Přejít na obsah

miromen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem miromen

  1. Mam Golfa 1.2 TSI 77kw 6M a zlenivěni take nepozoruji. Změna tam určitě je a to že je to při nižšich otačkach plynulejši a kultivovanějši. Když jsem např. přeřazoval z 1 na 2 tak jsem musel citlivěji zachazet s plynem aby nebyl přechod trhany jak v autoškole. Každopadně zrychlovani i pružnost se jevi subjektivně stejně. To same vyjezd do kopcu ktere dobře znam zvlada auto uplně stejně při otačkach něco nad 2 000. Takže tuto změnu hodnotim jako pozitivni. Jinak i jinde jsem vypozoroval že problemy maji spiš majitele slabši varianty 1.2 TSI.
  2. Ja chodim na DE VW forum a tam těch majitelu kteři už maji najete velice slušne porce km je až až . Takže spolehlivosti motoru TSI bych se neobaval.To že se velevaženi pani z MB snažili ušetřit na řetězech je věc jina. Takže to že se tu někteři dementi kteři maji auta s motory za zenitem navic pišici v nespravnem vlakně snaži spamovat je věc jina. Misubaro ty jsi tak znaly a uvědoměly.......bože kdyby to šlo tak tě poplacam po ramenou. Jak jsi to udělal že jsi unikl te tragedii jmenem TSI ? Mě se to bohužel nepodařilo ale naštěsti jsem šťastnym majitelem bez par dni 1.5 roku s tim že mě 2x odvezl na zahranični dovolenou. No a viš kolik mě ta potvora stala peněz na servise ? Představ si že 0kč protože jsem tam nemusel.
  3. Vidim že je tu vše při starem. Jen si Ekkar_z_Bastlírny nešel noveho přisluhovače v podobě JirkaBrno a pišou zde pěkne blitky. Jezdi v autech s prehistorickou motorizaci a ještě se tim chluby. Všichni už přece vime že TSI jsou sra.čky tak už to pořad neopakujte a uživejte si raději ty vaše nejedpuci žrouty.
  4. Tvuj přispěvek je akorat tak pro vysměch.
  5. Dost mimo jsi ty. Tento motor je prostě velmi povedeny a nema žadne negativa. Je dynamicky,pružny,kultivovany a usporny. Věř tomu že pravě spotřeba je jednou z nejsilnějšich stranek tohoto motoru. Takže až budeš mit opravdu realnou zkušenost s timto motorem tak se rozepiš jinak raději nereaguj.
  6. Ona toči sice jen o 250ot miň tzn při 130km/h 2800ot ale ma to dost podstatny vliv a několik srovnavacich testu to už potvrdilo.
  7. No pokud se nemylim tak jsou obě verze zpřevodovany uplně stejně. Rozdil je u silnějši varianty ktera ma 6kvalt což se bohužel Fabie netyka. Bohužel proto protože je to docela přinosne a to jak na komfort,pružnost,dynamiku tak spotřebu.
  8. Kup si co chceš ja nikomu nic nevymlouvam. Jen jsem napsal a upozornil jaka je situace tam kde je větši počet 1.4TFSI než u nas v cele ČR. Jinak muchy se mažna vychytavaji zde jinde je stav scela normalni.
  9. No jestli tento motor vydrži vic než 1.2TSI bych si netroufal tvrdit. Jelikož jsem majitelem Golfu tak chodim na Německe stranky kde je obrovska spousta majitelu a mužu ti řict že nejvice zavad a problemu řeši majitele pravě u motoru 1.4TFSI. Takže i kdyby vydržel celkově vic tak spolehlivosti se zrovna nejevi v nejlepšim světle.
  10. Určitě dej ten s B. Ja jsem taky zjišťoval kde co dokonce jsem volal do par firem aby mi objasnili rozdil ale nic jsem se prakticky nedozvěděl. Pokud se ale pozorně podivaš na obrazky tak uvidiš že horni čast ktera se našroubovavava k motoru je u Bčkoveho filtru odlišna takže Dčkovy nebude pasovat.
  11. Tak jedině čim 1.4 16V 63kw vynika je jeho celkova podpruměrnost. Proti tomu je 1.2 TSI motor jak z jine planety a muj otec by o tom mohl vypravět.
  12. Pane moderatore myslim si že to kolik kdo napiše přispěvku za určitou dobu nema vliv na jeho obsah. A ten vykřik to se jako divite vždyť to už neni ani nazor ale zaujatost a pro mě opravdu sračky. Dam dalši přiklad. Citace: " Pročti si celé fórum, najdi si vlákna týkající se 1,2TSI a s HRUZOU zjistíš, že se některým majitelům najednou začínají "srát turba" (přesněji řečeno regulační systémy turba) - a že je zde několik přispěvatelů, kterým bylo turbo v záruce měněno. I kdyby to byl KAŽDY 10, je to nepřiměřeněn moc. A NEVĚŘIM, že by tak vysoké % postižených bylo jen důsledkem jejich účasti na tomto fóru. Těch, kteří mají podobný problém a NEJSOU zde na fóru MUSI nutně být mnohonásobek." Dalši ubohost nad kterou se musi prostě rozumny člověk pozastavit. No co k tomu dodat pokud si dobře pamatuji tak začatkem roku bylo vyrobeno přes 300 tisic těchto motoru takže si mylim že je to hodně pěkne čislo kteremu by mohla zavidět kde jaka automobilka. Pokud si člověk opravdu projde zdejši fora tak s HRUZOU zjisti že je tu problemovych majitelu spočitatelnych na jedne ruce. No nebude to nakonec tak že spokojeni majitele nemaji duvod vyhledavat ruzna řešeni problemu a jednim z nich je pravě internet a věnuji se jinym věcem a ti problemovy se chytaji posledniho stebla ? Tim nechci tvrdit že je TSIčko neskonale dokonaly motor ale prostě takova zaujatost vuči teto motorizaci je do oči bijici.
  13. Ty vole to je huste počteni kdo to je zač ten Ekkar_z_Bastlírny ? Takove žvasty jsem už dlouho nečetl tedy pokud jsou myšleny važně. No a hlavně věta " Je to sice bomba, že z "dvanáctistovky" se dá vyždímat "civilní výkon" 100 kobyl a krouťák jako z dieselu" to je hotovy diamant. No ale když kouknu na podpis tak je mi vše jasne.
  14. No ja mam Golfa a taky jsem vysledoval že teď při nižšich teplotach spadnou hned otačky jako by byl motor zahřaty. V teplotach kolem 30 vždy kolem 1200ot a až po chvyli otačky klesly. Je to nějake divne mělo by to byt podle mě když tak přesně naopak.
  15. Tak to mam dost jak si tu někteři obhajuji 5kvalt. Už vidim jak by si člověk mohl vybrat jak by zde mistni žvanilove volili 5kvalt.
×
×
  • Vytvořit nový...