Přejít na obsah

drk22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem drk22

  1. Mohl by mi někdo poradit, kde jsou umístěná čidla pod nárazníkem? Uvažuji o dodělání side assist, ale nevím l, kde jsou přesně uložená. Díky.
  2. Zdravím,chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenost s podsvícením znaku na kufru? odkaz: https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjs4f6osOTMAhUMcBoKHTetDlgQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.ledlumin.cz%2Fled-znak-podsviceni-znaku-volkswagen-bora-bila&psig=AFQjCNFO6vp6qJUug8KanumtgWfRwUIXVg&ust=1463686778934371
  3. Zdravim, chci se zeptat, zda nema nekdo zkusenost s vymenou sklicka ve zpetnem zrcatku octavia II viz. priloha. Jde mi o to, jak vyndat sklicko, protoze mam okolo ramecek a nevim zda lze vyndat a nebo se musi nekde zakoupit cely kus? Pripadne kde? Diky moc.
  4. Zdravím všechny, chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s tím, když dám vypalené cd do rns 300, tak některá písnička chrastí. Někde jsem se dočetl, že to je to radio chránění před neoriginálním cd. Existuje něco, jak to obejít? díky za radu.
  5. drk22

    TESNENI OKNA

    Diky moc za rady vyzkousim to teda a pokusim opatrne sundat na aute uz jsou dlouho a jsou pokroucene takze to pujde nejspis hur...a jeste otazka to tesneni vyndam a nove se tam jenom zasune nebo se nejak lepi??
  6. drk22

    TESNENI OKNA

    Zdravim vsechny chci se zeptat ma nekde nejakou zkusenost co se tyce vymeny tesneni u oken z vnejska viz: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y6839477-vnejsi-tesneni-okna-zadnich-levych-dveri-fabia.html ??Jedna se Fabia 1. diky moc
  7. Hoj potreboval bych rad jak demontovat TAHLO PRO SKLAPENI ZADNI SEDACKY PRAVE viz: http://www.skoda-dily.cz/data/items/21/4b522bbb40aac.jpg .... celou sedacku jsem vyndal ale potrebuju se dostat do ni abych mohl vymenit tahlo. diky moc :-)
×
×
  • Vytvořit nový...