Přejít na obsah

jalcin1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jalcin1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jalcin1

    EGR ventil

    prosim o info mam fabiu 1.4 16v 74kw a zaslepil jsem egr je tam elekronicky ale sviti mi check ale to nak neresim jde o to jaka bude spotreba a chovani motoru
  2. Prosim o radu odesla mi na me fabce 1.4 16v 74kw aub rj jednotka tovarni značeni je marelli 036 906 034 t a da se zamenit s mareli 036 906 034 bk???diky
  3. PROSIM O RADU MAM STEJNY PROBLEM TAKY SE SONDOU PORAD MI SVITILA A SVITI KONTROLKA EL MOTOTU,VAG PSAL 1650 RADA 1 SONDA 2 EL ZAVADA V OBVODU ,SONDU JSEM VYMENIL A ZAVADA PORAD STEJNA PROSIM O RADU UZ NEVIM KDE HLEDAT ALE MECHOS MI RIKAL ZE PRY UDAJNE BYCH MEL VYMENIT I SONDU 1 PRY JSOU NAK SPOJENE ALE NAK SE MI TO NEZDA TAK UZ SE OBRACIM ZDE NA FORUM PROSIM O RADU.
  4. aha no nema uz plastouvy konec s kablikem je jiny a ma znaceni bez d ani dx neni pry je novy a ja jsem ho natrel tim lakem tak doufam ze jsem nic nepokazil .

  5. Pokud si koupil novej tak ten je už proti vniknutí vlhkosti zabezpečenej už na první pohled je jinej než ten původní. Pokud vypadají stejně tak si koupil repasovanej.

  6. Vysušení snímače je jen dočasné řešení a v tuto dobu skoro nanic( je pořat mokro a nebude trvat dlouho a bude to zase nalhnutý).

×
×
  • Vytvořit nový...