220 za kus takže asi neoriginály. No a zase tyhle jdou pěkně ztuha, ale zase zastaví kufr v jakékoliv poloze, ale při zavírání s tím to chce trošku víc fláknout. Jinak jak jsem se díval tak stačilo asi vyměnit jen jednu vzpěru, ale když už jsem v tom byl tak raději obě a při tom jedna bude jako náhradní. Takže uvidím časem jestly to bude taky střílet ale pochybuju o tom.
  23. pepa007: A máš s tím zkušenosti ? Nechával jsi si je tam opravovat ?
  24. Ahoj hledal jsem ale nějak jsem nenašel uspokojivou odpověď . Zkrátka jednou po těch prvních mrazech otevřu kufr na krátké fabii a dveře jsem musel tlačit nahoru, ale v otevřeném stavu zůstaly. Při zavíráni to naopak zase nebrzdí vůbec, ale je asi otázka jen času kdy to nebude fungovat vůbec. Chtěl jsem se zeptat jestly rovnou vyměnit ty vzpěry nebo se to dá nějak nejlépe podomácku opravit. Případně kolik stojí nové vzpěry. Dík za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...