Přejít na obsah

Frenkee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Frenkee

  1. Ahoj. Měl jsem něco podobného loni v zimě, autu po nastartovani začaly kolísat otačky a při pokusu o rozjezd to začlo stračně cukat, až to chcíplo. Nakonec se ukázalo, že jsem měl v palivové soustavě vodu, která v ní přimrzala. Stačilo do nádrže nalít nějaký přípravek na odtranění vody a pořádně to projet a bylo po problému.
  2. Ahoj. Měl bych dotaz týkájící se autobaterie. Mám Superba 1.8T a potřeboval bych vyměnit autobaterii protože už sotva točí, ale v manuálu je o baterii napsáno pouze to, že výměnu mám svěřit autorizovanému servisu a přímo na baterii je napsáno jen, že má 74Ah a 12V ale není tam uvedeno kolik má mít ampér, takže bych potřeboval vědět kolik ampér by měla baterie mít. Děkuji za odpověď.
  3. Frenkee

    Maximalka

    Taky přispěji svojí trochou do mlýna. Nejvyšší rychlost jakou jsem zatím v mém šupákovi 1.8T jel byla 211km/h podle navigace, prolhanej tacháč ukazoval necelých 230, ale nikomu to neříkejte.
  4. Frenkee

    spojka 1,8T

    Zdravím pánové, měl bych dotázek. Když mi začíná prokluzovat spojka tak stačí vyměnit jen spojkovou lamelu nebo ještě něco? Mám 1.8T a najeto 177779km. (Dneska jsem tam měl 177777km pěkně kulaté číslo ) A taky by mě zajímalo, jak je složité přidat do převodovky 6.stupeň, když už to bude rozebraný kvůli té spojce. EDIT: 2žralok: No tak dobře, změním to. "Dneska jsem tam měl 177777km pěkně hranaté číslo"
  5. Já mám originální zadní světla a taky to ve dne není moc vidět. A zadní mlhovka je řešená dvouvláknovou žárovkou (Mlhovka+obrysovka), čili obě světla jsou v jednom. A pokud ti svítí jen jedna mlhovka na straně řidiče tak máš asi tu základní verzi Supíka a nebo ti prdla žárovka, protože mě svítí obě zadní mlhovky.
  6. Dobrý den. Podle mě je nejjednotušší a také nejrychlejší způsob jak strhnutý šroub povolit použití svářečky ať už el. oblouk nebo CO2 i když CO2 je asi lepší kvůli přesnosti sváru. Pracuji jako zámečník a hned vedle nás je pneuservis, takže jsou u nás každou chvíli s tímto problémem. Náš postup je takovýto: 1. ohnout si kus nějaké kulatiny (čím silnějši tím lepší, ale musí být na průměr menší než hlava šroubu) do pravého úhlu tvarem a délkou podobný klíči na kola. 2. zakrýt elektron nějakým hadrem, v ideálním případě hadr zastrčit i do ovoru na šroub tak aby koukala jen hlava šroubu. 3. navařit tu ohnutou kulatinu na hlavu šroubu. 4. povolíme šroub stejně jako klíčem :-) Skoro ve všech případech se kulatina nemusí přivařit po celém obvodu, ale stačí udělat dva body proti sebě.
  7. Dobrý večer ve spolek. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s pružinama na Superba I ?
×
×
  • Vytvořit nový...