Přejít na obsah

Jamil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jamil

  1. Dle uživatelského manuálu: "U vozidel vybavených žárovkami pro denní svícení v mlhových světlometech nesvítí při aktivované funkci denního svícení obrysová světla." (toto mám) "Při zapnutém denním svícení je vypnuto podsvícení panelu přístrojů, ale v pozici AUTO se za tmy zapne podsvícení panelu přístrojů a potkávací světla se rozsvítí s plným jasem (na 100 % výkonu)." (toto nemám) Tak nevím, jestli svícení koncových světel při denním svícení je normálně nebo co s tím. Na jiných octaviich jsem viděl, že koncové nesvítí při SDS v mlhovkách. Zdravím.
  2. Svítí vám zadní obrysová světla, když svítí denní světla? Nemám automatická světla a zadní svítí i když je jasno, osvětlení RZ ale ne. O2 FL eleg mr2010 z Polska. Dík. Jamil
  3. "Už mlčim, mlčim." a odkládám svůj kilt.
  4. Jen dotaz, když jsme u těch hadiček ostřikovačů. Najde se na autě místo, kde by šla hadička dobře rozpojit a použít k vystříkání obsahu nádržky ostřikovací kapaliny do připravené nádobky? Mohlo by se to hodit, když zůstane letní kapalina na začátku mrazů nebo zimní na jaře a chcete si ji nechat na příští zimu a dát tam hned letní. Mám O2 FL sedan.
  5. Hmm, taky mám ten dojem, že se to s touto závadou přehání. Prohlížel jsem si toť v trafice speciál Svět motorů (http://www.i-svetmotoru.cz/page/74641.svet-motoru-special-nejlpepsi-ojete-vozy/), který se věnoval ojetinám a tam je jako první nejčastější závada u Octavie II uvedena "praskající hlavy a visící ventily motorů 1.8 TSI". Buď teda vědí v těch áčkách o těchto motorech něco víc nebo jsou v tom časopise fakt lempli a píšou, co kde uslyší. Chci věřit, že mi ten motor bude bez problémů dlouho sloužit. Ale je fakt, že v mém autě to na 4 a 5 taky poškubává. Mám MR 10.
  6. No ano, jak jinak, jde o knihu, i když servisní, že?
  7. Hmm, tak já to tam taky zkusím dát. Možná jsem to prvně zkoušel jen ledabyle. Díky.
  8. Byl jsem zvyklý ve Fabii I vozit pouzdro se servisní knihou, návody k obsluze, pojistnými podmínkami a asistenčními službami ve schránce před spolujezdcem, kam se dalo perfektně umístit. Teď v Octavii nemůžu najít místo na tuto věc. Už i automapu jsem dal do kapsy čalounění v sedačce, ale tam se mi takový tlustý balík dávat nechce. Do schránky v přístrojovce nebo pod sedadlo spolujezdce to taky nevejde a v kufru se mi to zdá takové nedůstojné. Řešili jste takovou situaci? Vozíte tyto věci v autě? Kam je pak dáváte? Dík za názory. Jamil
×
×
  • Vytvořit nový...