Přejít na obsah

zvirre

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení zvirre

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, poraďte mi prosím, mám možnost koupit Tomason TN1 8x17 ET35 s gumama 225/45/17 a chtěl jsem se zeptat, zda půjdou v pohodě na Octavii II 2005 1,9tdi seriovy podvozek. Dík za info.
  2. zvirre

    Alarm

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém. Při aktivaci alarmu se nezamkne auto, ale čidla a vše okolo alarmu funguje. Při otvírání auta se vozidlo normálně bez problémů otevře. Baterie v dálkovém ovladači je nová. nesetkal se s tím už někdo? Teď musím auto nejdřív zamknout klíčkem a pak aktivovat alarm. Díky za info.
  3. Ahoj, asi je to fakt blbost nechávat mejt motor, ale nenapadlo by me ze se muze neco s tim stat, kdyz vsude to mejou. Spinač na rucku jsem vubec nenasel, v tunelu mezi sedackama nic neni, jen pripevneny lanka od zadnich brzd. Uvidim zitra co ukaze diagnostika... Priste se na to vsechno vyprdnu, at je motor klidne spinavej.
  4. Njn, myli mi motor a od ty doby to děla, dnes jsme se koukali na brzdovku, ty je dost, i to čidlo funguje normalne, ale proste to po nastartovaní třikrat zapiska a pak to blika. Zítra jedu na diagnostiku znova, tak uvidíme co to ukáže. Ale fakt je to záhada.
  5. Ok, tak ja to vyzkouším a dam vedet, kamos mi rikal, at to striknu proti oxidaci, ze tam muzou bejt blby kontakty. Dikes
  6. Je to v tom tunelu mezi sedackama?
  7. Cidlo ruční brzdy? a to je kde? ve prostřed v tom tunelu? a jak to poznám, kdyz diagnostika nic neukazala?
  8. O2 ma normálně lanka, ty jsem měnil před zimou a brzdovka tam taky je. Vzdycky po nastartovani to trikrat pipne a pak to blika. (vychričník v kolecku)
  9. Měl jsem to ve škodovce na kompletní mytí, tepování sedaček a i mytí motoru. Když jsem si to přebíral, tak se to rozsvítilo. Dolili brzdovku a pichli diagnostiku a ta nic neukázala.
  10. Zdravím, po nastartování cca15vteřin na mě třikrát zapípá auto a začne blikat kontrolka ruční brzdy (vychřičník v kolečku). Po každém startu se to opakuje. Do teď to nedělalo. Diagnostika žádný problém neukázala. Má už s tím někdo zkušenost? Díky za radu.
  11. Startovací čerpadlo funguje.
  12. Zdravím, potřeboval bych poradit, mam OII 1,9TDI PD, před měsícem mi z ničeho nic přestala jet, vyměnilo se tandemové čerpadlo a jezdilo to měsíc. V amondu na to nepřisli čím to může být. Při první situaci jsem přejížděl železniční přejezd a při druhé jsem stál na křižovatce na červené a sam od sebe se vypnul motor a nešel nastartovat. Starter, elektrika, vše v pořádku, drnčí to, ale nenastartuje. Nechce se mi střílet od boku s opravami, nejsou to levné položky, tak zkouším toto forum, třeba měl někdo stejný problem. Díky moc za radu, Mirek
×
×
  • Vytvořit nový...