Přejít na obsah

Klokan.Jack

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem Klokan.Jack

  1. Vyřizování na neutral,největší kravina jakou můžeš u aut se vstřikováním udělat. Zvysujes spotřebu, zvýšení opotřebení brzd, špatně dobijeni, DSG špatně mazana, hrozí poničení. Neutral u automatu není k takovému režimu stavěn.
  2. Tak to se teš. Otec má 12/ 2019 2.0 TDI DSG 4 motion a plachti i na normál. Až příjdeš na to jak odkodovat dej vědět
  3. No není, už jsem to psal výše. Žádný volič tam nemám. Prostě už to tam cpou i na normál. Otec má Tiguana s voličem režimu 12/2019 2.0 TDI a na normál mu to taky plachti.
  4. A co si nepochopil na tom, že tam přepínač režimů nemám?
  5. To by se vyplatilo, kdyby na to někdo při koupi upozornil.
  6. No právě že ne. Prolezl jsem všechno možný a nikde to nenašel.
  7. Dost otravné ne? To jsou prostě další zbytečný úkony. Měla by stačit sundaná noha z plynu.
  8. Ja tam ale přepínání módu nemám. Nemam to jak změnit. Nebo je to nekde v nastavení?
  9. Mám 1.5 TSI s DSG a mě to tedy podřazuje jako divé. Dokonce bych řekl kolikrát i na to jak je ten motor silný zbytečně. Nemám žádný volič režimů. ACC by mělo zajistit udržení rychlosti adekvatnim podřazenim. Podle mě pokud ti to nedělá, tak je něco špatně.
  10. No, ale to je otravujici úkon navíc. To už můžu rovnou ťuknout do brzdy aby naskocilo brzdění motorem. To jsem si nemusel kupovat automat abych tam kvrdlal klackem.
  11. Proboha co je na tom skvělého. Ta volnobězka je úplně na nic. To není karburatorova stodvacitka. Máš větší spotřebu, větší emise, opotrebováváš brzdy. Ještě to někdy je a někdy ne, jak se tomu zrovna chce. Mám 2020, kde je to nevolitelne. Jezdí se s tím příšerně. Další je ukazatel na displeji že to jede na 2 válce. Proboha koho to zajímá? Proč mě to neustálým blikanim odvádí pozornost od pohledu z vpřed když to stejně nijak neovlivnim. Vymýšlejí samé kraviny.
  12. No jo, ale to jezdí ve zbytečných otáčkách, s tím se nedá jezdit pořád. To nic neřeší.
  13. Zdravím. Chci se zeptat jak hodnotíte prvek volnoběžky který nejde vypnout. Já tedy velice negativně. Podle mě je to zase system, který je kontraproduktivní. V našich podmínkách akorát zvyšuje spotřebu, tím pádem emise a zatěžuje nadměrným opotřebením brzdové destičky. Misto toho aby člověk mohl brzdit motorem a tudíž s nulovou spotřebou, tak to jede na volboběh se spotřebou volboběhu a jeste pak musí brzdit. Navíc to je náhodné, takze se tomu nedá ani přizpůsobit jizda. Nedá se to nějak odblokovat? Jezdí se s tím příšerně.
  14. Přesně tak a už i to mě otravuje, proto se těším až si za pár týdnů půjdu objednat pašíka pěkně s adaptivním tempomatem. To bude parádička.
  15. DSG si nápovědu stanovuje samo, podle stylu jízdy, ale obecně při klidné jízdě udržuje motor s píše v nižších otáčkách než když jedeš s MP. Je to příjemnější, protože je měnší hluk a pokud potřebuji, stačí lehce pišlápnout, okamžitě podřadí a vystřelí kupředu. To samé s tempomatem. Teď se mi stalo jak sem byl naložený, tak při těch 150 na temp. do velkého kopce si vyhodnotí, že na 7 už to nezvládá, tak podřadila na 6 a 150 držela krásně pořád. Fakt pohodička.
  16. No jenže kolikrát když si ho koupíš v krámě jako 5l balení, tak tě vyjde dráž jak ten jejich sudovej s VC cenou.
  17. Tak tohle já nemám, ale když sem měl oktu v manuálu, tak i když sem v záběru tempomatu vyšlápl spojku, tak jsem nic nezaznamenal. Tam je mikrospínač, který to vypne jen se toho pedálu dotkneš, takže když se začínají lamely rozpojovat, tak už dávno je plyn ubraný. Pokud ti vylítávají i přes to otáčky, tak je tam nějaká soft. chyba.
  18. Záleží podle toho jak to přišlápnu a jak nechám motor vytočit. Vzhledem k tomu že tam mám o 2 st. víc než MP, tak jsou odskoky mezi jednotlivými stupni menší.
  19. Naprosto souhlasím, je to obrovský rozdíl oproti mému 7st. DSG. To zase musím extrémě vychválit, protože společně to maká skvěle. Jsem maximálně spokojen i když těch 60 tis za DSG není zrovna málo. Ale nelituji. Teď sem jel do Chorvatska 1224 km , pořád temp. 150 a spotřeba rovných 6l /100kmprůměr 113 KM/H. To ale běžela klima a nafasované auto krámama. Doporučuji.
  20. Takových věcí co nešlo už tu bylo. Sem v klidu.
  21. Tak pokud to má ještě další indikace tak samozřejmě jo. Já jen k těm gumám, že ač je to trochu nelogické, tak na zimních mám nižší jak na letních. Ale ono to taky bude tím, že v zimně jezdí člověk pomaleji a méně agresivněji.
  22. Myslím, že ti to bude prd platné. Já mám zcela běžně rozdíl spotřeby o půl litru vyšší na letních než na zimních
  23. Klííííd, už sem zaznamenal borce co to za pár stovek umí obejít. Nastaví software, že tam nějaký filtr nemusí vůbec být a jezdí se dál. Nejsem blázen abych dával takové peníze.
  24. Tak možný to je, že když to takhle pojedeš, tak se to vypálí. Já jezdím samé dlouhé trasy. Málokdy jedu pod 15 km.
  25. Tak nevim jestli nejsem o něco ochuzen, když sem to za 2 roky a 67 tis km ani jednou nezaregistroval. -DDDDD
×
×
  • Vytvořit nový...