Přejít na obsah

Garfield RS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    247
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Garfield RS

  1. Zdravím,chtěl bych na S2 combi před face vyměnit žárovky ve zpátečkových světlech za ledkové.Patice je tam T10?A co jsem našel na netu,tak jsou psány jako parkovačky,tak mám obavu,aby nesvítili málo (slabě) jako parkovačka.Podle čeho vybrat vhodnou?
  2. Problém konečně vyřešen! Byla to zatuhlá regulace tlaku turba... Vymontovali jsme turbo,rozdělali,vyčistili a šlape to konečně jak má
  3. Najeto 175tis.km,rv-12/2006.Jsem z Hodonína,jižní Morava... Dnes jsem si vyžádal servisáka z Vistacaru,ať to se mnou jde projet a vyjádří se k tomu a řekl,že na 95% to je zatuhlá regulace tlaku turba.Takže vyhodit ven turbo,rozdělat a vyčistit regulaci...
  4. Chyba v paměti závad byla: P0234 Regulace tlaku přeplňování,nad hranicí regulace
  5. Pawouk: výpis z diagnostiky a číslo závady sem hodím zítra odpoledne až se vrátím ze servisu,z hlavy ho nevím Tomas Krska: Dík za info,o tom odstranění DPFka jsem už přemýšlel,ale aby to nebylo zbytečné a závada se neobjevovala dál
  6. čip nemám.Nějak jsem nepochopil tu druhou větu,že pokud mi to padá do nouzáku tak dpfko či turbo co?? No vykuchat jsem DPF chtěl,ale když vag ukazuje zaplnění jen 27% ?? tak to může být i tak tím?
  7. Zdravím.Nevím si rady s problémem který mě potkal.Při zrychlování cca od 2500 ot/min a více začne auto škubat-cukat.Když přidávám plyn pozvolna pomaličku,tak v pohodě.Ale pokud přišlápnu plynový pedál více,např. při předjíždění tak to dělá.2x mi to spadlo do nouzáku a to při klidné jízdě ale nikdy při svižnější.Rozblikala se kontrolka žhavení a DPF.Po napichnutí na vag to hlásí něco jako příliš tlaku.Zkoušeli jsme měnit váhu vzduchu,snímač tlaku turba,zaslepit egr,turbo jsme prostříkli sprejem na čištění turba,vyměnit palivový filtr,tlakový ventil,nalít aditivum na pročištění a nic... DPF podle diagnostiky hlásí zaplnění z 27%. Dočetl jsem se že někteří měli problém že jim to škubalo od nízkých otáček a bylo třeba přehrát software ve Škodovce,ale to bylo u jiných typů motorizací.
  8. Abych nemusel zakládat nové téma,písnu sem,snad to nebude vadit.Ztrácí se mi voda u 2.0TDI RS 125kW.Nikde není nic potečené,ani v oleji žádné stopy.Mechanik má podezření na chladič výfukových plynů.Jaké jsou Vaše názory??
  9. Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit při výběru převodového oleje do Fabie 1.9TDI , rv 2002. Chtěl jsem použít originál VW 75W http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g060726a2-prevodovy-olej-sae75w-1l-fabia-fabia-2-roomster-octavia.html ale prý je lepší pro silnější motorizace cca nad 60kW 75W-90 např. tento http://autodoplnky-prikryl.cz/_c62_l3_p16021_/prevodove-oleje/castrol-taf-x.aspx z důvodu větší hustoty po zahřátí.Zajímal by mě Váš názor.
  10. Zdravím.Také plánuji výměnu silentbloků na Fabii 1.9TDI.Jestli jsem pochopil správně,pro tuto motorizaci nedoporučujete silentbloky z Cupry.Spíše z Audi A2 a nebo inovované ze Škodovky ???
×
×
  • Vytvořit nový...