Přejít na obsah

martinaw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martinaw

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. martinaw

    Pohupování

    U nás byl problém v šišatých discích nakonec. Disky byly nové R19 Dotz a i když jsme dávali bacha na díry, prostě byly za půl roku šišaté. Nechali jsme je vyrovnat, zlepšilo se. Koupili jsme pak origo Škoda a od té doby pohoda. Neprovadeli jsme seřízení geometrie ani nic podobného, prostě na nových discích to přestalo dělat. Předtím jsme měla pocit, jako bych měla místo kol tisícihrany.
  2. martinaw

    Pohupování

    Najeto mám 30 tisíc.
  3. martinaw

    Pohupování

    Ahoj, přišel jsi na něco? Taky mi to dělá, disky DOTZ R19 a na nich Barumky.
  4. Takže se to bude opakovat pořád dokola? Máme na jednom autě "vyreklamovanou baterku" rok a zatím dobrý, na druhém teďka pár dní. Na obou byly stejné projevy - prapodivné vybíjení + hláška o manévr. brzdění. A servise před rokem řekli, že mění snad 49 baterek týdně na záruku.
  5. Ahoj, nestává se někomu, že sem tam, sporadicky, zamrzne amundzen na OIII FL? Přestane hrát rádio, zčerná obrazovka, nereaguje na dotyk. Stačí vypnout motor, znovu nastartovat a zase funguje. Už se mi to stalo asi 4x za poslední půlrok, nezávisle na venkovní teplotě, ani délce předchozí jízdy.
  6. V autorizovaném servise mi nakonec vyreklamovali baterku, že vadný kus. Od té doby se mi po startu již neobjevuje hláška, že funkce manévr. brzdění není dostupná. Prý baterek mění hodně, že byla vadná série.
  7. Přidávám se k problému, mám naformátovanou kartu na FAT 32, po vložení do druhého slotu karty píše také, že neobsahuje navigační data. Stahovala jsem přes škoda downloader a i rozbalení na kartu proběhlo přes ten jejich prográmek. na kartě je jedna složka s názvem maps a heden textový soubor. Pomoc, prosím.... Stalo se někomu a vyřešil co s tím?
  8. Zkusím oživit téma, mám podobný problém. Taky se mi nadměrně vybíjí baterka a po startu mi hlásí, že není dostupná funkce manevr brždění. Start/stop mám deaktivovaný před Caristu. Přišel jsi nakonec na něco? Nebo v servise? Já mám podezření taky na kunu..
  9. @jandis díky moc, zítra to zkusím. Snad to rozchodím, jinak mě manžel zabije, že jsem mu sáhla na jeho Oiii RS... ?
  10. Neměl bys prosím i screen barev, které se nastavují hnedka pod tím ambientním osvětlením? Trošku jsem se v tom hrabala a mám na infotainmentu nějak popřeházené barvy pro výběr led pásků. A některé barvy nereagují... Moc by mi to pomohlo. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...