Přejít na obsah

novej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil novej

  1. Ahoj, mám problém s kontrolkou serva. Každé ráno když je chladno (takže v tomto počasí denně) se při zapnutí klíčku objeví červená kontrolka volantu, auto třikrát zapípá a kontrolka zhasne. Vše pak funguje jak má.

    Máte s tím někdo zkušenost?

  2. zdar, mám RS v naftě, ten motor je jen pro zlost. Už jsem měnil dokonce i hlavu. problémy začali v 70tis. Tak jsem se chtěl zeptat tady, má benzínový motor také nějaké bolesti? Jednalo by se mi o modely od roku 2018, konkrétně 245PS. Díky za odpovědi

  3. před 4 minutami, Ondřej Kubát napsal:

    Ahoj.Tak stejný problem rs tdi najeto 118tis.Začla se ztácet voda.Cca co 1000km nádobka.První na řadě byla pumpa.Bylo vidět že prolíná,tak se udělali rovnou rozvody,ale voda se ztrácí pořád.Takže co dále?Sání???

    od nejlevnějšího- sání a pak hlava.

  4. Ahoj, hlavu jsem odvezl do Auto Pejšek, dělají pouze hlavy a říkali mi, že tam lidi přivezou tyhle hlavy 3 do týdne, jsou většinou neopravitelný. Takže myslím, že nebudu ojedinělý případ.

    Koupil jsem tedy jinou na bazaru, tentokrát jsem ji odvezl blíž (do Postoloprt) starší pán co dělá hlavy celej život a i ten mi potvrddil, že dělá minimálně jednu tuhle hlavu týdně.

    Pochválil mi ji, že jsem koupil dobře, že není vůbec zkroucená, že všechny co lidi vozí tak jsou zkroucený jak svině. A popřál mi hodně štěstí aby hlava vydržela. 

    Tak doufám že škoda udělala inovaci a dělají ty hlavy zesílený. Ale nevím od kdy.

  5. Tak jsem vyměnil intercooler (neboli chladič nasávaného vzduchu, chladič turba - jak chcete) a zbytečně. Takže to vypadá na těsnění pod hlavou. Ani nechci vědět tu cenu.

    Jinak kdyby někdo chtěl, mám tedy použitý dobrý chladič nasávaného vzduchu č. 04L 129 766 Q. - 3500kč

    IMG_20200204_195221.jpg

    IMG_20200204_195237.jpg

  6. Clint napsal:

    Jo to je dobrej nápad jezdit bez chladiče emoji23.pngemoji23.png

     

    Příteli, zkus si nejdřív přečíst na co reaguješ než začneš z jiných dělat blbce. Mohlo by se stát, že ho uděláš sám ze sebe. Up, už je pozdě.

    • Pozitivní 1
  7. Zdravím, uniká mi fridex, zvláštním způsobem. Nádobka je plná po dobu cesty (možná proto že s teplým motorem kapalina nabyde).

    Ale přes noc ubyde cca 0,5l kapaliny. Ráno doleju, jedu do práce v poho, ale odpoledne už to zaase hlásí že je tam málo.

    Celej motor zespoda zeblitej fridexem. Zhruba jsem našel i místo odkud by to mohlo jít, ale jak je to roztříklý po celým motoru tak si tím nejsem jistej.

    Každopádně to jde někde ze zadu motoru, cca v místech pod připojením turba. Ale člověk tam nestrčí ani ruku, ani tam není vidět.

     

    Tedy otázka - je tu nějaký mechanik který má zkušenost, nebo nápad odkud v tomhle místě by to mohlo unikat? nějaký Okroužek, nebo připojení hadice atp?

    Předpokládám že hlava to nebude, při takovém úbytku už by motor asi blbnul (?).

    Nějaká rada prosím?

×
×
  • Vytvořit nový...