Přejít na obsah

Dejv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Dejv

  1. Taky bzučím a mám čerstvě doplněné médium. Myslím, že je to normální jev, klima po doplnění funguje parádně. Po 2 letech tam prý bylo jen cca 50% média a taky chladila čím dál míň. Takže budu doplňovat 1x ročně. Navíc je mi ten bzučící zvuk docela příjemný :)

  2. Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ?

    u maxidotu ne, u klasiky ano - viz návod k autu

    Aha, takze kdyz mam maxidot, tak jedine vag ?

    jj, odkud jsi, udělám ti to (smažu upravím hodnoty - :) ), ne :prc:

    No to by bylo super, teda to navagovani, ne :prc: To by mi slecna dala...teda spis uz asi nedala :rolleyes:

    Jsem z Prahy :)

  3. Pokud ti nejde az tak o penize, tak jedine 2.0Mpi nebo 1.9Tdi. S tim uz je celkem pekne svezeni a na predjeti nepotrebujes 5tis otacek. Ne ze by ostatni motory byly hrozne, jezdit se da i s 1.0, ale asi to nebude moc zazitek.

    si děláš srandu s 2.0mpi????????? fuck

    Proc? Mas proti nemu snad neco? Je snad v necem horsi nez tebou zde propagovany 1.4 16v 55KW krome nakladu na provoz?

    jo je......třeba poviný ručení je na něj trošku draší...a pak ty náklady... :p

    Tak se nauc precist si prispevek, nez na nej reagujes. Jasne jsem tam psal, "pokud ti nejde az tak o penize". A povinne ruceni jsou snad naklady na provoz ne? Nemluve o tom ze stoji u 1.9 a 2.0 stejne. Uvedom si, ze ne uplne kazdy ma typicke ceske mysleni "Usetrim rocne 5 tisic na povinem ruceni a budu mit o litr mensi spotrebu a jako bonus budu xx let budu jezdit autem s polovicnim vykonem a do kopce nepredjedu ani nakladak".

    Presne ! Naprosty souhlas ! Platim sice vic za provoz, ale kazda jizda je mi potesenim a ne utrpenim...

  4. btw...ted se chystam ho čipnout, tak sem zvědavej, jak to bude vypadat, prej je to ale celkem znat a ten kroutak se este pomerne dost zlepsi!!!tak uvidime... ;)

    Obavam se, ze samotny cip bez upravy sani, hlavy, vacky, svodu nic neprida, maximalne zmeni prubeh tociveho momentu. Az mi padne zaruka, tak se do vyse uvedenych uprav mozna pustim - vysledek by mel byt 150PS :palec2:

  5. Na 100% to dej na jeho povinné ručení a zaplatí ti to do poslední koruny. Pokud to dáš na svoji havarijku zaplatíš ze svého spoluúčast (např. 5%-5000,- = tudíž dáš pět tisíc ze svého a zbytek dostaneš) a navíc přijdeš o bonus jestli nějaký máš

    jo a jen tak naokraj na jeho povinny si muzes klidne vzit i nahradni auto B)

    ale jen jestli jsi firma nebo podnikající osoba

    Tak nevim, kdysi jsem takto dostal nahradni auto i jako soukroma osoba a pujcovne slo zaroven s opravou z povinneho ruceni vinika.

  6. Myslím, že aj keď sa kyselina nevyparuje, tak u staršej baterky nemusí byť na škodu doliať aj trochu kyseliny.

    Nevim, jestli by to te moji prospelo, ale radeji to nebudu resit a koupim novou. Ac nema auto jeste ani 2 roky, tak stavajici baterie neni original z fabriky (jsem 2.majitel) a nechci opet zazit ten hrozny pocit, kdyz clovek v mrazech nenastartuje a zustane nekde trcet...

  7. zajedu vždy do Akumy - kontrola zdarma i doliti destilky. Vymeny baterii taky vzdy bezplatne  :)

    a samozamykani - nastavení na několik sekund "borec" mi to aktivoval i s tempomatem

    Hmm, takze vickrat me tam uz neuvidej. Uz mam zamluvenou Vartu 62Ah za 2200,- Btw. tesim se na maxika ;)

  8. No Varta 60-ka což bych řekl že je špička tak 2100-2300,-Kč

    500,- za výměnu je taky supermegazmrdská cena

    Jméno servisu?

    Jo jo, zlodejna maximalni. Jen za kontrolu te baterky si rekli 200,- a napr. za nakodovani automatickeho zamykani pri rozjezdu (jak dlouho to muze trvat na VASu ?) 650,- Klokocka - Praha Barrandov

  9. Dnes jsem mel auto v servisu (orig. skodovacky) a mj. jsem jim rekl, at mrknou na baterku. Byl jsem v soku, kdyz mi volali, ze stavajici uz neni v kondici a novou 60Ah mi tam muzou dat za 5.500,- Kc (!) + 500,- demontaz/montaz ! Tak jsem jim to odmitl, jevi se mi to jako nehorazna zlodejna. Nebo je to fakt bezna cena i v jinych skodovackych servisech ? Mate nekdo podobnou zkusenost ?

  10. Jj s Bridgestony potenza mám z předchozího auta taky velmi dobré zkušenosti. Až budu muset kupoval nové letní, tak půjdu asi znovu do nich. Na dnešek jsem objednanej na přezutí nových 195/50/15 Dunlop Winter sport M3. Ale nějak se oteplilo, tak to asi jen vyzvednu a přehodím později...

  11. A jaky to byl pocit ve 230ti? Me se s 2.0 pri 200ce se uz to auto cele nejak klepe a vubec z toho nemam dobry pocit. :o)

    Ani mi nepřišlo, že by se něco klepalo. Možná jsem si to ani neuvědomil, protože hladina adrenalinu byla vysoká :) Ono taky záleží, kde to člověk testuje. Na D1 by to mohl být snad i destruktivní pokus :)

×
×
  • Vytvořit nový...