Přejít na obsah

tom.faktor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil tom.faktor

  1. Zdarec jak svina, dneska jsem delal beznou udrzbu a po skonceni jsem si vsiml, ze z LP svetla kape nejaka voda....

    Je to cire, bez zapachu, neni to od ostrikovacu, ani z chladice... Behem cca 1/2 hodiny vykapalo cca 1 dl,

    muze to byt (v tomhle mnozstvi) zatekle do svetla? Mam xenony, sklo neni orosene..... nadobtrikovacece os

    Edit 12.48- Jelikoz ubyva voda v nadobce ostrikovace, jedna se nejspis o tekouci ostrik svetel, poradi mi nekdo, jestli musi svetlo ven? Diky

    post-35591-0-23674000-1313657926_thumb.j

  2. Kuciii, tak jsem se spotrebou na 2,8 V6 na magickych 8,6 l/100km, jezdim 70% mesto, zima mi proste zveda pravou nohu :)

    Nebyt to v meme aute, neuverim tomu.... Co vy ostatni V6kari, za kolik jezdite ted, kdyz je potreba jezdit pomalu a opatrne?

    P.S. Minuly tyden CB-Brno (+/- predpisove za 6.5 l/100) Rikal tady nekdo neco o TDIcku???

  3. Zdravim, jak je to ted v zime s klimatronicem? Kdyz prepnu na Auto (venku -5 stupnu), topim pres kompresor klimatizace nebo ne? Na minulem aute Golf5 1.9TDi jsem si takhle topil kazde rano, ted mam 2.8V6, ta je ohrata o poznani driv, ale stejne si myslim, ze se zapnutou klimou to topi vyrazne driv.. Diky za info....

  4. Kucí, reknete mi, co vlastne na tom chrochtaku mate? Spotreba 6-8 litru, hovno vykon, dvakrat vezmes blbou naftu a je cas motoru udelat papa, ja mel ted rok golfa5 1.9TDI a jsem tuze rad, ze uz ho jezdi nekdo jiny....

    Motor 2.8 V6- dlouhodoba spotreba 9.0 (slovy devet rovnych), jezdim jako prasopes, leju tam odpad ze zemedelskych pump (kecam), krasny zvuk, zadne problematicke vstriky, vahy vzduchu, podavaci cerpadla, dvouhmoty.... Kdo nezkusil, neuveri....

  5. Chci taky sdělit svoje poznatky se spotřebou 2.8 automat.Mám kola 17",myslím že i to má vliv na spotřebu.

    Najeto 150000 km.průměr na počítači za 5000 Km - 9.8 l.Jízda převážně venku,nejezdím moc pomalu.Když jedu venek-Praha tak 10.5 prúměr.

    Na dálnici venku při průměru 150 km spotřeba taky asi 10 l.Myslím že u motoru 2.8 nezáleží moc na rychlosti,spotřeba moc nestoupá.

    Jsou to ovšem jen spotřeby udávané počítačem,možná že skutečná spotřeba se může u různých vozů lišit.

    Kola 17 mam taky, a v podstate i stejne udaje o spotrebe, nicmene hezka je tvoje veta- nejezdím moc pomalu,

    ja kdyz jedu venku za 10, tak jedu jako prasopes.... :)

    Kazdopadne kdyz jsem bral benzin, tak mi PC ukazal dojezd cca 500km a taky jsem je temer najel, takze

    prostou matmatikou mi spotreba vyjde +/- jako na PC....

  6. No vlastne jsem chtel cerneho, automat a bezovou kuzi... a mam sedeho, manual a cernou polokuzi....

    Ale pod tva slova bych se podepsal, naposledy mi borec rekl, ze auto je kanal :smich: (doufam, ze ne myslel spotrebou, ne vzhledm)

  7. No vlastne jsem chtel cerneho, automat a bezovou kuzi... a mam sedeho, manual a cernou polokuzi....

    Ale pod tva slova bych se podepsal, naposledy mi borec rekl, ze auto je kanal :smich: (doufam, ze ne myslel spotrebou, ne vzhledm)

  8. V patek jsem zajel trasu CB-Praha-CB s prumernou spotrebou 7.3 l/100 (2.8V6).

    Ku Praze jsem auto dovezl dokonce s 6.5l/100 km, mesto priskokem vpred vylezla nad 8l/100, cesta zpet 7, mesto cestou domu 7.3- vysledna spotreba...

    Prumerna rychlost cca 74 km/hod, coz vzhledem k tomu, ze jsem hodinu skakal po Praze. povazuji za slusny prumer,

    musim rict, ze jsem jel s durazem na ekonomiku, tzn. podle predpisu (doporucuji obcas zkusit, jednak mate dost casu

    prohlednout si okoli silnic, kde se jinak pohybujete vyrazne nad limitem (muj pripad)a taktez se asi budete divit,

    jak malo lidi vlastne jezdi podle predpisu (muj pripad))

    Motor V6 je samozrejme postaven jako dalkovy, tim chci pripadne neverici Tomase uklidnit(mesto 12, dalkova plaba 10.5l/100)

    Nicmene i s motorem 2.8 se da pri trose snahy, predvidani pri cteni dopravni situace a dostatecne motivaci jet usporne (s tim mam nejvetsi problemy, prece jen, kdyz si me dava Fablie HTP nebo Ochcavka SDI :smich: , je to zvlastni pocit.... )

    Vyzkousejte a podelte se o zkusenosti...

  9. Já bych si připadal minimálně jak blb, mít na autě s předním náhonem širší kola vzadu. Ale jestli se ti to líbí, dej si tam klidně papuče z traktora :)

    Libi se mi hlavne cena, bezne bych za ni koupil novy gumy 15" bez rafku......

  10. Ahoj, mam moznost koupit za dobrou cenu toto-

    Velikost disků: 18", Rozteč: 5x112, Šířka: přední 8,5J zadní 10J, ET: přední 30 zadní 35. Obuté na pneu: přední Continental ContiWinterContact TS 810 S, 225-45 R18, vzorek 5mm, zadní Pirelli Winter 240 Snowsport, 255-40-18

    Muj dotaz je jednoduchy- pujde to tam? Diky moc

    post-35591-013285000 1284374053_thumb.jp

  11. Rekl bych, ze zalezi, jestli mas xenony nebo h7? Kazdopadne za 3t je to dobra cena, ze by to nove svetlo bylo nalozene zarovkami nebo dokonce xen vybojkou bych za tu cenu nepredpokladal, proste stare ven z auta, vyndas z nej to, cim svitis a das to do toho noveho svetla....Jen bych pred koupi vizualne zkontroloval stav nove vs stare, abys nezjistil, ze to, co s tam nechal jaksi neladi vizualne s tim novym... A jdes pro druhe smile.gif

  12. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Shell V-Power je benzín o ničem. Zdá se mi, že je to stejný jak klasický N95, jen je to dražší a na pistoli u stojanu je hezčí logo. Naopak u OMV Carrera 100 jde u mě rozdíl cítit, jak v síle motoru, tak i ve spotřebě, kde mě oproti N95 padla spotřeba o 1-1,5 litru na 100km. (2.8 V6) S Vervou zkušenosti nemám, zatím jsem ji netankoval.

    Shell jsou kopice sra.ek, jejich jako "premiova" paliva jsou jen marketingovy (dobry) tah, jinak zkus nekdy vzit naftu v nemecku, rakousku, tam za ecko koupis lepsi naftu, nez tady za 33,- premiovou, u benzinu bych to tolik nehrotil, zvlast "nasi" milacci 2.8 spali vsechno, ten muj tedy rozhodne ano, zacal mu chutnat olej..... :wallbash:

×
×
  • Vytvořit nový...