Přejít na obsah

Meggy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    178
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Meggy

  1. Meggy

    Volba tlumicu

    Pokud chceš kvalitu tak vybírej Kayabu, Sachs (Monroe a Trw je průměr). U 4x4 nebudeš mít ale moc na výběr. Podle VIN se ti mohu podívat a případně nacenit.
  2. Tak nakonec jsem šel do klasického úvěru, vyjde to o něco levněji.
  3. No už pár měsíců ne, udělali jsme s.r.o. na autodíly. Na soukromé bych provařil i boty
  4. Tak já mám rok starou Toyotu, ale když jsem viděl ty daně co dávám pánům nahoře aby se měli lépe než já tak je raději odepíšu takto.
  5. v ceně je 5 let garanček a záruky každopádně za méně se nedá sehnat, ostatní leasingovky nabízeli od 15ti bez dph
  6. bez dph 12 / 4 roky nebo 13 / 3 roky, 140kW L&K včetně všech packetů a bohužel i 19" kol (zimní stojí nesmyl, tak dám celá kola 17"), 1% spolúčast
  7. Losky: pěkně, děkuji za info, to jsem potřeboval Zrovna čtu poslední nabídku na HYU i40 v plné palbě a chtějí jen o 1200-2000,- méně než Superb v ještě lepší palbě tak není co řešit.
  8. jo dneska jsem se na to ptal prodejce, cena se opravdu nesnižuje tak jsem trochu uklidněný
  9. No to mě říkal i prodejce, že je lepší měsíc před vrácením nahlásit škodní události a nechat to za spoluúčast opravit. Zase si říkám, že nahlášení cca pěti různých událostí v jeden den se asi pojišťovně nebude moc líbit Další věc co jsem se zatím dočetl, je že každé lakování sníží zůstatkovou hodnotu vozu se kterou se počítalo a ten rozdíl asi zaplatím já
  10. Jojo, 2,5 cm má i Škofin. Je to ale hodně málo. Snad se ještě najde někdo kdo napíše případná možná negativa než to podepíšu. Je lepší být připravený.
  11. No když si vemeš všechny dveře a přední nárazník poškrábaný nebo oťukaný od dveří ostatních aut a k tomu nějaký ten plastík poškrábaný v kufru tak abych tam nebyl za hrůzu. Včera mě zrovna říkal známej, že mu po vrácení vozu naúčtovali 44tisíc. Je pravda, že neřešil část na pojistku a to určitě měl, ale i tak je to dost.
  12. Zrovna řešíme OL na firmu kvůli daním, cenově se to vyplatí než dávat státu nesmyl. Co mám ale velký strach je to vracení po 3-4 letech. Parkování u paneláku tomu moc nepřidá a když se dnes podívám na rok starou Toyotu nebo Fabii tak bych blil. Spoluúčast 1% je jistá, ale i tak se tam úplně vše nedá dát. Nerad bych, aby mě někdo z pár pumpnul o 50-100tis.
  13. Meggy

    Přední ramena

    na GEO si zajedeš už do servisu, doma to uděláš špatně.
  14. Meggy

    Přední ramena

    Důležité je vše utáhnout na moment až budeš mít kola na zemi, tzn. z montážní jámy.
  15. Meggy

    Komplet brzdy

    Jakube jestli chceš něco slušného nacenit tak se ozvi třeba na maila s VINkem, jinak si nejdřív vyřeš uložení nápravy, ložiska a pod. zkroucené kotouče má na triku něco jiného než kvalita kotoučů i když Zimmy nejsou zrovna TOP kvalita, tak za to určitě nemůžou
  16. porovnával jsem tu cenu, odpovídá mému nákupu od ofiko distributora, teoreticky je ta cena tedy možná čísla tlumičů by měly sedět jinak za tu cenu můžeš mít tlumiče od Kayaby což je určitě lepší volba
  17. tak nakupují z Polska tak jako všechny eshopy u nás...musíš si rozmyslet co je pro tebe důležité a co za své peníze chceš
  18. Meggy

    Komplet brzdy

    Ty drážky lépe chladí kotouč a čistí desky, pro většinu k ničemu. Nepoznáš rozdíl od klasiky. Pokud by někdo chtěl funkční vrtané kotouče tak Brembo, ale musí počítat s tím, že cena se nebude k Zimm nebo Starlinu moc blížit. Pošli mě případně VIN do SZ nebo mail na tebe a dořešíme to tam.
  19. Meggy

    Komplet brzdy

    Pokud chceš špičku tak BREMBO nebo TEXTAR. ATE není výrobce, ale i tak je to také špička. Ceny jsou vesměs podobné. Pokud někdo píše, že Brembo nic moc tak neví o čem mluví a ještě k tomu předpokládám, že má brzdy koupené z Polska, takže bez záruky, že opravdu koupil Brembo (tj většina levných eshopů u nás).
  20. Meggy

    Komplet brzdy

    Zimmy jsou vyráběné daleko a přichází lodí, pouze značka je německá. Špatné určitě nejsou, ale jejich vrtané kotouče jsou pouze na ozdobu, nejsou funkční. To ani za ty peníze nejde. Mám vyzkoušenou všechny top značky a většinu známějších značek a kombinací na trhu.
  21. Meggy

    Komplet brzdy

    Chceš dávat kvalitní desky na čínu kotouče ? Kup Textar nebo Brembo kotouče a nebudeš mít problém. Směsí je hodně, ale na každou nápravu je většinou jen jedna možnost.
  22. no pokud ti to myslí tak snad nepotřebuješ záruky ani jedna z velkých firem které jsou v čr nekupuje z polska (vyjímka je InterCars která polská je ano v PL jsou sklady různých výrobců jako např.Bosch, ale pořád je to Bosch a ne kopie 557 837 u ML bych rád viděl, ale rozhodně bych si je nekoupil ono takových firem bylo hodně a poměrně často také končí a otevírají další firmy, dokonce nejmenovaná osoba má u nás čtyři eshopy, má poláky a jebe stát na dph a je neuvěřitelné, že pořád funguje na druhou stranu jednou ho zavřou a otázka zní jestli se to někomu vyplatí
  23. Tak ELIT není a nikdy asi ani nebude maloobchodní prodejce. V každém případě pokud bys něco potřeboval a zároveň chtěl mít jistotu odkud to pochází tak se ozvi a rozumnou cenu vždy vymyslíme.
  24. je rozdíl dílů z PL a od rozumného importera v ČR, v PL máš celkem velkou šanci narazit na fake 557 837 stojí 1460,- (koupeno od Elitu) a na 99% každej kdo to má výrazně levněji to má z PL nebo nějakým způsobem vojebal stát na dani...takových firem je u nás dost
×
×
  • Vytvořit nový...