Přejít na obsah

Belper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Belper

  1. Je tohle ten spravny kabel? Diky moc http://www.amazon.co.uk/VAGCOM-11-11-0-Interface-Diagnostic-Cable/dp/B00AHYYOQK/ref=pd_cp_auto_1
  2. Tak program by jsem mel dodanej se starym kabelem . Ale s tim novym uz je to koukam horsi. Takze jeho minimalni cena u nas je 20 liber a normalni asi kvalitnejsi verze vyjde na 200 liber. No to je pekna pecka teda i na Velkou Britanii za kabilek . :/ Moc diky za za radu.
  3. Ahojte, potrebuju poradit zakladni program, jen cteni chyb me zajima. Na Roomster 2010 . Kabel Mam OBDII tak snad je to spravnej kabel. Moc dekuju. Snazil jsem se hledat ale tlaci me cas.
  4. Ahojte, mam stejny problem. Akorat ze v UK a tady v servisu na me koukaj jak na vola. Kdyz ja auto studeny a nebo na pul zahraty, a proslapnu plyn, nebo dam jednicku a rozjizdim se, lidi se otaci jak mi auto drnci- proste jako by rezonoval treba plechovej kryt podvozku kolem vyfukoveho vedeni ( kontroloval jsem to a neni to ono) Potom kdyz je na 90 stupnich, myslim provozni teplotu, je to podstatne lepsi, ale stale kdyz proslapnu plyn ten zvuk se ozve, znate treba zvuk spatneho katalyzatoru, kdyz se vysype nebo tak? Tak to je presne ono. Jedna se o Rooomster 2010 Scout, 1.2 TSi 63kw. Nevim jaky tyden je vyrobeny neumim to vyhledat. Najeto 12500, ale je to uz tak od 8000km. Je to sileny a rpivadi me to do hroznyho rozcilenyho stavu u noveho auta. Jedu po meste a pripadam se ze ridim starou rachotinu. No a servisu mi rekli ze je vse OK a to nemluvim o tom jak mi auto cvaka od zadu kdyz se zahraje, neco jako palivovy filtr bo co. Nejaka rada? Bojim se toho ze az to budu chtit jednou prodat kazdy me posle do riti. Musi se k tomu preci v servisech nejak vyjadrit a u me to neni jen jako "no jo, neco tam jako slysim," U me to je kurva co to drnci jako prase.
  5. Ahojte, mam stejny problem. Akorat ze v UK a tady v servisu na me koukaj jak na vola. Kdyz ja auto studeny a nebo na pul zahraty, a proslapnu plyn, nebo dam jednicku a rozjizdim se, lidi se otaci jak mi auto drnci- proste jako by rezonoval treba plechovej kryt podvozku kolem vyfukoveho vedeni ( kontroloval jsem to a neni to ono) Potom kdyz je na 90 stupnich, myslim provozni teplotu, je to podstatne lepsi, ale stale kdyz proslapnu plyn ten zvuk se ozve, znate treba zvuk spatneho katalyzatoru, kdyz se vysype nebo tak? Tak to je presne ono. Jedna se o Rooomster 2010 Scout, 1.2 TSi 63kw. Nevim jaky tyden je vyrobeny neumim to vyhledat. Najeto 12500, ale je to uz tak od 8000km. Je to sileny a rpivadi me to do hroznyho rozcilenyho stavu u noveho auta. Jedu po meste a pripadam se ze ridim starou rachotinu. No a servisu mi rekli ze je vse OK a to nemluvim o tom jak mi auto cvaka od zadu kdyz se zahraje, neco jako palivovy filtr bo co. Nejaka rada?
  6. Ja mam na Scoutu taky bubny vzadu a zatim mam teda spis problem kdyz na nej presednu tak se prispusobit o hodne citlivejsim brzdam nez na druhem.
  7. Prosim te nemuzes mi dat nejaky stranky internetovy kde se to pda poridit online? Moc ti dekuju
  8. Hmm, tak ve Skode UK mi rekli ze je to naprosto v poradku. I kdyz to v kabine je slyset velmi hlasite. :/
  9. Belper

    Forever

    My Love
  10. Belper

    Wales 2011

    Z alba Forever

  11. Moc dekuju za odpoved. Ziju trvale v cizine a auto mam ale z CZ tak doufam ze se nebudou skubat v cizim servisu A melo by to urcite patrit do zaruky ze?
  12. Ahojte. Posledni dobou se mi zacalo projevovat vyrazne cvakani z leve strany benzinove nadrze. Tak jsem tam kouknul a je tem prichyceny kovovy valec do ktereho vedou 2 hadicky a ven 1 hadicka. Pokud jsem s nim hnul ruzne se ten zvuk zvysoval nebo snizoval na hlasitosti, Je to takove jako klapo cavkani Ale rozhodne je to dost neprijemny je to slyset i v kabine pri pustenem motoru. Auto ma najeto 8000 km a je v nem 1.2 Tsi Nejaka zkusenost? Mel by jsem to resit v servisu?
  13. Belper

    Hluk od zadních kol

    To delaji zimaky. To neres.
  14. Pridavam se. Prakticky to zacalo tak po 300 km co jsem ho koupil. Vzadu bubny, Piskaj kdyz rano do toho vlezu odpoledne kdyz se trosku stahnou brzdenim tak uz nepiskaj. No premyslim ze si koupim nejake kvalitni paky do bubnu a vymanim. Jen nevim jestli to musi udelat autorizovanej servis pokud je auto nove.
  15. Moc dekuju za odpoved :DDD dost me pobavila, hlavne ta pasaz s detma. :DDDD No on se to dalo resit tak aby alespon v zakladnim posunuti sedadel vzad to sedelo na plate. To by jsem teda udelal ja jako vyvojar a az po posunuti v pred by jsem rekl bohuzel, ne? Jeste ze nemam zadne spinice zadnich sedadel zatim. I kdyz vim ze obcas dokazi udelat i radost
  16. Nema nekdo odkaz na nejake zakrytovani mezery mezi sedackami a platem kufru?
  17. Tak ja zatim nemam problem ani se strechou, ani s roletkou. Jedine co k tomu mohu rict, pokud na tu strechu mate onech 17000, je to super nadhera. A v lete si je vedro v kazdem zavrenem aute, jestli je strecha sklenena nebo plechova. Od toho mame klima ne ? No a v zime zase opacne. GO glass Roof GO
  18. Ahojte vsichni. Stal jsem se hrdym majitelem Roomstera Scout 1.2 TSi a musim rict ze jsem moc spokojeny. Je ale jedna vec ktera mi nejde do hlavy. A to sice zda se daji zadni sedacky dat az uplne k platu. Me to nejde a nevim jestli je to schvalne nebo jen u me. Budu moct rad kdyz mi date vedet vase postrehy. Jinak do Romstera jsem se ja i moje zena zamilovaly az po usi :DDDD
  19. At zije Roomster :D

×
×
  • Vytvořit nový...