Přejít na obsah

mira.m.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

566 zobrazení profilu

Oznámení mira.m.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jezdím Cantrol magnetec 5W40 a nebo total quartz 5W40. Už má lehce přes 200 000 km naježdíno. Koukám že ty hydroštely se dají sehnal i do 600.
  2. kolik jich je potřeba. Může se něco ještě víc po... když s tím budu ještě minimálně měsíc jezdit?
  3. cvaká to pořád. Při jízdě jak zahřátý, tak studený, na volnoběh i v otáčkách. Už to asi cvaká dlouho, ale předtím jsem to nějak nevnímal. v autě mi hraje rádio dost hlasitě . Ted mi nefunguje reproduktor, tak jezdím bez rádia a zjistil jsem že je motor hlučný jak diesel . Na kolik tak výměna těch hydroštelů vyjde?
  4. Už nějaký pátek mi něco cvaká v motoru. Cvaká to stejně ať je motor ohřáty nebo studený. Jinak jezdí úplně normálně. Je to 1.4 MPI 50Kw. Přijde mi, že to jde někde od drážkového řemene. Nesetkal jste se s tím někdo? Co by to mohlo být? Poslední dobou mě to začíná štvát Tady to mám nahraný: https://youtu.be/XvBNJJlQ0-o
  5. je fakt, že při přeřazení taky chvilku drží otáčky. Dneska jsem jel dalších 50 km, takže celkem už mám 100km od vyčištění. Na začátku cesty mi zase volnoběh chcípnul, pak jsem dojel domů a schválně jsem nechal nastartováno, něž jsem vynosil všechny věci z auta. Bylo to tak 3 minuty co běžel motor jen na volnoběh a otáčky už držel normálně. Zítra radši zavolám do servisu a zeptám se přímo jich.
  6. Měl jsem problém se svojí fábkou. za studena se prvních 30 metrů cukala,nedělala to pokaždé, ale pak jezdila už normálně, tak jsem to nějak neřešil. V týdnu jsem měl auto v servisu na výměnu předních brzd, tak jsem jim řekl at se kouknou i na to cukání. Vyměnili palivový filtr, který jsem za 70 000km neměnil . zkoušeli lamda sondu, ta byla OK, pak vyměnili těsnění sání a vyčistili klapku a ještě nějaký čidla čistili. v pátek jsem auto vyzvednul. Přijde mi že jede lépe, necuká při jízdě ale nedrží volnoběh. Stál jsem na semaforech, vyřazeno a najednou se volnoběh rozkmital lítal mězi 1200 a 500 otáčkama a pak chcipnul. takhle se mi to už stalo 3x že chcípnul motor. Může to být tím že čistili klapku a ona se tzv. učí? Najel jsem zatím 50km
  7. Poslední dobou se mi občas ráno stane, že na začátku jízdy, kdy potřebuju poprvé zabrzdit, tak jde pedál strašně ztuha. Po prvním zabrždění už celý den brzda funguje jak má, krásně lehko jako předtím, ale to první ranní zabrždění je jak bez posilovače. Kde by mohl být problém?
  8. Proto jsem nakupoval na konci srpna, kdy mě Polaris 3 185/60 R14 i s dopravou vyšli na 1070kč/ks a Continental T830 195/65 R15 na 1440kč/kus s dopravou. Měl jsem strach abych pak nečekal na doručení až bude v říjnu nával a koukám, že jsem i nějakou tu korunu ušetřil.
  9. s Continentalama a Goodyearama chybu neuděláš. Continentalky budou asi o trochu levnější. Já jsem na Octávu koupil Continentalky a na Fábču Polaris 3
  10. tak mi včerá dorazil Xerapol, tak jsem se do toho pustil. Byla to makačka, nakonec jsem litoval že jsem si nekoupil leštící nástavec do vrtačky, protože by to šlo rychleji a možná by to vypadalo ještě líp, ale jsem spokojenej.
  11. mira.m.

    stahovačka

    tak nakonec jsem to měl za 2000 (1708 spouštěč + 260 práce). Vím že by to šlo pořešit pres vrakáč, ale v okolí žádný není a nemám garáž, takže když bylo okýnko dole, tak nešlo auto nechat na parkovišti a řešit co dál, tak jsem ho dal hned do servisu. Už jen že jsem si potřeboval vybrat peníze v bankomatu a nechával jsem auto na parkovišti bylo děsný a doufal jsem že ho během těch 5 minut někdo nevybere. Tak snad teď bude na nějaký rok klid.
  12. mira.m.

    stahovačka

    Tak se taky přidávám do klubu. Dnes ráno jsem byl línej utřit okno u řidiče a řekl jsem si že otevřu a zavřu okno aby se otřelo od kapek. Otevřel jsem okno, pak to zachrastilo a už se nezavřelo. Tak jsem jel 50km v 10°C s otevřeným okýnkem u řidiče v mírném dešti. Nasranej jsem byl jako prase, teď vypláznu 2500 a budu doufat že se to už nestane.
  13. Nevíte někdo co je v ní za ložisko, vypadá to že je špatný, ale nechce se mi to rozdělávat bez toho abych měl u sebe hned nový. Je to Octavia1 1.6 (55KW).
×
×
  • Vytvořit nový...