Přejít na obsah

Lukas234

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Lukas234

  1. Ahoj, neví někdo proč dochází k cyklickému restartu Columbusu a virtuálního cockpitu při přehrávání hudby z USB-C flash disku 3.0 v momentě, kdy už se z flash disku dobu přehrává? Vždy to jede playlist, pak buď v půli nebo třeba 3/4 playlistu začne načítat následující písnička, k přehrání nedojde a místo toho začne cyklicky restartovat Columbus i cockpit, protože prostě pokaždé mu to najednou nejde načíst. Po zformátování flashdisku zase normálně funguje a stejný problém začne u jiného songu.

  2. Zdravím, mám 2,0 TDI 2 dny, předtím 1,6 TDI. Ale tento motor má u mě zvláštní vlastnost, že při 100 km / h na 6. rychlostní stupeň jdou do interiéru zvláštní ,,hučivé" zvuky, jako když naříkalo u starších aut ložisko, ale dělá to jen při určitých otáčkách kolem této rychlosti, což mě vede k tomu, že to ložisko není, ale spíš nějaká "mezní" frekvence vozu.  Dělá to někomu také?

  3. Zdravím, je tu někdo, kdo zkoušel u OIII žárovku H15 v LED verzi - třeba toto http://store.ijdmtoy.com/Audi-BMW-Mercedes-VW-H15-LED-Daytime-Lights-p/40-341.htm ? Popřípadě do corner mlhovek H8 - třeba tyto  http://www.kanaco.cz/cs/autozarovky-led/20496-led-zarovka-s-patici-h8-12smd-samsung-3w-osram-10-30v-8595128238654.html ?

    V případě H15 mi to přijde jako zajímavá alternativa pro silně žlutě svítící první vlákno žárovky, které dělá špatný dojem v případě že v H7 je použitá žárovka s bílým nebo dokonce namodralým efektem... Díky za zkušenosti :)

  4. No a další nevýhodou je (teda aspoň u sériově montované), že první vlákno které slouží jako "parkovačka", svítí opravdu žalostně málo - u parkovaček to šlo vyřešit silnější LED parkovačkou.... Nevím jak to bude u těch cool blue intense ale s žádným zázrakem nepočítám  :kol-28:

  5. Jinak jako i přesto že pracuju ve Škodovce. Octávka je super auto a všechno, musím těm světlům jednu věc vytkout - skok mezi tlumenýma a dálkovýma. Tlumené svítí poměrně málo a dálkové ty zas svítí skoro na konec světa - pro protijedoucí to musí být docela síla. Ty tlumený přičítám té H15, kdyby její "první" vlákno které svítí i při tlumených svítilo krapet víc, byla by to asi jiná písnička, no a při dálkových je H15 prozměnu rozžhavená do modra :D

  6. Roombes: 

    Zkoušel jsem právě dát tam alternativu která by údajně (podle společnosti phillips) měla mít o 60% víc světla což mi přišlo dost - konkrétně H7 ColorVision Blue - cca 900 kč.

    Ve výsledku vůbec ze začátku to svítilo míň jak originál, pak se asi trošku opálily a po 3 dnech se rozsvítily a je to trošku lepší jak originál - ale ne v délce dosvitu, jenom v odstínu světla. Zkrátka žádný svět to za ty peníze není.

     

    Co se týká H15 mám zjištěné přímo od společnosti OSRAM ČR: "Máte pravdu, že nedávno jsme našim odběratelům rozeslali informaci o brzkém uvedení žárovek H15 v provedení Cool Blue Intense na trh.

    Bohužel se termín oproti původnímu očekávání poněkud posunul a dle dnešní čerstvé informace z naší centrály z Německa, bychom tuto žárovku měli být schopni dodávat začátkem Února 2015."

  7. Zdravím.

                  Zkoušel někdo z vás výbojky patice H7 do parabolových světel v OIII? Jak moc se to vyplatí - mám na mysli z pohledu jak moc se světlo láme a jestli na vás moc neblikají protijedoucí z důvodu že je oslňujete? Díky za odpovědi.

  8. Tak to jste mě moc nepotěšili, ale moc díky  :kol-47: Mě u FII přijde tak nějak vše řešené na limitu přístupu, výměnou žárovek u čočkových světel počínaje, přes tak akorát vypočtený prostor pro motor 1,9 TDI a tímhle konče, to celkový dojem trošku kazí, ale jinak je to fajn auto....

  9. Zdravím.

    Mám ten problém, že především v zimě mi při určitých otáčkách lehce píská něco kolem ventilátoru topení (zřejmě jeho ložisko), jenže ventilátor je umístěn pod spolujezdcovým airbagem, na příčce mezi motorovým a interiérovým prostorem, ví někdo jak se k němu dostat a nějak bezpečně ho vyjmout? DÍKY :)

    post-43719-0-62485000-1387454759_thumb.j

  10. Toho se právě bojím. Když je koupím a budou mi hoblovat, jsem v háji... :D Proto kdyby náhodou měl někdo příležitost to zkusit, budu vděčnej =)

×
×
  • Vytvořit nový...