Přejít na obsah

divix

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil divix

  1. Tak kamarádi moc děkuji hlavně Wirerovi za video, asistent rozjezdu nakodován a  funguje. Díky. 😀 👍

    Ale ještě mám jednu prosbu myslím že na Fábii 3 je na zrcátku dešťový senzor, ale nevím jestli a jak funguje? Věřím ,že se zase něco od vás dozvím. Díky.

     

  2. Tak nevím jestli to mám zkoušet, ale vycházel jsem z toho, že ta naše Fabie 3 model Style  6-ti kvalt 2015 má multifunkční volant, vyhřívané sedačky, všechny okna v elektrice, adapt.tempomat, start-stop ,dešťový senzor, hand free docela vybavená a Asistent rozjedu v základu není. 

    Ale moc děkuji za zájem.

  3. Ahoj chlapi, jsem tu nový ,přítelkyně si koupila Fabii 3 Style rok 2015 a chtěl bych se zeptat jak se dá zjistit jestli se dá  nakódovat Asistent rozjezdu a naklápění pravého zrcátka při zpátečce. Prostě ty rozjezdy na ruční brzdu to moc nedává. 😉

    Ve výbavě jsem zjistil že má Corner, multifunkční volant, climatronik, auto-stop, vyhřívané přední sedačky takže docela vybavenou.

    Díky za info.

  4. Zdar borci,nevite někdo jak se dá opravit odchlípující stropnice je trochu naražená a tak je to místo odchlipu vidět z venku u spolujezdce.Měnil jsem stropnici a po dvouhodinové vyčerpávajíci dřině taková blbost co je vidět. :kol-140: Díky

  5. Nevíte tedy co to dělá,když dám do stropní svítilny ledky T 10,tak při vypnutém stavu trošku prosvědcují?Mohlo by to vymlátit baterku?Nebo tam dát nějakej odpor?Jinak to svítí super,nevím proč to nedávají hned v základu.

  6. Taky jsem to zjištoval a nikdo ti to nepřepíše jedině Skoda v Boleslavy ale na to nesázej.Koupil jsem ,,T,,protože ,,U,, je napsaný jen ve velkým techničáku a na technickou v zimě nejdu ,tak to nebude problém. ;)

  7. ne jestě je nemám na kole ale na sobě v garáži a ta spodní má co dělat,ale myslím si že jak jsou nový tak jsou ještě ,,nevyzrálý´´ :) určitě chybu neuděláš já jsem na ně moc zvědav jak budou sedět na sněhu.No měl jsem na starým autě Pneu Vraník a jezdilo to dobře. :) vítej do klubu GY :palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...