Přejít na obsah

Picky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Picky

  1. Dobrý den, chci se zeptat zda se podvozek Jom prodává se vším všudy tedy i s uloženími atd. mám Fabii
  2. Picky

    Podvozek JOM

    Zdravim, chci se zeptat co je vše v balení(horní uložení ad.)? a zda se museli měnit stabilizační tyčky
  3. Dobrý den, chci se zeptat zda mi nekdo neporadí v mém problému. Koupil jsem fabii classic a myslel jsme že nemá centrální zamykání ale po rozebraní dveří jsme zjistil že tam motůrky jsou. Těd nevím zda jsou špatné pouze motůrky (případná vyměna za kus) nebo někde elektrika. také váham pokud bych chtěl dát dálkové ovládání tak jak se zapojuje elektrika z pojistkové skříne děkuji za reakce :-))
  4. Dobrý den, chci se zeptat zda mi nekdo neporadí v mém problému. Koupil jsem fabii classic a myslel jsme že nemá centrální zamykání ale po rozebraní dveří jsme zjistil že tam motůrky jsou. Těd nevím zda jsou špatné pouze motůrky (případná vyměna za kus) nebo někde elektrika. také váham pokud bych chtěl dát dálkové ovládání tak jak se zapojuje elektrika z pojistkové skříne děkuji za reakce :-))
  5. Chtěl bych také měnit na Fabii I táhlo rovnou s čepem. Zdá se mi že je je tam vykloktáno, když vytočím ve vzducho kola a mírně snimi točím tak se mi zdá že to pod manžetou tuká a je tam vůle(pouze u jednoho kola) Tak newím zda je to táhlu nebo někde jinde. Je možné že by kloub v táhlu udělal vůli a pří jízde mlátil?
  6. Picky

    chci se zeptat jestli máte stále ta kola?

  7. Chci se zeptat jestli máte stále ta kola?

  8. no pojistza je ok. ale predni nejdou teda stalo se mi ted ze jednou za den zastirnou...zadni jde furt i kdyz davam jako strikat predni sklo
  9. me nejde vubec predni ted jak zacala zima cos tim? kde najdu tu relecko?
  10. Chtěl bych se zeptat kolik je potřeba litrů oleje na výměnu?
  11. můžu se zeptat kolik to stálo a něaký odkaz na firmu?
  12. Zdravim, potřeboval bych se zeptat za kolik se dá do fabie I sehanat centrální zamykání a kolik by staálo? Hlavně kdo to dělá v Praze? díky
×
×
  • Vytvořit nový...