Přejít na obsah

pajik88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pajik88

  1. Tak jsem si s tím o víkendu hrál.. A je tam problém s tím, že když auto zamkneš dálkáčem, tak to není to samé, jako když ho zamkneš klíčkem v kufru.. Když ho zamkneš dálkáčem, tak ho ze v nitř otevřeš jen tehdy, pokud Ti naběhne imobilizér a pak zmáčneš otevření na dveřním panelu. Je to zajímavý. Asi nějaký zabezpečení od škodovky.. A pak už to zamknout v kufru šlo.. Jen si s tím člověk musel asi hodinku hrát a prolejzat autem jako blb. No sranda. Hele moc dík za rady. Zatím čuss
  2. Ono se to těžko popisuje.. Já na to o víkendu kouknu. Prohlídnu ten celej mechanizmus a třeba tam bude něco přihnutýho a ulomenýho a bude problém vyřešen. Moc jsi mi pomohl. Děkuji za ochotu a čas.
  3. Kontrolka se mi rozsvítí. A dneska jsem na něj koukal a připadá mi, že když otočím zámkem doleva, tak že vůbec nehne s tím centrálem (nějaký píst). Když s ním pohnu a celý ho zatlačím, tak se mi auto zamkne celé. To má taky dělat? Je škoda, že tam nemáš zámek, aby jsi to taky zkusil. A ten program musím připojit přes VAG, že jo. Tak ten teda doma nemám :-D Jsem z Hradce Králové a často jezdím k Liberci. Asi tu není někdo s VAGem poblíž?
  4. No mám to taky všechno v elektrice..Okénka, zrcátka (nejsou elektricky sklopná), mám DO. Já na to o víkendu kouknu a třeba mám nějakou mechanickou závadu. A nemůže být třeba rozbitý nějaké čidlo v tom zámku? A teď jsem si nechal udělat a naprogramovat nový klíček a po tom programování se mi rozsvítila kontrolka imobilizéru ( žluté autíčko a místo podvozku má klíček) a nezhasne, jako všechny.. Normálně nastartuju s obouma klíčkama. Jedu a furt ta kontrolka svítí. Myslíš, že když ho připojím na WAG, tak tam půjde smazat třeba nějaká chyba, nebo zpráva o změně kódování?
  5. Aha aha. Když mám zamknutý auto DO. A otočim v kufru klíčkem, tak se odemkne, ale mechanicky! A celý centrál i s motorkem v kufru nic nedělá. A když mám auto zamčené Do a kufr odemčený klíčkem. A 2x za sebou otočím klíčkem v kufru do prava, tak mi zamknou motorky celý auto, kromě toho kufru.. Hledám na foru podobný problém,ale zatím beznadějně. Snad mi s tím pomůžeš.
  6. pajik88

    zámek kufru

    Dones ho k zámečníkoj a ten Ti ho opraví. Jinak drží to na 3 šroubech s hvězdičkou. Odpojíš táhlo a 2 konektory. No a pak musíš celej ten zámek s klikou apod. vykroutit ven. Pak uvidíš zámek, jak je na něm taková pružinka, která drží zabezpečovací plíšek. Ten bude zarezlej ale vypáčíš ho. No a pak vytáhneš zámek směrem k sobě, jakoby za klíčkem. Teď jsem to dělal na Octavii s DO.
  7. Ahoj. Já mám něco podobného. Dálkáč mi funguje bez problému. Ale když otevírám kufr klíčkem, tak se mi otevře jen kufr a když zamykám zas klíčkem, tak by se mi zamklo celý auto. Teď jsem ho tam namontoval, byl celej KO, stál mě litra a nefachá to. Jak to funguje vám? Otevřete celý auto a pak jej zase zavřete? A dáte klíček do vodorovný polohy? Já ho do vodorovna nedám, trochu mi chybí. Moc dík za jakoukoli odpověď.
  8. Můžu se zeptat, jako máte výbavu? Já se divím, že máte využitý prostor mezi budíky? Já tam mám ikonku na stěrače, brzdy apod..
  9. Mám stejný problém.. Šroubuju, šroubuju a furt nejde ven. Upadl mi kus vršku a nevím, jak ji mám vyměnit za novou. Poraďte mi, prosím.
  10. A ono se to doma nedá změřit. Jsem to zkoušel s tím pravítkem a vypadali rovně, až pak mi ten soustružník řekl, že jsou křivý. Ona tam je třeba jen 0,1mm a je jich tam víc a už se to pozná na houpání pedálu a nebo dokonce i na volantu. Já jsem toho soustružníka poznal tak, že jsem byl v servisu a zeptal jsem se, kdo jim to brousí a oni mi ho poradili a pak když jsem tam za ním příjel, tak to byl dávný známý..
  11. Všechno klepání skončilo. Ale udělej si to co nejdřív. Já s tím jezdil 4tis a vyklepal jsem si závit u brzd a novej mě stál 200.. A měl jsem štěstí, že se mi jich neposralo více.
  12. Broušení kotoučů jsem dělal u známého v Jilemnici za 300. Měl to za 1,5 hod hotový.
  13. Tak jsem si nechal ty kotouče zbrousit a byla tam ještě rezerva. Snad mi to nějakou chvilku vydrží.. Je to úplně jiná jízda. Díky za rady.
  14. Tak jsem běhal s pravítkem jak magor a hledal jsem každý milimetr. Nepřipadali mi nějak křivý. A tak jsem je přehodil zleva doprava a asi tak 30km to bylo luxusní a pak se to vykurvilo ještě víc. O víkendu je zbrousím na soustruhu. Jinak čepy a tlumiče jsou dobrý..
  15. Tak to mě mohlo napadnout Zkusím a dám vědět. Díky
  16. Tak jsem najel 2,5tis Km. Furt to klepe. Tak jsem přehodil destičky z leva do prava a obráceně a dělá to méně. Ale je to furt na prd a ještě k tomu mi při určité rychlosti vlní pedál. Asi budu mít zvlněný kotouč. Jak to poznám? To musím sundat kola, nastartovat a roztočit kotouče? Nebo je na to nějakej speciální metr? Díky za každou odpověď.
  17. Tak to bylo nakonec tím relátkem..Koupil jsem za 900 jinej typ a šlape jak hodinky..
  18. Já se omlouvám, zapomněl jsem napsat, že mi to klepe s volantem. Ale asi počkam 500km a pak se případně ozvu. Snad to bude tím. Děkuji
  19. Ahoj, mám Octavii 2001 a dal jsem tam nové přední brzdové destičky.. Ale začlo mi to cukat s volantem, když malinko brzdím. A když na to šlápnu pořádně, tak to necuká.. Je to záhada. Nemám to nějak promazat? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji za všechny rady.
  20. Tak jsem se na to koukal a nemohl jsem objevit nějakej šroubek, kterej by držel ten strop. A ještě mě napadlo, jestli třeba nemám špatný relé, jako typ myslím. Mám tam obrovské relé, na kterém je napsáno 192.. Není to náhodou relé které potřebuje dešťové čidlo? Neměl bych tam náhodou mít 377?
×
×
  • Vytvořit nový...