Přejít na obsah

Kamil S.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kamil S.

  1. Ahoj. Mám OII 1.6MPI 75Kw, BSE, rok 2006, 140 000Km. Musel jsem měnit pracovní a následně i hlavní spojkový válec, vyměnil jsem i těsnění na obou koncích hydraulic. vedení, jak uvádí výrobce. Problém mám teď s tím, že po dolití brzdovky do nádobky se spojka nedaří zapnit a odvzdušnit .Normálně by tam měla samospádem téct kapalina, ale pořád dokola otevřu odvzdušňovák, sešlápnu pedál, zavřu odvzdušňovák a vytáhnu pedál zpět nahoru, ale do hlavního válce se jakoby nedoplní dost kapaliny, která by doplnila vytlačený objem v okruhu, ale jen trocha, pedál je pořád bez odporu nebo je jen ke konci.Pořád se tlačí kapalina se vzduchem, přitom tak krátké vedení jsem už prolil dostatkem kapaliny...hadička i trubičky jsou suché, takže těsnit by mělo vše a tím pádem ani přisávat falešný vzduch. Přívodní hadička je vyčištěná a průchodná. Před výměnou válců to šlo odvzdušnit klasic. způsobem normálně. Nesetkal jste se s tím už taky někdo prosím?
  2. Tohle obvykle způsobuje stará brzdová kapalina.Pohlcuje vzdušnou vlhkost, čímž se snižuje bod varu a když už začne vařit, tvoří se vzduchové bublinky, vzduch je stlačitelný a pedál se propadne, a pak je brzdný účinek velmi malý. Brzdovka by se měla měnit co 2 roky. Ale možná je to něco jiného.
  3. Kamil S.

    Výběr brzd

    Pokud se nemýlím, tak brzdy do prvovýroby dodává právě ATE, ale na octavie tour jsou už TRW.
  4. To je tzv.náletová rez.Může být od kotoučů, ale není to pravidlo.Ve vzduchu lítá spousta nečistot. Jak psal kolega, na tohle se používá clay.Ale určitě bych nepoužíval tempo a pod. zázraky, není to nejšetrnější cesta. Ale jelikož je to starší téma, už máš nejspíš vyřešeno
×
×
  • Vytvořit nový...