Přejít na obsah

Myxo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Myxo

  1. Ahoj, mě pomohla výměna toho spolkového válce, tak snad ti taky pomůže 🙂
  2. Nikdo nic? Trošku mě to začíná sr*t :-D , dělá to jen za tepla, když auto stojí třeba přes noc venku, tak mám prnvích 30km klid :) + to jde slyšet i venku není to je zvuk v interieru:)
  3. Ahoj, nedávno jsem si všiml zvuku spojkového pedálu. V příloze posílám video kde je zvuk slyšet, byl sem u mechanika a říkal že by prvně vyměnil pomocný spojkový válec, má někdo zkušenosti s podobným pazvukem? #edit začně to dělat až třeba po 15minutách jízdy. 1.2tsi 66kw 2016 IMG_6893.mp4
  4. Ahoj, chci se jen zeptat kolik toho cca vydrží spojka (vím je to o stylu jízdy atd..) ale jdu spíš pro zkušenosti. Mám najeto cca 140k, ale plánuji se vydat na toulky po Evropě, spojku sem nechal kontrolovat pro jistotu mechanikem (auta jdou trošku mimo mě). Popřípadě na kolik cca vyjde výměna sady? (že bych to udělal preventivě). Nerad bych řešil nějaký problém někde v Rumunsku :-D 1.2tsi 66kw Díky
  5. Mám to v plánu, ale teď když sem byl v autě a nastartovat, tak to nedělalo :D tak možná až když je motor zahřátý. :)
  6. Ahoj, měl bych taky dotaz. Dnes sem si všiml, že když stojím na místě na volnoběh slyším v takovém cyklu drhnoucí zvuk. Je to vždy takový interval 3s drhnutí, 10s nic. Během toho drhnoucího zvuku auto i lehce zavibruje. Neví někdo kde hledat problém? Najeto cca 135k.
  7. ben06: no chvíli cítit v autě jde, ale já nevím třeba 500-700m jízdy pak už to necítím :)
  8. Ahoj, nechci zakládat nový topic, tak píšu sem. Mám dotaz před vánoci sem měnil, olej, svíčky, filtry (kabina, olej, palivovej), brzdovku u mé F3 66kw. Od té doby převážně u studeného startu cítím kolem auta i v autě benzín(v 8 z 10 startů). Do té doby mám dojem, že sem si nic takového nevšiml, ale možná nebylo až tolik studených dní. V autech se moc nevyznám, proto se ptám je možné, že servisák něco z toho co zmiňuji špatně utáhl a někde to kape? Když se se díval pod auto a na motor mám dojem, že nikde nic nekape nebo sem si aspoň ničeho nevšiml.
  9. Dělalo mi to něco podobné, v servisu mi řekli ze to byla zasekla brzdová destička, tu vyměnili a od té doby pokoj 🙂
  10. Ahoj, dnes sem si všiml jedné věci na autě, chtěl bych se zeptat zda mi někdo neporadí o co se jedna, protože auta nejsou moje parketa, navíc jsem auto kupoval ojeté z Německa(takže asi neexistuje uplná jistota co s autem kdy bylo a nebylo). A teď k věci všiml sem si takového divného povrchu na levém i právem prahu, je to po celé délce. Můj dotaz ty zní zda je to rez a mám to začít řešit nebo se jedna o nějakou úpravu povrchu (více ve fotkách), přeci jen mi příjde divné, že je to na obou stranách. Na dotek jsou takové pevné bublinky, žádné puchýře a nikde to nepřesahuje přes hranu. Jedna se o fabii 3 combi, rok 2016, najeto něco kolem kila. . diky moc za každou radu !
×
×
  • Vytvořit nový...