Přejít na obsah

ASTINEK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ASTINEK

  1. Zdravím,dokázal by někdo poradit co to je za chybu 13701424 - Omezení funkce kvuli chybející odezve U1111 00 [009] a 13701456 - Omezení funkce kvuli chybející odezve U1111 00 [009] octavia 2,tdi 77kw BXE. V autě je před rokem měněný klimakompresor a chladič.Je přehozený panel climatroniku z fl.Vše fungovalo bez problému.Ted zničehonic přestala fungovat klima.Ventilátory neběží. Přidávám log z diag.O chybovém hlášení s čidlem kvality vzduchu vím. Díky za rady. Log-Log O2 Climatizace.txt
  2. Můžeš mi napsat telefon na tebe a nějakej hrubej odhad ceny a času. Děkuji za odpověď.
  3. Zdravím mám Columbuse v O2 r.v 2008 předface. A nezapíná se mi automaticky po otočení klíčku v zapalování. A píše mi systém se aktivuje. A nezapne se .Předchozí Amundsen fungoval v pořádku. Je tady někdo z okolí Chrudim,Hradec Králové a okolí kdo by to dokázal dát dohromady. Klidně zrovna tel na vás. Díky za odpovědi.
  4. Pokud máš předface budíky tak to nekomunikuje. [emoji849] Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
  5. Zdravim,mám dotaz.Přemýšlím nad koupí Amundsen,Amundsen +,nebo jeho ekvivalentu pro wv. A chci se zeptat.Mám octavii 2,rv 2008 Přred FL..Maxidot. Bude se mi navigace zobrazovat i na maxi dotu.?Jak je to s Dopravními informacemi RDSTMC,,funguje to spolehlivě.Popřipadně neprodáváte někdo.Díky za odpověd.
×
×
  • Vytvořit nový...