Přejít na obsah

overboost

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil overboost

  1. Dnes v noci na 6.6.2012 byla v Polabina 1 Pardubice ukradena stříbrna škoda Octavia 1.9 Tdi s Rs vzhledem (křídlo,narazník ,17"kola,zelené třmeny brzd) ... SPZ - 4E34063 .... Poznávací znamení: v předním nárazníku chybí ozdobná lišta, před mřížkou na pravé straně ... Za info vedoucí k nalezení auta vysoká odměna ... (kontaktujte mě na tel:774 624 918 nebo policii )

  2. Jo to mě ted děla taky,u mě je to motorkem,vždycky se dostane při odemčeni do krajni polohy a tam se zasekne a už se ani nehne.Měl sem odemčenej kufr asi tejden než sem to zjistil.Dělal mě to i při zamčeni.Motorek sem rozdělal,trochu snim ručně pohnul a šlape to dal.

  3. Zdravičko,at patram jak patram,nemužu to najit.Jedna se mě o to že mě na Octavce 1.9TDI 66kw r.v.2000 neukazuje dojezd na palivo,no a ja nevim jestli je to nějaky pochajlany,nebo to tam prostě neni.No a jestli to tam neni tak jestli to tam jde nějak dodat,nebo se musej měnit budiky ktery to uměj.Omlouvam se předem jestli se tu někde řešilo,ale fakt sem to nenašel.

×
×
  • Vytvořit nový...