Přejít na obsah

petrzbuse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil petrzbuse

  1. post-31680-1267207663,4464_thumb.jpgpost-31680-1267207630,2142_thumb.jpg

    :help:Čaute lidičky.... Tak tu máme další malej problém se svazkem.... Týká se to těch co mají FI. s ABSem. Jde o to že se prodírají kablíky ve svazku který je těsně vedle ABSa v motorovém prostoru.....Ten svazek je fakt na těsno a dře se o šroubky držáku ABSa...... A případů přibejvá....:help:

    Snad se mi podaří zítra vložit obrázek.....:palec2:

  2. :help:Čaute lidičky.... Tak tu máme další malej problém se svazkem.... Týká se to těch co mají FI. s ABSem. Jde o to že se prodírají kablíky ve svazku který je těsně vedle ABSa v motorovém prostoru.....Ten svazek je fakt na těsno a dře se o šroubky držáku ABSa...... A případů přibejvá....:help:

    Snad se mi podaří zítra vložit obrázek.....:palec2:

  3. Tepic. Za mě,Cimbu ví co dělá.....Stoprocentně ví co je původcem (katalyzátor) těch vydřených vodítek a podpálených ventilů tak přišel s tímhle..... :feve: :feve: :feve: :feve:

    Neboj se toho....

  4. :aggressive: :aggressive: :aggressive: Tepic,je to z FABIA DRAGON, show car od Milotecu. Neprodejné. Na té fotce tě má zaujmout ten carbon překryt budíků..... ten je asi za 2500,-

    A jinak tuším že jde o budíky z Audi TT..... celá ta Fabia je unikát udělaná z TT...... :palec2: :palec2: :palec2:

  5. Jde o to udělat to jak se má.....Teroson na plast,aktivátor na lak,a lepidlo na plasty. Bacha v balení od nich nevíš jak je staré... Pak máš velký problém to sundat,vlastně je to nafurt. Nebál bych se toho,pokud je to tvůj vkus,hr na to... :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

  6. lampičky jsem sehnal z bouračky a z ko zrcátka,motam se kolem aut tak to mam jednodušší...Jinak jsou světýlko za 1400,- což má do lidovky daleko.

    Co píšej je taky způsob jen to chce pořádně zaizolovat (tmel nebo tavná pistole),voda a vlhkost uvnitř je takřka pořád.

    Foto bude v týdnu :p

  7. :help: Ahojky! Obracím se sem s prosbou o radu. Před 9-ti dny jsem si koupila fabii 1,2/40W rv.2003 v autobazaru Esa. Auto bylo v přiměřeném stavu, takže mírně opotřebené, ale ok. Po 9 dnech jsem jela na servisní prohlídku a tam mi diagnostikou zjistili malé tlaky motoru, vynechávání zapalování a vyjeli mi lístek, kde je 1. válec 13,4 bar, 2. válec 15,3 bar a 3. válec 7,6 a s ohledem na to mi doporučují vyměnit hlavu motoru a cenu odhadem 35000. Jako žena tomu moc nerozumím. Jela jsem do bazaru auto reklamovat se skrytou vadou a tam říkali, že to je banální problém, že se nemusí měnit hlava, ale jen těsnění a že je to otázka stovek korun. Moc se mi to nezdá.. Nevím, co mám dělat. Je nutná výměna hlavy? A když mi budou chtít jen vyměnit nějaká těsnění, mám trvat na výměně hlavy? Nerada bych co půl roku byla v servise...Děkuji moc za rady a názory.

    Ahoj, nejdřív ti řeknu že se jedná o docela "častou" bohužel, závadu,teda že v tom nejsi určitě sama. Můj názor je že pravdu má servis,bazar mlží. Každopádně hlava musí dolu a pak by se měla pravda ukázat......

  8. :aggressive: Ahojte,sehnal jsem si origo lampičky zrcátek ze superba a ted je cpu do bočních zrcátek mé fabky...... vidět do čeho šlapu u auta po odemknutí je u nás v ulici nutnost..... :feve: Možná je nás víc....

    Vypadá to zatím nadějně,levá strana pásne skvěle,jen ty kablíky....a pravá je na dost předělání....pokud máte malé zrcátko.

    Bude-li zájem rozepíšu

  9. :aggressive: Myslím si že tvůj problém je v tom že ti vyskakuje bovden z uložení na straně víčka.... jde to okouknout z vnitřku, sundat boční koberec a posvítit,nandat a oblepit elekt.páskou....byl to můj případ... :palec2:
×
×
  • Vytvořit nový...