Přejít na obsah

sirup

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sirup

  1. Zdravím mám taky jeden problém na fabii 19tdi rv 2000 .Dělá to jen někdy a většinou,když je auto dlouho na ostrém slunci,když zařadím zpatečku,tak mi zhasnou budíky na přístrojové desce a chcípne motor.Někdy zase nastartuju a nejde mi servomotor řízení,abs a airbag.Parkrát mi to udělalo i pří zapnutí ostřikovačů předního okna podle zapínaní mi pohasína přístrojová deska a zahasíná motor.Po zhasnutí motoru a nastartovaní zase vše ok.Akumulátor dobrý,kontaky také i jsem koukal na tu kabeláž u pravého nosnku,dobíjení taky ok.Po napojení na wag hlásí tyto chyby 01309,01317,01314,01321,01316 z těchto chyb usuzuji že je někde špatný hlavní kabel k napájení řídících jednotek,nebo rele a nebo kostra.Byl bych vděčný za nějaké el.schema předem všem díky za rady
  2. Zdar chlapi,potřeboval bych poradit mám škodu Fabii 19Tdi a nejde klima.Napíchl jsem se wagem a ten píše že je špatné teplotní čidlo výparníku G263.Jenže problem je že nevím kde to čidlo hledat.Snažil jsem se stáhnout Etos nebo Etku ale nejde mi to.Tak bych byl moc rád kdyby mi někdo nechal odkaz kde to čidlo najdu,někde jsem četl že na fabii často odcházelo.Ráno mi klima sepne jak kdy,ale někdy prostě nesepne a je to horší a horší.Mám manualní klimu,ale někdo psal že nemá RJ,tak nechápu proč se připojím s Wagem a napíše mi tuhle chybu toho čidla a nejde smazat.Prosím poraďte v tom vedru se to nedá.Dik
  3. Tak jsem tam dal tlumiče z RS a auto paráda nic tam nebouchá ani nevrže a už vůbec netluče,takže jsem na 100% spokojený.
  4. Standis - ne ta pružina tam sedla,tak jak má být,dole do uložení tlumiče a nahoře se opírá o axialní ložisko.Nejspíš koupím ještě jedny axialní ložiska od sachse,jak píše kubox a vyměním je spolu s tlumiči na RS co mi teď někdy příjdou.Protože už nevím.Axiali jsem kupoval v cc- autodílech a přišli mi v originál balení,taky tam psali že to jsou originály,tak nevím?
  5. Kubox-byl bych moc rád kdyby to byly ty axialy,ale dával jsem je nové a jsou to originály a tlumiče jsem tam dával TRW,ale teď mi někdy příjdou z RS,tak uvidím.Původně jsem tam takové měl.Teď jezdím na ty staré praská mi jen v jedné straně.Už jsem fakt nasranej a jestli nepomůžou ty tlumiče tak nevím.Taky jsem měnil uložení stabilizační tyče,asi se ptám špatně,ale má se ta stabilizační tyč v té gumě točit a nebo tam má být na fest,protože já ji na fest mám a myslel jsem si že to tak má být,ale teď už si nejsem jistý ničím.
  6. Tak jsem si to tu četl a mám jiný problém,měnil jsem přední tlumiče na fabii 19 tdi rok 2000 a po výměně mi pružiny hrozně bouchají.Koupil jsem i horní uložení s axialními ložisky a nevím co jsem tam mohl pokazit.Přitom jsem pružinu dole usadil do toho uložení v tlumiči a na vrchu mi sedla do axialního ložiska,jen je mi divné,že pružina na hoře je hned uložená v ložisku a je to kov na kov.Protože mi to nedalo a dal jsem tam zpátky staré tlumiče a to samé,nechápu to.neporadil by mi někdo???V autě se nedá jezdit,jak to vrže a bouchá.Už jsem vyměnil včechno,čepy řízení ,stabilizační tyčky, uložení stabilizační tyče,svislé čepy v ramenou,silembloky v ramenou.ale ty zvuky dělají na 100% pružiny a nevím jestli je to těma tlumičema nebo čím.Pružina to být snad nemůže???ta vypadá jak nová,akorát na vrchu trocha orezlá.prosím poraďte někdo už opravdu nevím?
  7. Zdrevím.potřeboval bych poradit už si nevím rady?Mám škodu fabii 19tdi a pořád mi něco bouchá v přední nápravě,myslel jsem si že to dělá uložení stabilizační tyče a stabilizační tyčky,ale nic.Vyměnil jsem i tlumiče a axialní ložiska v tlumičí,silemblok zadní na ramenou a nic.pořád tam něco tluče už si opravdu nevím rady.Když dám auto na zvedák a zespod se na něj pověsím,tak sliším takové bouchání,ale příjde mi to jako od pružin tlumičů,tak nevím jestli jsem tam něco nepodělal,ale snad nejsem takovej ňouma.taky jsem tam měl přední tlumiče s průměrem 22 a tydle mám s průměrem 20.Nejhorší je že než jsem měnil tlumiče,tak to tolik neklepalo?Už si opravdu nevím rady a už mě ani nebaví v tom autě jezdit.Vždy když mám kola malinko v rejdu a přejedu přez hrbol ,tak tam něco bouchne?A když přejedu přes nějakou větší diru,tak nic nechápu to a opravdu už nevím?
  8. Zdravím všechny škodováky,asi už jsem otravný ale mám 19tdi a taky bych chtěl vyměnit zadní silembloky na ramenou.Četl jsem to skoro všechno a byli tu verze z copry,VV polo a pak ještě z 2 octavie,tak bych se chtěl zeptat které by pro mě byli nejlepší,protože origináli už jsem tam dával a nic nevydrží.Taky jsem někde viděl objednávací číslo a dokonce je někdo nabízel na dobírku,klidně bych je od něj vzal.Spíše bych se ale přikláněl k těm z 2 octavie,sice nejsou plné ,ale určitě vydrží více.
×
×
  • Vytvořit nový...