Přejít na obsah

Dave33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    373
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Dave33

  1. Dobrý den kolegové,

    najde se mezi vámi někdo kdo má na autě deflektror přední kapoty. Každý rok měním přední sklo a tak si myslím, že by deflektror mohl pomoct. 

    Můžete sem napsat vaše zkušenosti a připomínky.

    Hezký den.

  2. V 31. 5. 2019 na 16:30, Aleš_BX napsal:

     

    je to tak, Amundsen si bere trvale mapy z SD karty, jen do Columbuse se mapy instalují, SD karty tedy v Columbusu trvale být nemusí, proto lze instalovat z USB nebo i vzduchem online

    Ahoj zkoušel jsem to přes wifi a napsalo mě to, že služba je momentálně nedostupná. Tak jsem to stáhl na kartu a v poho.

  3. před 9 hodinami, PistaTT napsal:

    Mňa osobne by nebavilo ísť PP diaľnici 100vkou. A preto takuto spotrebu na PP nikdy neuvidím.

     Ahoj, měl jsem na tempomatu cca 120-130, ale protože je na dálnici omezení průměr je takový, rozhodně jsem nejel 100. Je v tom taky průjezd Prahou.

  4. Tak já jsem 1.11. objednal a zaplatil, 20. mě pošta informovala o uložení zásilky a včera 24. to předali k dopravě na moji adresu. Budu poště platit clo a poplatek 698,50 + 200 Kč  za zastupování při celním řízení.

    Chtěli po mě dokonce i print screen objednávky z historie mých objednávek na Ali a prohlášení co balík obsahuje a jestli je to pro fyzickou osobu nebo pro firmu. 

    Ještě děkuji Aleš_BX za návod na montáž a odkazy na ČP. ? 

     

    • Pozitivní 1
  5. Naprosto s tebou souhlasím co se týče oleje atd.

    A co se týká servisu  v Německu má moji větší důvěru než český servis. Moje zkušenost z návštěv autorizovaných servisů je špatná. A právě proto, že cena je v podstatě stejná jak píšeš pojedu do Německa.

    Ale to je trochu ot, omluva a přeji všem hezký den. ??

     

×
×
  • Vytvořit nový...