Přejít na obsah

at.ax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil at.ax

  1. mam dotaz prosim. chci dodělat senzory pouze se zvukem na R. automat. pokaždé kdyz pujdu z P na D samozřejmě přes zpátečku... pipnou senzory? jako ze jsou aktivní? aby mi to nepipala pokazdy kdyz prejdu zpátečku. chtel bych to napojit na zpateckovy světla. nebo je jina varianta napojeni u automatu?

    moc dik za odpověď

  2. Ahoj,

     

    nenašel sem nikde diskuzi jestli se to probiralo tak se předem omlouvám když tak.

     

    Nefunguje mi výškový reproduktor u řidiče a ve škodovce mi řekli že se dá objednat pouze nějaký komplet s otvíráním. 

    Poradí mi někdo jaký mám sehnat reproduktor aby tam pasoval a fungoval? Nebo musím koupit pouze ten nějaký komplet od škodovky? 

     

    Díky všem M.

  3. Ahoj mám dotaz. Při rozjíždění na jedničku ale dělá to i na dvojku někdy na trojku v nižších otáčkách a pár vteřin, vychází z motoru klapavý kovový zvuk. Při dalším řazení a vyšších otáčkách ten zvuk není slyšet. Servisák mi říkal, že to dělá volnej plastovej kryt motoru. Dotáhl jsem a zpravil všechny šroubky a zvuk stále trvá. Vím, že takto definovat je to těžký, ale kdyby měl někdo podobný zkušenosti byl byl rád za jakýkoliv info.

     

    moc dík všem

  4. Zdravim já sem taky nandal asymetric 2 tak jsem zvědavej jak to bude jezdit.Se značkou Goodyear mám dobré zkušenosti používám i zimní pneu od stejného výrobce.Asymetricy jsem koupil na alukola.com a můžu doporučit rychlé dodání a dot na pneu 2013 takže žádný ležák

    ty máš 17?

    Na kolik si je foukal?

  5. No upřímně se z toho už můžu zbláznit. Už dva dny vybírám letní kola na svou Octavii (2.0TDi) v rozměru 225/45 R17 a nemůžu si vybrat.

    : Continental

    : Michelin

    : Pirelli

    : GoodYear

    V každém testu doporučují něco jiného. Pak těch druhů je několik. Chtěl bych se vlést do 2.500,- Kč za gumu (10.000,- Kč celá sada). Každej doporučuje něco jiného. Jde mi o hlučnost a výdrž a samozřejmě bezpečnost. Podle čeho se rozhodnout? Kdyby byly na trhu 2 druhy tak by to bylo snadnější...

    Předem děkuji všem, co se zapojí do diskuse a pomohou mi prolomit tu nerozhodnost, která mě už fakt štve.

    Díky .)

    Co si vybral nakonec?

  6. Ahoj

    mám dotaz.

     

    Budu kopovat 225/45/17 klasika a vybírám mezi Goodyear, Hankook, Verdenstain. Poradí někdo? A  obchod nejlevnějšípneu.cz jsou dobrý zkušenosti?

     

    Moc dík M.

  7. Chtěl jsem poprosit o radu, nechal jsem namontovat HF od nokie (CK- 15w) do OII, prvně jsem měl mikrofon na A sloupku a teď jsem ho přesunul na střed k osvětlovací lampičce. Jak na sloupku tak ted u osvětlovací lampičky je kvalita zvuku strašná. Každý volající si stěžuje že se slyší dvakrát a mě nerozumí. Poradíte mi nějakou radu jak se tomuhle vyhnout? Nebo vymontovat a vyhodit když to nebude lepší?

    Díky za radu

  8. u climatroniku se takto automaticky nastavujou klapky pro rozvod vzduchu...je to slyšet...většinou ale (alespoň v mém případě) je to hned po startu a cca tak ani né minutku.

    No já mám manuální klimu a tohle mi přijde divný že by to klapola tolikrát když nesáhnu na ventilátor a na nic.

  9. Chtěl sem se zeptat jestli se nědo setkal s klapaním pod palubovkou - takové duté? Je to jak kdyby sepínala nebo přepínala nějaká klapka ale uplně nezávazně na něco. Dělá to úplně kdy chce. Když stojím někdy při jízdě na rovince a někdy jen tak kdekoliv. V servisu mi na to neřekli nic protože to samozřejmě nedělalo a až sem vyjem začalo to znovu. Poradíte nějakou variantu?.. Děkuju

  10. Zdravím, chtěl bych poprosit jestli někdo má foto OII s přední chromovanou maskoou OII fac. chtěl bych si to předělat a chtěl bych vidět jak to vypada a jak to sedí. Motáž by měla být stejná jak původní maska OII. Předem moc dík za rady a fotky.

  11. Chtěl sem se zeptat, při zařazení 1,3,5 stupně mi lupe v horní časti šajtrpáky. Neví někdo jestli by se to dalo nějak dotáhnou nebo je ta umělá hmota vyježděná? Popřípadě koupit novou? A jak se vyměnuje. Nabídnete i někdo?

    Díky všem sem nováček u škodovky :)

    Zkusím vyměnit šajtru :-) - koupil sem novou a pomohlo to...

×
×
  • Vytvořit nový...