Přejít na obsah

Jackii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jackii

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jackii

    Mlžení oken

    Taky se mi to mlzilo i po vymene pyloveho filtru. Zavada odstranena: zjistil sem ze technik dal pylovy filtr naopak
  2. Přesně tak, mě houká sanitka kdyz sem kupoval jetou OII 2005 od 120tis, mozna to houkalo prvnimu majiteli od zacatku, mam 200tis houka furt, tak se jen modlim at se to nepodela, vic se delat neda, treba to vydrzi dalsich 200tis, lepsi to nehrotit vymenou, kera by to ani nemusela řešit. A už to neřešte
  3. Jen malý dotaz, mam 1.9 TDI 77Kw a tam se rozvody pry delaj v 120tis ale v servisce mam uvedeno ze byly v 90tis , je mozne ze kazdy autor servis to dela jinak?
  4. A jeste jsem premyslel do budoucna prelakovat metalizou auto ale 30 000 nevim jestli se oplati obetovat...
  5. o vikendu dam fotku, snad je to mozne kdyz nekdo jezdi za "prdeli" ma nekdo skusenOst? nebo kdo ma shledle tisicky aut?
  6. Zdravím, mám zvláštní dotaz, koupil jsem OII TDI 130tis km, pozdě jsem zjistil že jsou na kapotě a přední části karoserie spousty oděrek od kamínků, prostě oťukaný lak, sem tam se stane že vletí kamínek a hned je "dírka" na laku, jenže já jich tam mám desítky řekl bych téměř sto, prostě moc. Je možné aby se při tak "málo" km takhle dodřel lak? Volal jsem k aut servisu kde podle knizky to bylo servisovano a km mi byly udany tak jak jsou na servisce, jenže jak si tu pročítám forko tak není asi cokoli problém zfalšovat. Prosím co si o tom myslíte? Dikas PS: ještě jsem si uvědomil že jich možná i dost rychle přibylo, tak mě napadlo nekvalitní lak ale to je asi blbost.
×
×
  • Vytvořit nový...