Přejít na obsah

Hawlator

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hawlator

  1. No dal jsem tam tu pojistku co chybela z nejakeho duvodu, smazal chybu a je po problému. ??
  2. Tak chyba smazana a uz se neobjevuje. Emise jsou výborný,tak snad vse funguje jak ma!!!! DĚKUJI ZA POMOC A RADY především JIPOL57?
  3. Tak rok 2010 ale to zřejmě nic neřeší... Musim na to kouknout ale ted jsem furt v praci ? a nestiham dojet za tatou a promerit to.
  4. Tak jsem koukal na pojistky a tu 31 nemám osazenou ?
  5. Zkusím to prolízt! No snad to najdeme. Mam jit na STK a to by se jim nelibilo ? Děkuji za veškeré rady a pokud někoho ještě něco napadne sem s tim ??
  6. Ahoj všichni, máme F 1,2Tsi 77kW. A Vag háže chybu viz obr. Lambdy jsem vyměnil obě za nové ale chyby stále skáčou. Co kde na co mrknout či co kde proměřit? Já už nevím ??? dík za rady ?
  7. Mě ne :-) od té doby jsem to neřešil :-D
  8. Samozřejmě,zkoušel jsem přehodit i celé patice z levého svetla do pravého a bez úspěchu :-)
  9. Ahoj mistři, nesvítí mi levá brzdovka. Vůbec do patice nejde proud. Třetí i pravý světlo svítí. Mohla by to dělat jednotka na tažny? Popripadne jak postupovat s opravou? Nějak odpojit to tažny přes VAG nebo jinej způsob? (jinak couvaci sensory nemam) děkuji za rady ;-) 02 1,9 77kW 2005
  10. Hawlator

    Tankování

    Vždy ne na stejné pumpě. Ja bych z toho vědu nedělal,ale jezdí s tím otec a ten to řeší. A kdo to má pořád poslouchat :-D
  11. Hawlator

    Tankování

    Jezdí se stejná trasa a žádné závodění. Je to prostě divný. Někdy se přijede na pumpu když je najeto 100km a vejdou se tam dva litry.
  12. Hawlator

    Tankování

    Zdarec pánové, co by mohlo být příčinou,že mám plnou nadrž,ujedu 100km.Jednou natankuju 5l a nekdy přes 10 i víc. A je to na stejné pumpě stojanu?!
  13. Hawlator

    Alu kola

    Mám na prodej Kentaury 5x100 R17. Neskrabnute,jak nove. Popripadne vymenim.za jiné R16 ci R15
  14. Dík dík. . Jsem si myslel že se tomu nějak vyhnu a ono ne =) No hned jak bude trochu časku vlítnu na to a dám vedet co kde bylo za zradu jinak dík pánové!!!
  15. Tak to je asi složitější problém, když nikdo neví =(
  16. Tak mám auto po týdnu konečně doma a zkusil jsem to změřit, mám tam jen 7V. Tak kde je ted chyba?
  17. Zdravim!!! Mám problém s kontrolkou dobíjení, otočím klíčkem a kontrolka nesvítí vubec nebo jen slabě což je vidět jen ve tmě. Nedávno jsem vyměnil alternátor a dělá to pořád! Nevíte náhodou co a kde mám hledat nebo co to může dělat? Dík za rady..........
×
×
  • Vytvořit nový...