Přejít na obsah

Jirke

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jirke

  1. Jirke

    klima

    Tato informace me uklidnila, v neco takovyho jsem tajne doufal Dik.
  2. Jirke

    klima

    Zdravim, je mozne, ze manualni klima v mrazech nejde vubec spustit? Asi ne, že? Mam totiz problem...zmacknu AC, ale nic se vubec nestane. V okruhu nakej tlak je, kdyz zmacknu ten ventil, tak z neho jde docela tlak.. Vim o jendom miste, kde klima uchazi... Je mozny, ze i kdyz je tam nejakje tlak media, ze to uz nesepne pak ? Diky za rady..
  3. Zdarec, padlo tu "vule ve sloupku rizeni", jinymi slovy vule ve volantove tyci v tom kloubku. Dneska sem se na to orientacne ptal v prodejne SKODA dilu...ani to nemaj v korunach, prej 300EUR za komplet sloupek (coz je zbytecny) Ja sem slysel, ze prej de vymenit jen to bolavy misto... Vite o tom nekdo neco???
  4. Zdravim, mam problemek na TDi 66kW - vyskytuje se to od podzimu, auto ma najeto 212000km. Pri studenym startu NEKDY velmi dlouho zhavi, pak nastartuje bez problemu, ale motor vyleti k 2000ot jednorazove, hned spadne, ale drzi teba 1100-1200ot. Nekdy i kdyz je motor TEPLY, tak pri startu zase zhavi jako kdyby byl motor studeny. A nebo najednou pri teplym motoru volnobeh stoupne z obvyklych 850 zas na 1200ot. Podotykam, ze vaha vzduchu byla menena pri cca 120000km. Co myslite, je to to teplotni cidlo?
×
×
  • Vytvořit nový...