Přejít na obsah

bekula

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bekula

  1. Zdravím. Nechal sem si odborně namontovat stavitelný podvozek TA Technix a zatím jsem s ním najel asi 240 km, ale neustále se ozývá vrzání jak zepředu tak zezadu. Je to dost nepříjemné. Nevíte někdo co s tím, kde by mohla být chyba?
  2. bekula

    Zásuvka 12V

    Zdravím. Potřebuji poradit jak je zapojená zásuvka zapalovače ve středu u ruční brzdy. Nevíte někdo jakou barvu má drátek k podsvícení a jaký barevný označení drátku má + a -. Předem díky za radu.
  3. Zdravím. Nevíte někdo kde sehnat do Fabie takovou tu deku pod víko kapoty? Přikládám foto nevím jak přesně se to jmenuje.
  4. bekula

    Kontrolka EPC

    Brzdová světla svítí. Nechám to bejt a uvidím, zda zhasne.
  5. bekula

    Kontrolka EPC

    Zdravím. Včera se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka EPC. Mrknul sem na pojistky ty sou ok a světla taky svítí. Auto startuje a jede v pohodě tak nevím čím by to mohlo bejt. Asi ji zatím nechám svítit a uvidím co se bude dít.
  6. Zdravím. Namontoval sem na fabii přední plynové vzpěry od ob autodíly. Vyměnil jsem i ty šroubky v blatníku za ty zapuštěné co jsou součástí, ale jde mi teď špatně zavřít haupna, musím s ní dát vždy ránu aby zacvakla, přitom nikde nic nepřekáží. Vždy sem byl zvyklej ji dat dolu a zatlačit. Je to tak normální nebo mám někde něco blbě?
  7. Zdravím. Mám na fabii stejný přední překryt a chci se zeptat kde si sehnal to kolečko do předního překrytu co kreje tu díru na hák pro tažení. Díky za radu.

  8. Děkuji za radu přesně tohle jsem hledal.Díky moc.
  9. Jo tam sice mají ale já potřebuju i do překrytu dopředu a nevím kde to sehnat a chci aby maska a překryt měly stejnej výplet.
  10. Zdravím. Nevíte kde se dá sehnat siťovaná výplň do přední masky a do předního překrytu. Děkuji za radu.
  11. Zdravím. Koupil jsem si světla Angel Eyes na Fabii a po montáži do auta je potřebuji seřídit. Zajel jsem na 2 STK a řekli mi že jsou neseřiditelný. Ještě jsem zkusil nějaký autodílny a to samí prostě tady to nikdo neumí přitom na foru píšete že to není problém, že Vám je na STK seřídily, ale tady to evidentně neumí. Nevíte o někom kdo je umí seřídit? U nás v Klatovech sou samí paka. Díky za každý typ.
  12. bekula

    ANGEL EYES

    Zdravím. Můžete mi poradit v jakém internetovém obchodě koupit angel eyes. Na netu je prodává mnoho obchodů, ale chci nakoupit v nějakém, který má dobré služby. Také sem četl, že angel eyes dělá několik výrobců, který je nejlepší co do kvality.
  13. Zdravím. Mám Fabii 1.4 16V 55kw a nyní jsem s ní byl na emisích a technické. Když sem auto přivezl domů a zajel s ním do garáže tak potom co jsem vylezl z auta a přišel k předku auta byl cítit smrad od motoru jako by se něco pálilo. Zvedl jsem haupnu a prohlídnul celý motor a nic sem nenašel. Všechny kapaliny jsou doplněny jak maj být. Druhý den sem jel s autem tak 10 km a po zajetí do garáže zase ten samí smrad. Je to jen vepředu. Před technickou nic cítit nebylo. Nevíte někdo co by to mohlo být. Díky za radu.
  14. Díky za radu. Kudy se pod ten práh dostanu někde ze spoda nebo z interieru.
  15. Přední ostřikovače už jdou, ale zadní ani náhodou, přitom pod autem nikde nic neteče a v kufru taky nic není vidět tak už nevím, kde by mohl být problém.
  16. Bzučí a pod autem žádná loužička není.
  17. Zdravím. Mám takový problém. Mám fabii 1.4 16V a najednou mi přestali fungovat přední stěrače a ostřikovače. Bylo to spálenou pojistkou, kterou sem vyměnil. Nyní mi fungují stěrače, ale ostřikovače stále nejdou přitom tam mám směs na -40 a 2 měsíce nové čerpadlo originální. Nevíte čím by to mohlo být proč nefungují ostřikovače? Navíc auto mám v garáži. Děkuji za každou vaši radu. Tomáš
×
×
  • Vytvořit nový...